Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 2026 excel sayfasını kim sildi? arkadaşlar napıyorsunuz?

• @ATS16 selamlar. Benim formumda gittiğiniz ülkeler seçeneğinde. Ülkelere giriş çıkış tarihleri v.s hiçbir soru yoktu. Sadece son 5 yıl içerisinde gittiğim ülkenin ismini yazdım. Formlarda farklı farklımı çıkıyor bu sorular

• Merhabalar.

Benim erkek arkadaşım 2026 Green Card talihlisi (case number: 5xxx). Green Card çıktıktan sonra evlenip Ankara'daki konsolosluğu beklemeye karar verdik. Fakat araştırma yaptıkça bu case number'a Ankara için çok da güvenemeyeceğimizi anlayıp Hong Kong'a taşımaya karar verdik ve DS260 forumun current olmasını beklemeden hemen Hong Kong'a taşıdık. Şu an Green Card mülakat randevusu için oradan haber beklemekteyiz. Bu sırada benim de Green Card alabilmem için evleneceğiz. Mülakat tarihi belli olduktan sonra da hem erkek arkadaşım DS260 formunu revize edecek hem de benim için formu dolduracağız. Fakat bu süreçte aklımıza takılan konu şu oldu: Muhtemelen biz evlendikten 2-3 ay sonra Hong Kong tarafından mülakata çağırılacağız. Bu durumda dosyamızın AP'ye düşme durumu ya da reddedilme olasılığı nedir? Ya da AP'ye düşerse kaç gün sonra kesin olarak sonuçlanır? O süreçte izlememiz gereken bir yol var mı?

Bunu tecrübe eden bi form yazarı varsa bilgisinden yararlanmak isteriz.

Sevgiler...

• Arkadaşlar deneyimli bir arkadaşımız bir tablo hazırlayabilir mii ve bir takvim. bir tablo gibi hangi web adresinden hangi takvimde ne için bakınmalı diye bir tablo hazırlanırsa. Forumu kurcalarken bulamıyorum çünkü

• Herkese merhabalar, Excel tablosu boş görünüyor, acaba bir tek benmi yaşıyorum bu sorunu ?

• Bu ileti silindi!

• @Erkan-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 selamlar. Benim formumda gittiğiniz ülkeler seçeneğinde. Ülkelere giriş çıkış tarihleri v.s hiçbir soru yoktu. Sadece son 5 yıl içerisinde gittiğim ülkenin ismini yazdım. Formlarda farklı farklımı çıkıyor bu sorular

1. Benim formumda da o soruya “yes” olarak işaretledikten sonra sadece ülke isimlerini girebileceğim bir kutu açıldı herhangi bir tarih kutusu yoktu.

2. Benim formumda ana dil haricinde bir dil biliyor musunuz? Hangi seviye diye sordu. Ben bildiklerimi yazdım ancak eşimin formunda böyle bir soru yoktu.

3. SSN kısmında bende 2 soru vardı SSN istiyor musunuz gibi bir soru sormadı ancak eşimin formunun SSN kısmında, SSN istiyor musunuz? Diye ona sormuştu bana sormamışken.

Not: Talihli olan çekiliş numarası bana ait.

• DV2026 Excel tablosunda verilerin hepsi silinmiş gözüküyor? Sizde de öyle mi? Yoksa benim bağlantı adresimde mi sorun oluşuyor?

• Arkadaşlar merhaba, bir sorunum var şuan. Dosyamı hong konga taşıdım. Sıra numarama göre tahmini kasım aralık gibi tarih verilecek gibi. Fakat eşim hamile ve o tarihlerde son aylarında oluyor doğal olarak uçuş yapması sıkıntı. Gidemezsek de hakkımız yanacak bunu da asla istemiyorum. Bu gibi durumda ne yapmalıyız? Mülakat tarihi ertelemek gibi bir şey yapamıyor muyuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan aynı sorun bendede var. Asıl talihli benim. Ve ilk başvuruda eşimin 2003 doğumlu ilk eşinden olan kızını başvuruma eklemedim.
    Sadece ben kendi 2005 doğumlu oğlumu ekledim. Kendi ds260 formumdaki çocuklar kısmınada üvey çocuklar varsa diye bir soruyada eşimin çocuğunu eklemedim. Lakin eşim için doldurduğum DS260 formunda aynı soruya hem eşimin çocuğunu Hemde Busefer üvey çocuk diye benim oğlumu yazdım. Ve sorunun birindede çocuklar sizinle Amerika’ya gelecekmi diyordu. Ben orda (eşimin ds260 formunda)2003 doğumlu kızının üniversitede okuduğunu daha sonra geleceğini 2005 doğumlu oğlumuzun bizimle geleceğini işaretledim. Sorun yaşarmıyız acaba. Benim formumda üvey çocuk olarak belirtmediğim için.

Eşinizin 2003 doğumlu çocuğu başvuru tarihinde 21 yaşını bitirmiş miydi?

• ⭐⭐⭐⭐

@efemu35, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar.

Benim erkek arkadaşım 2026 Green Card talihlisi (case number: 5xxx). Green Card çıktıktan sonra evlenip Ankara'daki konsolosluğu beklemeye karar verdik. Fakat araştırma yaptıkça bu case number'a Ankara için çok da güvenemeyeceğimizi anlayıp Hong Kong'a taşımaya karar verdik ve DS260 forumun current olmasını beklemeden hemen Hong Kong'a taşıdık. Şu an Green Card mülakat randevusu için oradan haber beklemekteyiz. Bu sırada benim de Green Card alabilmem için evleneceğiz. Mülakat tarihi belli olduktan sonra da hem erkek arkadaşım DS260 formunu revize edecek hem de benim için formu dolduracağız. Fakat bu süreçte aklımıza takılan konu şu oldu: Muhtemelen biz evlendikten 2-3 ay sonra Hong Kong tarafından mülakata çağırılacağız. Bu durumda dosyamızın AP'ye düşme durumu ya da reddedilme olasılığı nedir? Ya da AP'ye düşerse kaç gün sonra kesin olarak sonuçlanır? O süreçte izlememiz gereken bir yol var mı?

Bunu tecrübe eden bi form yazarı varsa bilgisinden yararlanmak isteriz.

Sevgiler...

Şimdiden tebrikler.
    Erkek arkadaşınızın foruma üye olmasını veya süreci tamamen siz yürütecekseniz sorularınızı sormadan önce imzanızı buradaki gibi düzenlemenizi rica ederiz.
    Sonra 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin.

• @f-bircan hayır

• @gucarslan gurcistan yaklaşık olarak 14 yıl

• Merhaba. Benim tam anlayamadığım bir şey var. Şimdi benim numaram EU bölgesine ait ama dosyamı Bangkok’a taşıdığımda Asya konsolosluğuna taşımış oluyorum. Bu durumda o konsolosluk önce o ayın Asya numaralarını eritirse mi EU’yu çağırmaya başlıyor? O sıra neye göre belirleniyor acaba?

• ARKADAŞLAR BEN DS 260'I HALA DOLDURMAYA UĞRAŞIYORUM ATIYOR DONUYOR ŞİMDİ DE IP HATASI VERİYOR. BİLGİSİ OLAN VAR MI

• @aktases
    Selamlar, vize sureciniz boyunca konaklayacaginizi bildirmis oldugunuz bu adresiniz, konsolosluk ve sizin aranizda posta yoluyla olasi evrak gonderimi/alimi amaciyla iliskilendirilmektedir. Ilgili ulkeler dosya transfer ettiginizi bildigi icin sizlere, pasaport ve belgelerinizi bizzat konsolosluktan elden teslim almaniz ya da anlasmali olduklari kargo sirketlerinin subelerinden teslim almaniz icin kolaylik saglamaktadirlar. Yine de her ihtimale karsi mumkunse kalabileceginiz bir adresi yazmanizi oneririm.

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0

DS160 (göçmen olmayan vize) formunda gittiğiniz ülkeler ve kalış tarihleriniz çıkıyor, DS260’da (göçmen vize) sadece gittiğiniz ülkeler çıkıyor. Doğru yapmışsınız, bol şans!

• @f-bircan
    Litfen bu basligin 4. Iletisini okuyunuz, sormus oldugunuz son sorularinizin hepsinin cevabi orada mevcut.

• ⭐⭐⭐⭐

@güliz

Bir onceki emaili gonderdiginiz saatten farklı bir saatte, Kentucky saatine göre (Türkiye saati - 7 saat) hafta başında tekrar talebinizi yinelemeniz gerekiyor. Talebinizi gören ve cevaplayan memurdan memura göre cevabın sonucu değişebiliyor. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@aktases

Siz bültende EU kotasini ve sayılarını takip edeceksiniz, AS değil. İlgili bölge ayrımı ve CN ataması talihlinin dogum yeri ülkesine göre ataniyor. Bol şans

Benzer Başlıklar

• 153
  • 642
  • 2655
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |