Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese selamlar arkadaşlar benim minik bir sorum olacaktı siz değerli dostlarıma.

Öncelikle bugün CEAC üzerinden formu kontrol ederken eşimin location bölümünü gördüm.

WhatsApp Görsel 2025-05-13 saat 17.16.47_62f30508.jpg

Eşimi form doldururduğumda dosyam KCC ile Viyanaya taşımıştım ama yukarıda ki gibi bir değişiklik yapmadım ben

Benim formumda ise bu şekilde;
    WhatsApp Görsel 2025-05-13 saat 17.17.55_728c8543.jpg

Dosyam maalesef vize sebeplerinden dolayı şuan Bangkok'da.

Yapmam gereken bir şey var mı? Hata gibi düşündüğüm için size sorayım dedim.

@gucarslan sizden bu konuda destek rica ediyordum. Ne yapmam gerekli?

Edit: Mülakatımız verildi 1 Temmuz olarak belirlendi ve bir kaç gün içinde mail geleceği şeklinde KCC dönüş yaptı.

• @ramazantopdas siz ankarayi mi bekliyorsunuz?

• Bülten 19k olarak açıklandı. Sonunda current olduk 7 ay üstüne.. Darısı bekleyenlere...

• Arkadaşlar merhaba, Viyanada mülakata girecekler için bir sorum var. Yeni geçilecek sistem, Pasaport teslim kaydı ilgili ben bir şey bulamadım henüz. Biz şuan bir kayıt falan yaptırmıyoruz değil mi? Bir bilgiye ulaşan var mı?

• @Serapp hayır sormak istediğim zarfı açmak değil üstüne zımbalanan ek kağıtların ve cdnin zımbası 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@mustafa-özkul

Hala Ankara içerisindeyseniz Unganlar’a gidip kayıt işlemlerini yapan görevlilerden rica edebilirsiniz kendilerinin sorumluluk alarak CD’yi ayırmalarını ve olası zarar gelmesi halinde tekrar zarflamalarını, biz dosyalarımızı teslim alırken önceki deneyimlerde böyle bir sorun olduğunu okuyarak görevlilerden rica etmiştik ve yapmışlardı.

Ankara dışındaysanız ve tekrar gitme şansınız yok ise, başka bir sert karton dosya ve zarfın içerisine sağlık raporu zarfını koyarak konsolosluğa sağlam bir şekilde teslim etmekten başka çareniz yok. Bol şans

• @Kübra-Kırmacı viyanada artik atlas kaydina gerek yok pasaportlarinizi konsolosluktan teslim aliyorsunuz

• merhaba, bir haftadır forumun girmediğim okumadığım aratmadığım başlığı kalmadı sanırım. öncelikle bilgilerini tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkürler. bu kadar kısa sürede bu kadar bilgiye hakim olmamızın tek sebebi bu forum gerçekten.
    ama bakmama ve aratmama rağmen çoçuklu ailelerin bu aşamaları nasıl geçtiğine, tecrübelerine çok fazla rastlamadım. olsa da genelde ankarada olan mülakatlarda çocuklulara denk geldim.
    bizim 4 yaşında bir kızımız var ve Bangkok'a taşıttık dosyamızı. bu süreçte gerekli olan tüm belgeler, antikor testleri, aşılar, sağlık kontrolleri hepsi onun için de geçerli olacak mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    bu konuda tecrübesi olanların paylaştığı yazılar var ise link de atabilirsiniz. teşekkürler şimdiden.

• ⭐⭐

@ecear selamlar, cdc nin sitesinde hangi yasta hangi asilari olmasi yer aliyordu. Linki asagiya ekliyorum. Dv2024 te bangkokta mulakata giren sayin @MomisCan in deneyimini okumanizi tavsiye ederim. Bol sanslar.

• Merhaba dosyam bu ay cut off’a girdi bundan sonraki süreçte ne yapmam gerekiyor konsolosluktan mail mi bekleceğim veya kcc mi mail atacak ? Herkes için hayırlı olsun .

• ⭐⭐

@berkinozdagli selamlar kcc den esc sayfanizda guncellestirme oldu diye bir mail gelecek sonrasinda da konsolosluktan size mulakatla ilgili mail gelecektir.

• @onuru çok teşekkür ederim sağolun

• @rezanclz merhaba, evet normalde konsolosluktan alındığını okudum hep bu yıl mülakat deneyimlerinden ancak şu yeni sistemi merak etmiştim (30 Mayıs itibariyle olan), Ankara ve İstanbulda değişmiş malum o sebeple sormuştum. Teşekkürler cevabınız için

• @3rdcaptain Bu gidişle bize sıra gelmeyecek gibi son 2 ay kaldı..

• @bthn Geçtiğimiz sene arkadaşımın numarası 54 bindi. Son bültende 30 binden 50 bine çıkardılar yinede gelmedi sıra. Umarım bu sene de öyle olur herkes vizesini alır 🙏🏼

• Herkese iyi akşamlar değerli arkadaşlar açıklanan bülten gerçekten içler acısı açıkçası sürecimiz 1 ay daha uzadı ama anlam veremiyorum geçen ay ki bülten kaç k artmıştı ki bu ay bu kadar az oldu artık korkmaya başladık neredeyse bültenin sonuna geldik bültenin bu kadar yavaş ilerlemesi gerçekten çok üzücü Allah hepimizin yardımcısı olsun.

• @macracanta merhabalar öncelikle bilgiler için teşekkürler. İki sorum olacaktı cevaplayabilirseniz çok güzel olur. Viyana'ya gitme sebebi olarak ne yazdınız? Bi de tarih belli değilken otelden rezervasyon almadan mı adres verdiniz ?

• Selamlar. Mülakat mailleri her zaman bültenle aynı günde mi geliyor yoksa sonraki günlere sarkma ihtimali var mıdır acaba?

• Selamlar çok şükür current olduk. Mülakat bilgilerimizi öğrenmek için atacağımız mailin şablonu nasıl acaba KCC’ye

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |