DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ATS16 çok teşekkürler
-
@onuru çok tşk ederim ilginiz için, detaylıca inceleyeceğim..
-
@onuru @cemciftcioglu
Selamalar. Siz yasadiginiz ulke olarak Hong Kong secmiyorsunuz ki, siz mulakata gireceginiz ulkeyi seciyorsunuz, form uzerinde yer alan iki soru farkli sorular. Sizin seneniz olan DV25’te baslarinda duzenlenen FAM yasasi ile beraber, ilgili ulkede gercekten sunabilecegi bir adresi olan bazi talihliler bu sekilde ilerlediler. Icerisinde riskler barindiriyor, bu surecin her asamasinda risk mevcut tabii ki. Neticede kisi tekrar istedigi zaman bir e-mail ile mulakat yerini yeniden degistirebilir. Onerdigim bir yol degil ama risk kisiye ait, yesil isik yakan postlara bu sekilde surece baslamak isteyen baslayabilir, bunun sorun olup olmayacagi DV2026 ozelinde ilerleyen zamanlarda daha net anlasilir. -
@ATS16 çok tşk ederim sağolun, varolun..
-
@Fatih-Yalçın-0 bence siz de teyit isteyin. Bakalim size de ayni sekilde Ankara cevabi mi verecekler, ilginc dogrusu
-
Bu ileti silindi! -
@cemciftcioglu teşekkürler bir mail gönderdim bende kkc ye dosya taşıma için umarım iyi bir tercih yapmışımdır.. Umarım bizde sorunsuz tamamlarız bu süreci. Daha önce ABD de eşim work and travel ile 2 kez gidip çalışmıştı zamanında giriş çıkışı var SSN i var. Avrupa'da oturumla birlikte yaşamışlığımız okumuşluğumuz var. Alabileceğimizi umut ediyorum. :) Süreç hakkında güncelleme yapacağım buraya da. Teşekkürler şimdiden.
-
@Kemal-Sozen benim sorum cevap vermediniz helen.
çekilişe ilk başvururken üvey çocuğu belirttiniz mi belirtmediniz mi?
belirtmediyseniz boşa sürecinizle uğraşmayın, onun için soruyorum. -
@Okan-1 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
dikkatli olun!
bir kaç arkadaşımızdan, "çekişili kazananların olduğu grup" adında telegram ya da whatapp üzerinde gruplar kurulup, katılmak isteyenlerden case numarası talep edildiğinin bilgisini aldım.
DV2026 için yeşilkartforum adı altında hiçbir telegram ya da whatsapp grubumuz bulunmamaktadır.
forumun ismini kullanarak sizden case numarası talep eden kişilere itibar etmeyin.
biz hiçbir şekilde sizden case numarası, ad-soyad ya da buna benzer kişisel bir bilgi talep etmedik, etmeyeceğiz.bu yüzden bu konuda dikaktli olmanızı bir kere daha salık veririm.
illa söyletecekseniz de söyleyeyim;
başka yerde şubemiz yoktur ;)
-
@ceng85 mail ile ulaşırsanız admin arkadaşlar yardımcı oluyor aynı durum bende de vardı düzeltti sağolsunlar..
-
@RuhunGemisi merhaba bangkok a dosya tasimak için konsolosluk mail adresini paylaşabilirsiniz lütfen konsolosluk sayfasinda bulamadim ben
-
@bketcrsur selamlar, eger dv2025 kazanani iseniz kcc ile degil konsolosluklar ile tasima yapmaniz gerekiyor.
-
Arkadaslar DV basvurdugumda eski ev adresim ile basvurmustum Amerika`da. Suanda yine Amerika’da olmak uzere farkli bir adreste oturmaktayim. Herhangi biryere bilgilendirme yapmali miyim? Yoksa visa bulletin current olana kadar birsey yapmama gerek yok mu?
Cevabiniz yada ilgili link bildiriminiz icin simdiden tesekkurler!!
-
Merhabalar
CN3xxx ,DS260 i doldurduktan sonra Ankarayi sectim. Suanda Ciddedeyim.Derdim acaba sira gelirmi degil.
eger mulakat olumlu gecerde gider isem esimi ve cocugumu sonradan goturmeyi planliyorum 3 ay da olabilir bir iki yilda.Dosyami Arabistana aldirsam mulakata kendim gitsem. onaylandigi taktirde ailemi goturecegim zaman vize basvurusunda bulunsam nasli olur.Artisi eksisi ne olur?Tesekkurler
-
Sahip olduğunuz CN’ye Ankara’dan 2026 yılının ilkbahar aylarında mülakat gelme ihtimali yüksek, mülakatınıza bu forumda bir çok deneyimin aktarıldığı Ankara’da girmeniz Suudi Arabistan’da girmektense daha kolay olacaktır eğer ki işyerinizden izin alma hususunda sıkıntı olmayacaksa.
Eşinizi ve evladınızı DV2026 çeşitlilik göçmen vizesi sürecine dahil etmeyip sadece kendiniz için göçmen vize alarak ve daha sonraki yıllarda F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları) aracılığıyla da onları yasal olarak yanınıza getirmek bir süreç ancak bu süreç çok uzun, sancılı ve planladığınız şekilde ilerlemeyebilir.
Aileniz ve sizin için en az sıkıntılı olan çözüm sizinle beraber Ankara’da sağlık kontrolü ve vize mülakatına katılmaları, ABD’ye ilk giriş yaparak SSN ve Greencard basım süreçlerini başlatmaları ve Türkiye’ye dönmeleri gerekiyorsa dönmeleri, sizin ABD’de oluşturacağınız düzene göre daha sonra ne zaman ABD’ye geleceklerse tahmini planlamaya göre ABD dışında kalmalarını sağlayacak diğer adımları (Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi) planlamak iyi olabilir.
Maddi ve manevi şartlarınızı bilmemekle birlikte, son karar sizin ama özellikle evladınızın şansı için bu forumda bir çok kişinin sahip olmak istediği CN’inizin avantajını kullanmanız dileğiyle. DV2026 mali yılı 30.09.2026 tarihinde bitecek, bu tarihten sonra eşiniz ve evladınız için çeşitlilik göçmen vizesi kapsamında herhangi bir hak iddia edemeyeceksiniz, bu hakları yanacak. Bol şans 🍀
-
yorumunuz icin cok tesekkur ederim
-
@Mertkan-Şahin ben mayıs ayında formu gönderip kasım ayında evlenmiştim. formdan sonraki süreç sadece mülakat tarihine kadar yapılması gerekenleri yapmak. (ilişki kanıt konusunda fotoğraflar biriktirmek bunları bastırmak gibi) biz böyle yaptık yani, bir sorun da olmadı dediğim gibi.
-
-
ARKADAŞLAR ADRES BÖLÜMÜN DE DEFALARCA DÜZELTMEM RAĞMEN HATA VERİYOR, SAYFAYI SAVE EDEMIYORUM HALA FORMU DÖNDEREMEDİM.BENİM GİBİ SORUN YAŞAYAN VAR MI?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum