Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @erenist Biz de tampa'ya yerleşmeyi düşünüyoruz. Özellikle belirttiğiniz gibi daha sakin yerlere bakıyorum ve fish hawk bölgesinde karar kıldık. Kiralar 2200-2600 arasında değişiyor. Okul puanları 8-9, bu sebeple bu bölgede karar kıldık. Mutlaka öncesinde araştırma yapmışsınızdır, bilginiz olduğu bölgeler hakkında bilgi verebilir misiniz?

• @Beyrutt 1600 veriyoruz ama küçük bir ev 1+1 okul puanı 10.

• @erenist Westshore bolgesindemisiniz?

• @MySea Evet westshore olarak geçiyor.

• @erenist çok iyi yakınınızda kiralık ev varsa komşu olabiliriz😊

• @Beyrutt Var olmaz mı her fiyata var bekleriz her zaman:)

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @erenist, içinde söyledi: Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

@Beyrutt 1600 veriyoruz ama küçük bir ev 1+1 okul puanı 10.

merhaba, sakıncası yoksa kaç kişi yaşıyorsunuz ve ortalama aylık gideriniz ne kadar oldu

• @Peyk74 Eşim ben ve küçük kızımız ama biraz büyük bir çocuk olursa izin vermiyorlar diye biliyorum. Henüz sabit bir gelirim yok paket işleriyle yaklaşık 3000 ile 3500 $ arasında döneme göre değişiyor. Yolcu vs taşıyanlar da bu miktar 1000 $ kadar yukarıda olabiliyor

• Arkadaslar merhaba, ben 14 Subat Amerika'ya yerlestim ve San Diego'da yasiyorum. Ama buyuk ihtimalle tasinacagim. Oncelikle sunu belirteyim Izmir'den gelmis biri olarak San Diego Izmir diyenlere kanmayin, o hataya ben gibi kapilmayin. Alakasi yok Burasi soguk memleket. Izmir'e gore soguk. Haziran ortasindayiz tshirt ile ciktigim cok nadir, hele hele aksamlari bayagi soguyor. Hava sicakligi ortalama olarak 20 derecelerde ve genelde de hava bulutlu. Simdi belki diyeceksiniz San Diego kotulemeye geldin ? Izmir ile alakasi yok kismini anlatiyorum. Ben nem orani dusuk, sicak ve gunesli hava dusuncesi ile gelmistim, yanilmisim. San Diego sehir olarak guzel, insanlar sicak kanli ve hava kalitesi guzel ama ben gibi gunluk guneslik, sicak hava bekleyenlere uygun degil. Ve de Amerika'nin en pahali sehirleri arasinda ilk siralarda saniyorum. 6$ benzin. Kiralar da cok yuksek.

Simdi soruma geleyim ve kendimden bahsedeyim: tek kisiyim, tasinma sorunum olmaz. Turkiye'de bilisim ogretmeni idim ama geldigimden bu yana calismadim, is de aramadim. Dil gelistiriyordum. Ne is yapacagimi da bilmiyorum. Yazilim bilgim yok ama teknik anlamda bayaga iyi sayilirim. PADI'den dive master seviyesinde dalgicim, aktif olarak fitness yapiyorum ve de antrenor seviyesinde fitness gecmisim var, drone pilotuyum ve instagramimda bircok yere ait drone paylasimlarim mevcut. Yasamak istedigim sehir nem orani dusuk olmali, okyanus ve de hava sicakligi yaz icin 30 larda veya ustu tercihim. Bu arada kis aylarinin soguk olmasi cok onemli degil, yaz aylarini yaz gibi yasamak arzum. Florida cok dusunmustum, tatil icin okey ama yok asiri nemli havayla yasamiyorum, cok rahatsiz ediyor beni. Benim gibi bir profilde olan birine nereleri onerebilirsiniz ? Tesekkurler.

Not: San Diego yasamak icin oneririm, huzurlu ve guvenli bir sehir ama benim beklentilerimi karsilamiyor.

• @hDundar bir İzmirli olarak florida chicago New York New Jersey gördüm ama allahtan erken uyandım her ilk gelen gibi aldı ile hareket etmemeli büyük şehirler büyük problem uzak durmalı ve para denilen şey hemen bitiyor hazıra dağ dayanmıyor mesleğimizi yapacağınız yerler bakın derim fakat Amerika’da saydığımız yetkinlikleri ne yazıkki sertifika olmadan çoğu ter almıyor ilk planda yapamıcaksanız Uber Lyft gibi uygulamalar ile belli dönem kazanç olur hatta bir çok işten daha çok kazanç sağlayabilirsiniz hizmet sektöründe aylık 2000 dolar kazanç olan bir arkadaşın yaptığını 7-9 günde kazanabilirsiniz hatta bazı şehirlerde günlük 400 500 dolara çıkar ama her şehirde kazançlar iyi değil.Yapacağınız işe göre hareket edin derim iş problemi çözülürse gerisi gelir maddi sıkıntım yok fazla çalışmaya gerek yok derseniz Texas Austin Houston North Carolina olabilir.

• @mehmetizmirli, içinde söyledi: Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

@hDundar bir İzmirli olarak florida chicago New York New Jersey gördüm ama allahtan erken uyandım her ilk gelen gibi aldı ile hareket etmemeli büyük şehirler büyük problem uzak durmalı ve para denilen şey hemen bitiyor hazıra dağ dayanmıyor mesleğimizi yapacağınız yerler bakın derim fakat Amerika’da saydığımız yetkinlikleri ne yazıkki sertifika olmadan çoğu ter almıyor ilk planda yapamıcaksanız Uber Lyft gibi uygulamalar ile belli dönem kazanç olur hatta bir çok işten daha çok kazanç sağlayabilirsiniz hizmet sektöründe aylık 2000 dolar kazanç olan bir arkadaşın yaptığını 7-9 günde kazanabilirsiniz hatta bazı şehirlerde günlük 400 500 dolara çıkar ama her şehirde kazançlar iyi değil.Yapacağınız işe göre hareket edin derim iş problemi çözülürse gerisi gelir maddi sıkıntım yok fazla çalışmaya gerek yok derseniz Texas Austin Houston North Carolina olabilir.

Tesekkurler hocam, buanin Izmir ile alakasi yok. Izmir benzetmesi yapan muhtemelen Izmir'i sadece haritadan gormus. Aslinda IT alaninda bootcamp dusunmustum ama certificate daha gecerli imis sanirim ve kafamda bu var. Online certificate dusunuyorum, var mi oneriniz ? Hizmet sektorunde hic calismasim ve de yapabilecegimi de sanmiyorum. Uber lyft olabilir ama tabi onceligim mesleki olarak burada gelismek. Texas Austin Houston dusunmuyorum. Denizden uzaklasmak son secenegim. North Carolina da olabilir, gelisen bir yer diyorlar, arastirmam gerek.

• @hDundar Florida'nin panhandle bolgesi de olabilir. Diger yerleri gibi bunaltici sicak degil.

• @hDundar selamlar, Naples-Florida’yi da arastirmanizi tavsiye ederim. Ben de bir Izmir’li olarak ilk basta nemden cok korkmustum ama hic rahatsiz olmadim. Ama is imkanlari tabiki buyuk yerlere gore kisitli, sezonluk bir yer. Ekim-Mayis arasi hareketli diger aylar daha sakin.

• @hDundar En iyisi Izmir, sen Izmir'e geri don.

• @hDundar Los Angeles, Hawaii ve Florida disinda yazlari gercek anlamda yaz yasanan ve okyanusa yakin olan pek opsiyon aklima gelmiyor. Nem konusunda emin degilim. Yerinizde olsam L.A.’e odaklanirdim. Metropol oldugu icin daha fazla imkan ve firsat var. Hawaii ve Florida gibi yerler imkan ve firsat acisindan eksik.

• Bu ileti silindi!

• @hDundar Okyanus olsun, cok nemli olmasin, ve yazi yaz gibi olsun derseniz elinizde, Virgina, Delaware sahil taraflari disinda pek bir secenek kalmiyor. Bence Washington D.C. - Virginia - Maryland aksini dusunebilirsiniz. Dort mevsim mevsiminde yasaniyor.

Okyanus sart degil, göl de isimi gorur derseniz, Chicago, Cleveland olabilir (buyuk sehir olarak)

Texas'a gelmek gibi bir hataya sakin dusmeyin.

• @hDundar Uber lift yapabilmek için ehliyet en az 1 sene olması lazım it sektörüde fazla iç açıcı değil piyasa dolu tecrübe istiyorlar bir kaç arkadaş tecrübe olmasına rağmen 8 ay iş bulamadı drone ile çekimler ve düğün doğum bebek fotoğraf çekimleri güzel para getirir hemde zevkli bir alan olur ve gayet prestijli bir alan olur sosyal medya ile çevre oluşturursunuz bu konuda bir araştırma yapmanız mükemmel olur

• @hDundar 4 aydır Amerika New Jerseydeyim kış çok soğuk ve karlıydı. San Diego hayal ettiğim yerlerden. İşe ihtiyacın varsa yemek dağıtarak 8 bin dolar ve üzeri kazançlar var. Bütün Amerika’dan o bölgeye gelen arkadaşlar var.Aramaya devam ediyorum ben de Ohio tarafına gidip tır ehliyeti almaya çalışacağım. Her şey gönlünüzce olsun.

• @sevdemimi Yemek dagitarak $8000 uzeri gelir nerede var ya? 30 gun boyunca gunde eksiksiz 100 dagitim yapmalisin. Gunde 10 saat calistigini dusunursek, 6 dakikada bir dagitim yapman lazim.
    istisnasiz, kesintisiz, 30 gun boyunca gunde 10 saat calisarak her 6 dakikada bir dagitim yapacaksin. tuvalet molasi, yemek molasi, cay, sigara molasi falan yok.

Yok oyle bir sey, Turkiye kadar degil ama ABD'de de para kazanmak o kadar kolay degil.

Haa, yilda $8000 diyorsan o mantikli.

Benzer Başlıklar

• 17
  • 46
  • 122
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |