Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar unganlardan 6 mayısta 28.05.2025 sağlık randevusu için talepte bulundum.4 iş günü içerisinde onaylanır diye yazıyordu.Randevum onaylanmadı.Hatırlatma maili attım telefondan ulaşmaya çalıştım ulaşamadım.Mükerrer randevu almayınız diye bir ibare de vardı ne yapmalıyım.Teşekkürler

• @mesut16 hayırlı ugurlu olsun

• Merhabalar, case numberım 4900 lerde KCC'ye attığım maile dönüş yapıldı. 9 temmuza mülakat günüm oluşturulmuş. Darısı herkesin başına

• ⭐⭐

Selamlar herkese, forumdan bir arkadasimiza konsolosluklarin listesine atarken hong kong u bir kontrol edeyim dedim. Asagidaki gibi bir ibare gordum daha once boyle birsey varmiydi hatirlamiyorum ama 1 temmuz sonrasi mulakata girecekler icin belki onemli olabilir diye paylasmak istedim.

image.jpeg

• @onuru Daha önce böyle bir şey yoktu, zaten sayfanın güncellenme tarihi 14 mayıs 2025 olarak gözüküyor. Sanırım tek değişiklik 14 yaş altındaki çocukların da görüşmeye katılması gerektiği, başka bir şey değişiklik göremedim.

• c4a12ac4-a608-42a9-b0a3-846f898951cf-image.png

Merhaba, aynı safyada bu 2 farklı sayının bulunma sebebi nedir? Haziran için 17.500'mü açıldı yoksa 19.000 mi?

Dosya Numarasi: 2025EU212XX
    DS-260 Gonderimi:
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

• ⭐⭐

@sencansinaygun selamlar, haziran icin 17500 temmuz icin 19000 olarak aciklandi

• @onuru sanırım küresel olarak yeni kurallar gelmiş 🤔 farklı konsolosluklar için de benzer birkaç içerik okudum şimdi. Bir de şöyle bir videoya rast geldim...

Bundan böyle,

• DS-160 formu (bizimki DS-260) barkod numarasıyla vize randevusu alırken girilecek olan barkod numarası birebir eşleşmeli,
    • Gerekli belgeler vize mülakatından önceki 72 saat içinde CEAC'a dijital olarak yüklenmeli,
    • Artık son 1 yılın değil son 2 yılın yurtdışı seyahat geçmişi istenecek,
    • Son 5 yıl içerisinde kullandığı sosyal medya hesaplarının kullanıcı adlarını açıkça belirtmeli (muhtemelen sosyal medya paylaşımları daha sıkı incelenecek)

yoksa vizenin yeniden planlanması ve vize ücretinin yeniden ödenmesi gibi problemler doğurabilir, diyor. Millet yorumlarda kaynak neresi falan diye sormuş, şu anda DoS'in resmi bir açıklaması yok bu yeni değişiklikle ilgili. Belki de doğru değildir, ama yine de konsoloslukların internet sitelerini kontrol etmekte fayda var.

++

• ⭐⭐

@ugurbocegi buyuk ihtimalle sizin dediginiz gibi, yakinda diger konsolosluklardan da bu sekilde uygulama gorebiliriz. Yakin zamanda mulakat girecek olan arkadaslara tavsiyem girecegi konsolosluklarin websitelerini araliklarla kontrol etmek olacak, herhangi bir guncelleme vs olmasi durumunda kacirmamak adina.

• Herkese selamlar, Casemizi 6 Mayista Hong Kong a tasimistik dun attiklari mail ile 4 hazirana randevu verdiklerini ogrendik. 19 Mayis-5 Haziran tarihlerinde Hong Kong ta olacaklar varsa iletisime gecersek seviniriz.

• Aslında değişen bir şey yok. Dijitallerin 72 saat öncesinde yüklenmesi demek karar mekanizmasını hızlandırmaları demek. Bir nevi oraya varmadan bize vize verip vermeyecekleri belli olacak gibi bir şey.. Hayırlısıyla bi alaydık vizeyi. Her geçen ay yeni bir şey çıkarıyorlar..

• kcc'ye mülakat tarihimi sorduğum mailime 8 temmuz diye cevap geldi . Ben bu maili forward ederek sağlık randevusu alabilir miyim yoksa illa sorgulama ekranında gözükmesini mi beklemeliyim

• ⭐⭐⭐

@sencansinaygun
    B başlığı derki June tablosunda 17.500 yazar
    C başlığı derki July tablosunda 19.000 yazar...
    Demem o ki numarası 18999 a kadar olanlar temmuz ayı için mülakat tarihi alabileceklerdir.

• @sencansinaygun Haziran 17500 Temmuz 19000 olarak açıklandı.

• Herkese merhabalar gerçekten çok stresli ve yıpratıcı bir süreçten geçiyoruz acaba haziranda açıklanacak bültende 23k ya kadar caseler açıklanır mı çünkü benimde dosya numaram 22k küsürde tam 22k açıklanırsa önümüzdeki süreçte bir sonraki bülteni tektar beklemek zorunda kalacağız ve o zamanda mülakat maili alır mıyız oda meçhul.

• @nurkeklik KCC aracılığıyla yapılan dosya taşımanın, Vize Bülteni üzerinde doğrudan bir etkisi bulunmamaktadır. Taşıma işlemi sonrasında da numaranızın "current" olacağı ayı beklemeniz gerekir. Eğer dosyanızı taşıdığınız konsolosluk, Vize Bülteni'ne uygun şekilde randevu dağıtımı yapıyorsa, siz de o ay için randevu alabilirsiniz.

Talihlilerin dosyalarını taşıma sebeplerinden biri, Ankara Konsolosluğu’nun işlem hızının yavaş olmasıdır. Bu durum, Ankara’nın genellikle Vize Bülteni’nin gerisinde kalmasına yol açmaktadır. Örneğin, DV 2025 için Ankara'nın Haziran ayında randevu verdiği en yüksek CN (Case Number) 4574’tür.

• @mehmetdmn25 ilk mailde almış olduğunuz genel cevaptan sonra dosya taşıma talebinizi yineleyen bir mail attınız mı? Yoksa sadece beklendiniz ve ikinci mail öyle mi geldi?

• Konsoloslukların current olanların dosyasını kabul etmeme yetkisi var mı yoksa zorunlu mu çünkü gecen sene kabul etmiyorlardı sanki

• @dogukan-altn 21 olur 21500 olur, zaten 2 bülten kalmış son bültende 25 olsa bile rastgele mülakat verdikleri için sırada gelmeyebilir biz saldık artık şans

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |