Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@begumm özellikle kredi kartları bir çoğu bankanınki yurtdışı kullanımına açık aslında siz kapatmadığınız sürece ancak işlem miktarının yüksekliğine göre bankadan güvenlik nedeniyle aranmanız kuvvetle muhtemel

• @Emre-Kurtulmuş kredi kartı su an kullanmiyorum TEB in banka kartından ABD deki atmlerde para çekiliyormuş TEB de hesap açmayı düşünüyorum . teşekkür ederim cevabınız için

• ⭐⭐⭐⭐

@begumm

TEB ile First Hawaiian Bank ve Bank of America’nin mevcut antlaşmasına istinaden, CepteTEB ATM kartınız ile bu yabancı bankalarin ABD’deki ATM cihazlarından günlük limit TL 10.000’e tekabül eden USD cinsinden para çekebilirsiniz.

ATM kartınızın TL veya USD cinsi fark etmeksizin vadesiz CepteTEB hesaplarına bağlı olduğundan emin olmanız gerekiyor.

• @ATS16 çok teşekkürler

• @begumm, içinde söyledi: Kredi Skoru / Credit History

@Sharm elinize sağlık bilgiler çok detaylı. Debit kard ile harcama yaptıkca da kredi skoru oluşur mu yoksa credit kart harcaması şart mi

Sn @begumm
    Paylasimi faydali bulmaniza sevindim.
    Bu amacla debit kart yerine kredi karti kullanmaniz gerekir.

Su iletimde bahsettigim gibi her uc kredi burosuna da raporlama yapan ve mumkunse yillik aidati olmayan bir kredi kartini (kredi skorunuzu etkilemeyen pre-approval kontolu ile) almanizi oneririm. Boylece daha sonra isinize daha cok yarayacak baska kredi kartlari alsaniz dahi ilk aldiginiz kredi kartinizi acik tutabilirsiniz (kredi gecmisiniz/sureniz kredi skorunuz hesaplanirken degerlendiriliyor, uzun suredir acik bir kartinizin olmasi yarariniza olur).

• En guncel nereden kredı kartı alınır : chase e para konulunca freedom rıse var dıyorlar ne dusunuyor sunuz bırde capıtal one nasıl

• @Sharm teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Fuska-sucu yeni gelen biriyseniz alabileceğiniz en kolay kredi kartı discover olacaktır. İncelemek isterseniz referans linkini bırakıyorum

• @Emre-Kurtulmuş tesekkurler ama discoveri i dusunmuyorum chase capital one yada amexden var midir referansiniz ? basvurmak isterim. Tesekkurler

• ⭐⭐⭐⭐

@Fuska-sucu
    Amex için referans linkini bırakıyorum

• Arkadaşlar selam, kredi skorumuzun oluştuğunu haber vermek için yazıyorum. Kredi kartımızı kullanmaya Ocak ayında başladık, birkaç gün önce oluştu.

Yaklaşık olarak 6. ayda oluşmuş oldu. Kredi skorumuzu credit karma app'ini indirerek takip etmeye başladık.

• @Vildan-0 ne kadar oldu skorunuz 6 ayda? Biz de kredi karti cikardik nisan ayinda. Mayis ayinda ilk defa kullandik ve haziran ayinda 673 oldu skorumuz. Bir daha kullandigimizda da artmadi.

• ⭐⭐⭐⭐

@Vildan-0 experian uygulamasından takip etmenizi öneririm çünkü credit karmada gözüken skorunuz transunion ve equifax

• ⭐⭐⭐⭐

@Manushaqe her kullandığınızda artmayacak kredi skorunuz zaten, bu süreç alan bir işlem olcak ve olumlu yada olumsuz etkileyen bir çok noktası var kredi skoru için kullanım, ödeme, limit vs vs

• @Emre-Kurtulmuş Güvenlik kodu gelmemesi sebebiyle Experian uygulaması açamıyorum. Credit Karma uygulamasındaki kredi notları hatalı mı oluyor? Nedir acaba fark?

• ⭐⭐⭐⭐

@nazlihande hatalı demek doğru olmaz ancak farklı kredi bürosuna ait skorunuzu listeler credit karma. Onun içindir ki creditkarmada hesap açar açmaz kısa süre içinde skor görebilirsiniz ancak asıl kullanılan kredi skoru olan ficonun oluşması için 6 ay geçmesi gerekir. asıl dikkate alınan Fico scorunuzu experianda görebilirsiniz. Credit karmada gördüğünüzden biraz daha düşük çıkar genelde experiandaki.

• @Emre-Kurtulmuş Anladım, çok teşekkür ederim bilgiler için.

• @Manushaqe Benim farklı gösteriyor. BoFa'nın kullandığı kredi skoru portalı FICO'da 720, credit karma'da 650 civarı.

• @Emre-Kurtulmuş benim FICO skorum credit karma'dan oldukça yüksek. Credit karma 630-650 sanıyorum, FICO 720

• ⭐⭐⭐⭐

@Vildan-0 o kadar çok farka hiç denk gelmedim ben fico ile credit karma arasında ancak şundan kaynaklı olabilir bankaların kullandığı fico score bölümüne çok güvenmiyorun çünkü genelde bankalar skoru experiandan ayda 1 defa çekiyor ve bütün ay boyunca onu gösteriyor size yani güncel olmadığı için o kadar farklı skor görmenizde olasılık dahilinde

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |