Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @davinci merhaba. Size iş geçmişiniz sorulmaz, Amerika'da ne yapmayı planlıyorsunuz diye sorarlar. Ama asıl önemli konu Bulgaristan'dan mülakat ve mülakatdan vize almak . Geçmiş yıl deneyimlerinden Sofya'yı iyi araştırmanızı öneririm. Tavsiye olarak ise zaten Schengen bölgesinde olduğunuz için dosyanızı Viyana'ya taşımak daha sağlıklı olur. Vize probleminiz olmayacağı için daha rahat vizenizi alabilirsiniz.

• @uonur26 mülakat esnasında ve hatta ondan sonrasında Amerika'ya girerken bile adres ve telefon numarası değişikliği yapabilirsiniz

• @ozyurta Dosya numarası taşınıyor, sadece talihli kişinin taşıma işlemi için mail atması yeterli.

• ⭐⭐⭐⭐

@uonur26, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba
    Ds260 formunda Greencard teslim edilecegi adresi ve kimin teslim alacağını belirttim. Ama telefon numarası kısmını Does not apply olarak seçip boş bıraktım. Telefon numarası da paylaşamamız gerekiyor mu green card teslimi için ?

Merhaba
    Tabloda isminizi göremedim. Öncelikle 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin lütfen.

GC'nin teslim edileceği kişinin telefon numarasını öğrenip adres ve telefon olacak şekilde bir kağıda yazıp mülakat esnasında verebilirsiniz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes hayır asıl talihlinin karşılaması lazım, eğer eşiniz bu şartlardan birini karşılıyorsa onun adına başvurmaya devam edebilirsiniz önümüzdeki yıllarda. Asıl talihli siz iseniz ve bu şartlardan birini karşılayamıyorsanız sürece devam edemezsiniz malesef.

• @cemciftcioglu
    Selamlar, talihlinin neden yapmamasi konusunda bilgi verebilir misiniz? Mesala nasil bir aksi durumlar olusabilir de vizesini alamamasina sebep olabilir?

• ⭐⭐

@ugursway selamlar, bende ds260 suanda dolduruyor olsaydim, turkiye olarak secerdim. Sanki yalan beyan vermis gibi oluruz diye dusunuyorum. Mulakat esnasinda bana ne zamandan beridir hong kongtasin diye sormuslardi, eger ds260 formunda hong kong olarak girseydim tarihler uyusmuyacagi icin negatif bir algi olusabilirdi. Tabi benim soylediklerimin hepsi bir varsayim.

• @ugursway selamlar,
    Elçiliğin kendi bölgesinde yaşamayan, oturum izni, öğrenci vizesi yada çalışma izni olmayan birini neden böyle yaptığını sorgulayabilir. Konsolosluk nezdine bırakılacak bir süreç oldukça risklidir. Bir mail ile rahatça taşınabilir bir dosya için risk ve elenme sürecine girmek oldukça yanlış bir yaklaşım olur

• @ATS16 çok teşekkürler

• @onuru çok tşk ederim ilginiz için, detaylıca inceleyeceğim..

• @onuru @cemciftcioglu
    Selamalar. Siz yasadiginiz ulke olarak Hong Kong secmiyorsunuz ki, siz mulakata gireceginiz ulkeyi seciyorsunuz, form uzerinde yer alan iki soru farkli sorular. Sizin seneniz olan DV25’te baslarinda duzenlenen FAM yasasi ile beraber, ilgili ulkede gercekten sunabilecegi bir adresi olan bazi talihliler bu sekilde ilerlediler. Icerisinde riskler barindiriyor, bu surecin her asamasinda risk mevcut tabii ki. Neticede kisi tekrar istedigi zaman bir e-mail ile mulakat yerini yeniden degistirebilir. Onerdigim bir yol degil ama risk kisiye ait, yesil isik yakan postlara bu sekilde surece baslamak isteyen baslayabilir, bunun sorun olup olmayacagi DV2026 ozelinde ilerleyen zamanlarda daha net anlasilir.

• @ATS16 çok tşk ederim sağolun, varolun..

• @Fatih-Yalçın-0 bence siz de teyit isteyin. Bakalim size de ayni sekilde Ankara cevabi mi verecekler, ilginc dogrusu

• Bu ileti silindi!

• @cemciftcioglu teşekkürler bir mail gönderdim bende kkc ye dosya taşıma için umarım iyi bir tercih yapmışımdır.. Umarım bizde sorunsuz tamamlarız bu süreci. Daha önce ABD de eşim work and travel ile 2 kez gidip çalışmıştı zamanında giriş çıkışı var SSN i var. Avrupa'da oturumla birlikte yaşamışlığımız okumuşluğumuz var. Alabileceğimizi umut ediyorum. 🙂 Süreç hakkında güncelleme yapacağım buraya da. Teşekkürler şimdiden.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Kemal-Sozen benim sorum cevap vermediniz helen.
    çekilişe ilk başvururken üvey çocuğu belirttiniz mi belirtmediniz mi?
    belirtmediyseniz boşa sürecinizle uğraşmayın, onun için soruyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Okan-1 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

dikkatli olun!

bir kaç arkadaşımızdan, "çekişili kazananların olduğu grup" adında telegram ya da whatapp üzerinde gruplar kurulup, katılmak isteyenlerden case numarası talep edildiğinin bilgisini aldım.

DV2026 için yeşilkartforum adı altında hiçbir telegram ya da whatsapp grubumuz bulunmamaktadır.

forumun ismini kullanarak sizden case numarası talep eden kişilere itibar etmeyin.
    biz hiçbir şekilde sizden case numarası, ad-soyad ya da buna benzer kişisel bir bilgi talep etmedik, etmeyeceğiz.

bu yüzden bu konuda dikaktli olmanızı bir kere daha salık veririm.

illa söyletecekseniz de söyleyeyim;

başka yerde şubemiz yoktur 😉

• @ceng85 mail ile ulaşırsanız admin arkadaşlar yardımcı oluyor aynı durum bende de vardı düzeltti sağolsunlar..

Benzer Başlıklar

• 153
  • 57
  • 180
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

170

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |