Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2025

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
1.9k 168 104.9k 206

• @Erdem-Yıldız Napalım be hocam, üzüntüden vakit öldürmek için bunlara düştüm yine.

• Yine hüsran. Son iki bültende inanılmaz artislar beklemek hayali olur artık. Tum dostlara gecmis olsun. Sonraki bultenlerde max 3k artirsalar 25 binlerde bitiyor gibi, o da max oglu max. 1,5-2k ilerlerler bence o da 23 binlerde biter demektir. Hayirlisi olsun kismetten otesi olmuyor baska firsatlara bakalım.

• @Dgns0 & @Yusuf-uzak , "downvote" için teşekkürler ama sanırım buna gerek yoktu çünkü tahminim en yeni VB'den çok da uzak değildi :loudly_crying_face:

• Bir sürü aşı da oldum hatta üst üste olduğum için ağzımda aftlar çıktı yemek yiyemedim 1 hafta :) Diğer yıllarla kıyaslamak istemiyorum ama 18000 den direkt current yaptıkları yıl da olmuş. Evet belki mülakat alamayan olacak vize kotası dolacak en azından umudumuz yeşerir :(

• @deebee Peki bu durumda ağustosta açıklanacak bültende eylül cut offu dv2025 caselerine mülakat dağıtacak öyle değil mi

• Maalesef matematik hesabımız ne yaparsak yapalım tutmuyor ama şöyle bir gerçek var ki kotaları doldurmaları için hızlı bir artış yapmalılar, genelde son 2 bülten cn yüksek sayılar ile açılıyor umudumuz hâlâ var en korktuğum şey sabit kalması olurdu ama az da olsa sayı arttı, hepimiz için hayırlısı olsun

• ⭐⭐⭐⭐⭐

öyle çok detaylı bir analizi şimdi yapmayacağım da, hesap yapan arkadaşlara kaçırdıkları bir noktayı hatırlatmak istiyorum;
    AOS ile verilen vizeleri, dvchart'ın verilerinde göremezsiniz. verilen / verilecek vize sayılarına onların da ekleneceğini ve 50.000 vize tokasından onların da düşeceğini unutmayın..

;)

• @mks Aos süreci olacak anladığım kadarıyla numaranız aktif olursa yetişebilecekmi biraz uzun süreç diye biliyorum

• @acaruzeyir Hizli bir artis yapmalarina gerek yok. Su anki hizla eylul sonuna kadar kotayi doldurabilirler. Surec sonuna kadar 24bine kadar acmalari yetiyor maalesef. Agustos bulteni de maksimum 21-22 bin olur. Tabii bu bence...

• Benim numaramda aktif olmuş, çok az ilerleme var, umarım önümüzdeki bültende yüksek rakam açıklanır ve bekleyen herkes vizesini alır, sabır ve bol şans diliyorum

• @gucarslan Detaylı analiz ne zaman gelir abi, buna ihtiyacımız var.

• @Mehmet-Fatih-Aslan cumartesi dvchart verileri güncellensin, yeni mülakatlar işlensin sisteme o zaman net tabloyu görmek lazım.
    sonrasında ilk fırsatta bir analiz yaparız birlikte.

• @gucarslan Sağol abi seviliyorsun ❤️

• @gucarslan değerli yorumlarınızı bekliyoruz hocam :)

• @gucarslan sağolun hocam, analizinizi bekliyoruz.

• @mehmetizmirli AOS yapanlarda süreç normal AOSler gibi olmuyor. Aile tipi yapılanlar mesela 1-2 seneyi bile bulabiliyor. DV Lottery sebepli AOSler öncelikli ve hızlı yapılmaya çalışılıyor 30 Eylül'e kadar süre olduğu için.

Eğer sıra gelirse belgelerimi ilgili ay gelmeden yollayacağım (early filing diyorlar buna), belgeleri taratıp inceleyecekler, parmak izi randevusu verecekler, sonra current olduğum ay gelince ya randevuya çağıracaklar ya da muaf tutup direkt kartı basacaklar. Bu sene yapan arkadaşlarım genelde belge yolladıktan sonraki 50-60 gün içinde kartlarını aldılar. Eylülde sıra gelirse bana temmuzda belgeleri yollarım. Biraz sıkışık olur ama eylül içinde alırım diye umut ediyor(d)um. Temmuzda 19 bin görmek umudumu baya kırdı.

• @zekiye-kahveci Malum sene sanırım 2021. Covid dönemi olduğu için değil kota doldurmak, doğru düzgün mülakat bile yapamadılar. Öyle olunca "current yapsak bile zaten kotayı dolduramayız" diye current yaptılar. Nitekim bir avuç sayılabilecek kart verip geçtiler seneyi. Bu sene current yapıp son 2 ay kaos çıkarmazlar. Geçen sene eylülde 32 binden 50 bine çekip baya küfür yediler konsolosluklardan.

• @mks Eger halen kota verken current yapmazlarsa, topluca KCC ye mail de atabilirsiniz, yoksa zaten hakkiniz yaniyor.. Belki bir umut diye yer acarlar son aylarda

• @gucarslan DV2025 max vize kotası 50 bin mi ? Kotanın açıklandığı sayfa linki var mı ?

• @fahriakc NACARA dahil 55.000. Link

Benzer Başlıklar

• Sayılarla DV2026

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    234
    4
    16 Oy
    234 İleti
    29k Bakış
    Mirage 0M
    @Serapp tabloda gördüm, ben de şaşırdım, ayrıntıyı bilemem ki🙄
  • DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    203k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • [Arşiv] Sayılarla DV2022

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    389
    4
    25 Oy
    389 İleti
    42k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k