DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@TRP Mülakatınızın Bangkok olduğunu düşünerek. hastanenin sitesi buraya girin sağ altta konuşma balonu var oradan whatsapp seçin ve görüşmeye başlayın. Siz bir kaç şey soracak ve isteyecek onları okeylediğinizde size maille dönüş yapıyorlar
-
7 temmuz Hongkongda mulakata girecegim cevirmene nasil ulasabiliirm bulamadim konuyu
-
@yalcin61 bana da mail gelmedi, KCC ile öğrendim.
-
@yalcin61 sor
-
Merhaba arkadaşlar KCC ile mülakat tarihimizi öğrenmiş bulunmaktayız 1 Temmuz 2025 hastane randevumuzu aldık 23 Haziran 2025 tarihinde umarım her şey güzel geçer ve vizemize kavuşuruz 19.000'den sonraki numaralar için umarım bir an önce bir sonraki bültende herkesin numarası current olur ve herkes hayallerine kavuşabilir inşallah
-
@16bilgin Hayırlı uğurlu olsunn umarım her şey kolaylıkla ve gönlünüzce olur. 2026 Talihlileri ve gelecek senelerdeki arkadaslar icinde güzel bir mülakat deneyimi yazarsınız.
-
Arkadaşlar selamlar. Sağlık mülakatı ve ais kaydını oluşturmak için mülakat mailinin gelmesi gerekiyor değil mi? KCC'nin soruma cevaben gönderdiği mail yeterli değil sanırsam. Doğru mudur?
-
@bolcay mülakat deneyimimde bahsetmiştim. Benim mülakat deneyimimden bulabilirsiniz
-
@evrentnrkl sağ olun Hocam, buldum.
-
Herkese tekrardan selamlar, doktordan bu raporu aldık aşı için, hangi aşılar kaldı başka olmamız gereken hepatit b ve influenza hariç? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler. Su çiçeği içinde antikor testi yaptırdık.

-
@Tkb Selamlar...
Aşı konusunda şu yazıyı paylaşıyorum.. -
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@Flight101 çok teşekkürler harika bilgiler paylaşmısınız. Yani planımız bu kagıt ile herhangi bir aşıyı olmadan gitmek artık çünkü çoğu aşı bu kagıtta ve ası kartında var yapmak isterlerse yaparlar artık. Ben 2018 de ankarada mülakata girdiğimde aşı kartım vs yoktu elimde, 3 aşı olup çıkmıştım. :/
-
@Flight101 aşıyı türkiyede degilde örng hong kong ta olsak sorun cıkarmı cunku hangı aşıların olucagını bilmiyoruz yetişirmi aceba
-
@ugurbocegi merhaba 24 haziranda ankarada mülakatımız var ais kaydı yaptık belgelerimizi topladık ama ekstra online bir belge yüklemesi mi yapmak gerekiyor?
-
Merhabalar Ds260 formunda daha önce yurt dışında çıktınız mı sorusunu evet işaretleyecekken sistem bilgileri sildiği için hayır işaretledim birde mesleğim son harfi eksik . Bunlar için formu açtırmama gerek var o mülakatta mı söylemeliyim
-
@Gizem-Arslan selamlar, şimdilik hayır. Daha doğrusu konsolosluk size dosyalarınızı online olarak yükleyin diye resmi bir bilgilendirme yapmadıysa hayır. Geçmiş yıllarda sistem Ankara'da da o şekildeydi ama son yıllarda belgelerinizi online yüklemiyorsunuz, konsolosluğa elden teslim ediyorsunuz.
Hong Kong'daki ve bazı ülkelerdeki konsolosluklar artık online yükleneceğini duyurmuşlar, belki Ankara da önümüzdeki aylarda yeni vize randevu sistemine geçişle beraber dosyaların online yüklenmesi uygulamasını geri getirebilir, ancak şimdilik ne DoS'dan ne de US Türkiye Misyonu'ndan böyle bir resmi açıklama yok.
-
@ugurbocegi çok teşekkür ederim peki bir soru daha sorabilir miyim bilginiz var mıdır 6 mayısta unganlardan 28 mayıs tarihi için randevu oluşturduk 4 iş gününde onaylanır yazıyor ama hala onaylanmadı telefonla aradık mail attık ama bir türlü ulaşamıyoruz ne yapmamız gerekir?
-
@Gizem-Arslan maalesef bilmiyorum :( tekrar tekrar arayın, yakınsanız işyerine uğrayın veya bir yakınınız gidip dürtsün. Muhtemelen herkesin süreci yavaş işliyordur, Ankara deneyimlerini okuyun ben hiç bakmadım açıkçası.
-
@iibrahimd sagolasın🙏
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum