Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@onurkaptan selamlar, dosya yukleme olayi daha onceden mi paylasilmisti? Daha once bu konunun konusuldugunu hatirlamiyorum da forumda.

• @onurkaptan merhaba, dosyaların taratılıp sisteme yüklenmesi ile ilgili bir bilgi daha var

• @Gürhan-Kuraş Merhaba ben gelen yanıt mailini indirdim. Maili ve DS260 confirmation page leri ekleyerek molnara a mail atıp randevu aldım.

• @kani çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de yarın aynı şekilde yapıp randevu alayım 🙂

• @gouryella 18100lerdeyim hocam Excel tablosuna da işledim. Umarım önümüzdeki bültenler daha yüksek olur da herkes istediğini alır.

• Arkadaşlar selam, Haftaya viyana da görüşmem var ve vizem schengen vizemi henüz konsolosluktan alamadım.20 Mayıs sağlık muayenesi ve 22 Mayıs vize mülakatım var.

2 senaryo oluşturdum.

1. 22 mayıs'a kadar vizemi alabilirsem mülakta katılıp ertesi gün sağlık muayenelerimi tamamlamak.
    2. Senaryo ise mülakat ve muayenelerimi tarihini ileri bir tarihe planlamasını talep etmek.

2024' yılında bu 2 seçeneği ayrı ayrı deneyimlemiş kişileri gördüm.2025 yılı içerisinde mülakat tarihini geri çeken arkadaşların deneyimlerini okudum. Bu sene bu durumu yaşamış olan bir kişi var mı ? Konsolosluğa nasıl bir formatta mail attığını bilmek isterim..

• Bana halen daha mülakat maili gelmedi sizce sorayım mı bekliyim mi?

• @10urdmn burada almamız gereken hesap dökümü mü yoksa bankadan alacağımız vize mektubu mu?

• @koci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mehmetdmn25 ilk mailde almış olduğunuz genel cevaptan sonra dosya taşıma talebinizi yineleyen bir mail attınız mı? Yoksa sadece beklendiniz ve ikinci mail öyle mi geldi?

İlk mailime KCC cevap verdi dosyamı taşımak istediğimi anlamamış olacak ki standart bir cevap ile geçiştirdi. Sonrasın da ikinci ve aynı içerikle tekrar ilettim farklı bir kişi taşımanın gerçekleştiğini bildirdi.

Burada Sizin kcc ye ilettiğiniz mailin ardından otomatik gelen cevaptan bahsetmiyorum o standart her mailin iletildiğini bildiren otomatik bir cevap mailidir.

• @TRP Mülakatınızın Bangkok olduğunu düşünerek. hastanenin sitesi buraya girin sağ altta konuşma balonu var oradan whatsapp seçin ve görüşmeye başlayın. Siz bir kaç şey soracak ve isteyecek onları okeylediğinizde size maille dönüş yapıyorlar

• 7 temmuz Hongkongda mulakata girecegim cevirmene nasil ulasabiliirm bulamadim konuyu

• @yalcin61 bana da mail gelmedi, KCC ile öğrendim.

• @yalcin61 sor

• Merhaba arkadaşlar KCC ile mülakat tarihimizi öğrenmiş bulunmaktayız 1 Temmuz 2025 hastane randevumuzu aldık 23 Haziran 2025 tarihinde umarım her şey güzel geçer ve vizemize kavuşuruz 19.000'den sonraki numaralar için umarım bir an önce bir sonraki bültende herkesin numarası current olur ve herkes hayallerine kavuşabilir inşallah

• @16bilgin Hayırlı uğurlu olsunn umarım her şey kolaylıkla ve gönlünüzce olur. 2026 Talihlileri ve gelecek senelerdeki arkadaslar icinde güzel bir mülakat deneyimi yazarsınız.

• Arkadaşlar selamlar. Sağlık mülakatı ve ais kaydını oluşturmak için mülakat mailinin gelmesi gerekiyor değil mi? KCC'nin soruma cevaben gönderdiği mail yeterli değil sanırsam. Doğru mudur?

• @bolcay mülakat deneyimimde bahsetmiştim. Benim mülakat deneyimimden bulabilirsiniz

• @evrentnrkl sağ olun Hocam, buldum.

• Herkese tekrardan selamlar, doktordan bu raporu aldık aşı için, hangi aşılar kaldı başka olmamız gereken hepatit b ve influenza hariç? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler. Su çiçeği içinde antikor testi yaptırdık.

image.jpeg

• ⭐⭐⭐

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |