DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba herkese,
Bir deneyim soracaktım, mükerrer bilgi ise kusura bakmayın lütfen.
Daha önce yeşil pasaportu olmayıp, dosyasını zaman ve maliyet kaygılarından dolayı Viyana'ya taşımış olan var mıdır ? Örneğin dosyayı viyanaya taşıyıp, mülakat tarihi alındıktan sonra veya current olduktan sonra viyanaya turist vizesine başvurup, Viyana'da mülakatını yapmış bir deneyim sahibi varsa bu yolun mantıklı olup, olmadığını öğrenmek isterim. Turist vizesi çıkmaması veya mülakat tarihlerine uymayacak kadar az süre verilmesi durumuna karşın dosyayı başka bir ülkeye taşımak riskli midir ? Bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim.
İyi günler dilerim
-
Aynı bizde ailem ile öyleyiz. HK taşıma düşüncesindeyiz ama nasıl başlayacağız nasıl yapazağız bilemiyorum.Sabah işe akşam eve :(
-
yolun sonu ışık diyosunuz yanii :) çok tşk ederim tavsiyeleriniz ve motivasyonunuz yüreğime su serpti, ben de büyüyünce siz olcam :) seneye oralardan yazcam inşallah.. deneyimlerimi burdan okumaya ve süreci paylaşmaya devam ediyor olurum sevgiler
-
@ugurbocegi Çok güzel fikirler sundunuz. Aşı ne zaman yapılmalı sorusuna benim yaklaşımım şöyle: Çoğu aşının uzun süre geçerliliği olduğu için, birinci ve ikinci dozları erkenden burada yaptırmayı düşünüyorum. Hem muayeneye hazır olurum hem de ekstra para vermemiş olurum.
-
@ugurbocegi bu mesajı şimdi gördüm.. anladım şimdi.
-
@gucarslan tesekkur ediyorum cevabiniz icin
-
Selamlar, Dosya taşıma işlemini ne zaman yapmalıyım ve neyi baz alarak yapmalıyım. şimdi yapmak ile ocak ayından sonra konsoloslukların randevu verme potansiyeline bakarak yapmak arasında tereddütteyim. fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
-
18xxx sıralar nasıl Türkiyede sıra gelir mi gidebilme riski nedir ne yapmalı ne önerirsiniz
-
Herkese merhaba. İki çocuğum var. Amerika’da bazı okul olaylarını okuyoruz. Çocuklar için güvenli bir ülke mi Amerika. Orda yaşayan çocuklu ailelerden tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Benim için en önemli husus çocuklarımın geleceği ama öncesinde güvenlikleri. Avrupa da çalışma hakkım var. Avrupa mı Amerika mı?
-
@SemihB-0 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
@kr7baba öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
@joseph-universe sorunuzu yanlış başlıkta sorup cevap bekliyorsunuz.
bu başlıktaki ilgili kısmı inceleyin; -
@Peyk74 bu cn ile geç bile kaldınız.
bu başlığın 4. iletisini inceleyin. -
@yenerd schengen vizesi almakta tereddütünüz varsa hiç bulşamayın.
zaten sizin asıl sıkıntınız muhtemelen bülten olacak.. şimdiden uygun bir vizesiz ülkeye taşıyın, sonrası zaten bültene göre hareket etmeye kalıyor. -
@Fer-0 bu başlığın 4. iletisini okuyabilirsiniz, 1,5 dk filan sürer toplamda..
-
Dosya tasima tecrubesi olanlara bir sorum olacakti
DS260 formunu gondermedim daha, direkt dosya tasimayi dusundugum ulkeyi secsem olur mu?
Mulakat tarihinden kac gun once o ulkede olmam yeterli? -
@totuta CN'niz 41xxx mi 41xx mü?
teyit eder misiniz?DS260 formunu gondermedim daha, direkt dosya tasimayi dusundugum ulkeyi secsem olur mu?
olmaz.
Mulakat tarihinden kac gun once o ulkede olmam yeterli?
gideceğinzi ülkeye göre değişir.
-
@gucarslan haklısınız.🙂↕️
-
Hong Kong veya Tailand icin kac gun onceden orada olmam gerekir?
-
Benim için dosya taşıma işlemi tamamdır, Bangkok'ta girecek arakadaşlara katıldım. Gönderdiğim eposta diğer arkadaşlar daha önce paylaştı tekrar yazmayacağım. Yardım eden herekese teşekkür ederim.
Şimdi belge toplama, tercüme apostil yaptırma ve aşıları hazırlama süreci başlıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum