Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @istalin hocam geçen hafta 10848 bu hafta 11016 siz nereden bakıyorsunuz bu verilere ?? arada ki fark 168 acaba ben mi matematik hastası yapıyorum anlamıyorum basıl arada ki fark 800 oluyor artı 800 dediğin vize sayısı genel bütün bölgeler için o kadar basılmış eu için 168 vize basılmış lütfen doğru bilgi veri paylaşalım

• @istalin gönderdiğin görselde AF işaretli. eu olacak

• @istalin Abi toplam hiçbir şey ifade etmiyor. EU'ya odaklan sen. Toplamı salla. Afrika, Asya, vs. ister kotasının tamamını alsıııın, ister almasın, sanki AF AS yokmuşcasına sadece EU'ya odaklanmak en iyisi. Afrika haftada 5 bin alsa nolur, EU kotasından yemeyecek nasılsa, sıkıntılı bir durumda Afrika ve kendi kotalarını dahi çok zor dolduracak gibi duruyorlar. Belki AF'den EU'ya seker biraz eylülde ama bu ihtimali gözardı ederek okumak gerekiyor tabloları.

EU haftada 150-200 tane vize veriyor son haftalarda. Haziran ve Temmuz boyunca ortalama 400 tane falan basmaya devam ederler belki. 16k-19k arası için. Her hafta 400 verseler, 3200 eder, ki ekstrem bir hesaplama bu, herkesin onaylanacağını ve hiç backlog olmayacağını falan varsayıyorum, Temmuz sonuna 14000-14200 falan görür maksimum. Son 2 aya verebilecekleri en az 3000 kişilik vize olur, o da 1200 case'in onaylanması demek en az. Bu kadar case onaylayabilmek için de eylül cutoff'u kaç olmalı minimum, onu çoğu kişi hesapladı zaten.

• @gucarslan tabi ben de takip ediyorum ama çok güncelleme göremiyorum bu yüzden ben belki herkes orada güncellemiyordur aslında daha fazla kişiye sıra gelmiştir diye inanmak istiyorum o yüzden tekrar buradan da sormak istedim. Keşke bana daha dün mail geldi şu tarihte mülakatim olacak gibi yakın zamanda tarih alanlar yazsa da hangi tarihte kaçıncı sıraya mail geldiğini bilsek

• @iremto Ankaradan mı mülakat bekliyorsunuz

• @iremto https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html

Burayı kurcalayın aradığınız bütün cevapları bulacaksınız

• Bu ileti silindi!

• Ağustos için iyi ihtimalle 25k ~ 23k arasında gelir diye düşünüyorum bi ters köşe yaparlada 28k gelir umarım

• @Mikail-0 bülten tahminini eskisi yapmıyordum ama bence final cut off 27-29 k arasında olacak güncel vize sayılarına bakarsak ve bültenin haziran ve temmuzda az açılması ile vize kota sorunun eylül 2. haftası dahil sorun olacağını zannetmiyorum

• @Mikail-0 hocam önümüzdeki ay için 28 zor 23 olur kuvvetle muhtemel. Umarım bu forumdan dosyasını taşıyan gerçekten bu vizeyi isteyen herkes alabilir bu sene.

• @boredeng herkes için kolay ve güzel olması öncelikli olarak 23 24 k - current yapıp bol mülakatlı bir şekilde süreci tamamlarlar inşallah. Baya bir bunaldık çünkü..

• Agustos icin hep birlikte en fazla 21k bekleyelim. Hic degilse bir ay hayal kirikligi yasamadan gecsin. Son bir sene hepimiz yaşlandik.

• @justdream 21 k olması hayal kırıklığı olur . Yoksa son ay 23 bin mi mülakat alsın yoksa 26 bin mi. Ki atlamalara sebebiyet verir bu da. Kısaca haziranda açıklanacak bültende ne kadar fazla açarlarsa bizler için o kadar iyi. Tabi bülten bizi düşünüyor mu o muamma.

• Selam dostlar, daha önceki ayda hesaplar yaptık beklentilere gittik 19k soğuk su etkisi yarattı . Tekrar aynı şeyi yaşamamak tüm içten dileğimiz, hesabı falan bıraktık formu bırakamadık 🙂

• @justdream Geçen hafta 1 yıldır görüşmediğim bir arkadaş ile görüştük. Adam beni görür görmez, abi noldu sana yaslanmissin dedi. Moralim bozuldu, nedenini şimdi anladım. Greencard bedelini ödedik sanırım. Verin kartımı artık 🙂

• @kelebek İnşallah öyle olur. 2026 kazananlarına da umut verir bu durum. Şans sizinle olsun 🍀

• merhaba arkadaşlar genel kotadaki son durum bu. 50505 (24303) bu ne demek oluyor yani kota doldumu acaba yoksa randevu alanlar vize alabileceklermi acaba _? 50505 (24303)

• @Mehmet-ynd yok yanlış okuma yapmışınız. 28920 kişiye dünya genelinde vize verilmiş. Kota 52 bin varsayarsak %55 kota dolmuş.
    Avrupa ise 11bin vize verilmiş. 18 bin verileceğini tahmin edersek %60’ı verilmiş. O yazdığınız 50505 dünya genelinde işlem görmüş kişi sayısı.

• @Mehmet-ynd o total rakam

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |