Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @MERVE-SARI açın bir film izleyin bugün açıklamazlar sanırım oranın saati öğlen 3 🙂

• @emr19 biraz daha sayfa yeniler sonrasında yarını bekleriz hocam

• Sayfa yenilemekten yoruldum

• @omerko Ömer hocam sabır sabır 😁 Ben girmiyorum artık sayfaya

• Saat 5 oldu orada, calismiyorlar artik. yarin aciklanir buyuk ihtimal. Oranin saatiyle saat 5 den sonra aciklandigi hic olmus muydu?

• Hadi gari bee beklemekten catladik resmen 😂

• @bkaraca evet bir kere olmuştu 00.30 gibi açıklanmıştı

• Bu yıl en sevmediğim kelime coming soon

• bu yil neden EU yavas ilerliyor?

• Ne zaman belli olacak ? @Erdem-Yıldız

• @bkaraca FAM yasası , yani konsolosluklara yalvarmadan current olmadan kcc mail atıp dosyasını ülkesi dışında girecekler için bir yasa, rus özbek Ukrayna gibi ülkelerin çoğu dosyasını ülkesi dışına taşıdı ve ciddi yoğunluklar yaşandı green kazandıkları gibi evlilikler oluyor ve bu da yığılmaya neden oluyor, gecen sene 10bin ise bu sene 11 bin kişi vize almış green card atasözü var her yılın dinamiği farklıdır korkutmak istemem ama seneye yüksek numaralar için çanlar çalabilir çünkü her sene gittikçe almak zorlaşıyor

• @istalin bu yılı bıraktınız artık sonraki yıl hakkında konuşmaya başladınız demek hiçbir veri olmadan. Alsanız da green cardı kurtulsak artık

• @ruzgaroglu soran kişi gelecek yıl talihlisi, gecen senelerde tüm Avrupa mayısta bile current olmuştu şimdi ise sayıya bak, komik bir rakam ? Polemiğe gerek yok tartışamam sizinle yoruldum 😏 kimsenin vizesinde gözüm yok herkes alır umarız

• @istalin DV25, current olan dosya sayısı bakımından DV24 ile aynı gidiyor. DV25'teki 23k ile DV24'teki 23k eşit değil çünkü density inanılmaz farklı. Tam olarak sorun nerede?

• @istalin Zaten Ruslar, Ukraynalılar vs. ülke dışında mülakata girebiliyordu. Ruslar 2022'den beri Varşova'da mülakata giriyor, Ukraynalılar da zaten her yerdeler. Bu yüzden onların dosya taşımasının durumu etkileyeceğini zannetmiyorum.

• @istalin Bu yılı geçen yılla kıyaslıyorsak, 2018’i de 2019’la kıyaslamamız gerekir. 2018 25k da kalmisti. Yaptığınız karşılaştırma bence mantıksız.

• Yeni gün, yeni heyecan.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@mesut16 Yeni gün, yeni stres 😃 😃

• Günaydın arkadaşlar. Günlük tahminim değişiyor. Bugün 22500 hissediyorum.

• bu gün açıklanır mı acaba ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |