DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Peyk74 bu cn ile geç bile kaldınız.
bu başlığın 4. iletisini inceleyin. -
@yenerd schengen vizesi almakta tereddütünüz varsa hiç bulşamayın.
zaten sizin asıl sıkıntınız muhtemelen bülten olacak.. şimdiden uygun bir vizesiz ülkeye taşıyın, sonrası zaten bültene göre hareket etmeye kalıyor. -
@Fer-0 bu başlığın 4. iletisini okuyabilirsiniz, 1,5 dk filan sürer toplamda..
-
Dosya tasima tecrubesi olanlara bir sorum olacakti
DS260 formunu gondermedim daha, direkt dosya tasimayi dusundugum ulkeyi secsem olur mu?
Mulakat tarihinden kac gun once o ulkede olmam yeterli? -
@totuta CN'niz 41xxx mi 41xx mü?
teyit eder misiniz?DS260 formunu gondermedim daha, direkt dosya tasimayi dusundugum ulkeyi secsem olur mu?
olmaz.
Mulakat tarihinden kac gun once o ulkede olmam yeterli?
gideceğinzi ülkeye göre değişir.
-
@gucarslan haklısınız.
️ -
Hong Kong veya Tailand icin kac gun onceden orada olmam gerekir?
-
Benim için dosya taşıma işlemi tamamdır, Bangkok'ta girecek arakadaşlara katıldım. Gönderdiğim eposta diğer arkadaşlar daha önce paylaştı tekrar yazmayacağım. Yardım eden herekese teşekkür ederim.
Şimdi belge toplama, tercüme apostil yaptırma ve aşıları hazırlama süreci başlıyor. -
@gucarslan Talimatlar doğrultusunda güncellendi.
-
@gucarslan 41XXX
-
@gucarslan 4.iletide tam göremedim ama kastettiğiniz mülakat tecrübeleri mi
-
@zakaria selamlar, oncelikle hayirli olsun. Bazi belgelerin gecerlilik tarihleri bulunuyor. Bunlari goz onune alarak tercume islemlerinizi yaptirmanizi tavsiye ederim.
-
@zakaria hayır soru görünmüyor, confirmation sonrası tüm formu kaydettim, soru formu doldururken olsaydı orada da olurdu. “Avukatım” derken, kendim avukatım demek istedim. Bu soru olsaydı avukat olduğum için benim bu soruya evet demem gerekiyordu. Farklılıklar olması bana ilginç geldi.
-
Merhabalar. Kafamda takılan 2 soru vardı.
-
Eşim Türk vatandaşı, DV2026 talihlisi. Ben Özbekistan vatandaşıyım. Sonuçlar açıklanmadan önce evlendik. Nikah belgesine göre bana eşimin soyadı verildi. Ama pasaportumda ve kimliğimde hala kızlık soyadım duruyor. Pasaportumun 2029 yılına kadar süresi var olduğu için, pasaport değiştirme zamanı gelince soyadımı nıkah belgeye göre değiştireceğimi planlamıştım. DS260 formu doldurduk, ve doldururken pasaportumda nasıl yazıldıyse öyle, yani kızlık soyadımı girdik. Bu bir sorun olur mu acaba? Neden aile cüzdanında eşinin soyadı verildi, pasaportunda hala kızlık soyadı vs gibi?
-
Doğum belgemde annemin kızlık soyadı değil, evlendikten sonra aldığı soyadı yazılmış. Bu sorun olur mu? DV260 annemin kızlık soyadını girdim, ama doğum belgemde kızlık adı yok artık.
-
-
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
KCC mail attım onlarda Mülakat yeriniz Ankara dır diye cevap verdiler... -
@totuta son donemde seçilmiş en yüksek EU dosyası sizinki olabilir..
DV2026 kazananlarının dikkatine..
son dönemde gördüğümüz en yüksek EU bölgesi case numarası (EU41XXX) bu olabilir.
bu da iki seçeneği gündeme getiriyor;- DV2026'da ciddi sayıda kazanan seçildi
- inanılmaz sayıda case arası boşluk (hole) olacak
ikisinin de kendi içinde hem pozitif hem de negatif yönleri var.
1 ocak 2026'da ceac verileriniz yayınlandığında bunu daha iyi analiz edeceğiz ama her şeye hazırlıklı olun. -
@bkio avukat olduğunuz için değil, yasal bir göçmenlik avukatı ile çalışıyor olsaydınız evet demeliydiniz.
çalışmadıysanız NO demelisiniz. -
@burakszgun evet, mülakat deneyimlerinde bulabilirsiniz.
-
@05kartal16 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
merhaba herkese bol şans
mülakat ankara seçmeyi düşünüyorum arkadaslar öneren varmısınız bana yardımcı olursanız sevinirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.