Sayılarla DV2025
-
@omerko Bir yandan bilgisayardan, bir yandan telefondan takipteyim... Açıklanmasına birkaç saat kala evrene 28.500’lük bir dilek bırakıyorum belki tutar, belki de cut-off’a gireriz
Girmesek de canımız sağ olsun; umarım herkesi mutlu edecek, güzel bir bülten olur. -
@omerko heyecan dorukta 🥲
-
Saat kaç gibi açıklanıyor genelde yoksa o da rastgele mi (25k hissediyorum)
-
@omerko, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
Kimler burada tetikte bekliyor?

Heryerden takipteyim. 27500 diyorum umarım tutar
-
Saat kac gibi aciklaniyor arkadaslar?
-
@Mikail-0 Bu süreçte her şey rastgele. 🥲
-
25.000 diğer bültenler için de umut olur gerçekten. İlerleyen numaralarda boşlukların daha çok olduğunu görüp AF inadını biraz olsun yumuşatıp ihtiyatlı olurlarsa imkansız değil. Son 3 ayda 16.000-16.000-17.500 açıklamak çok daha imkansızdı oldu neticede

-
@akinoo0 Yokmu arttıran

-
Forumu bir taradım da genelde Salı ve perşembeleri açıklanmış ya da pazartesi TR saatiyle daha gece yarısına yakın. Ya bu gece açıklanır ya da yarın. Her türlü sayfa yenilemeye devam ediyoruz

-
@gucarslan asya için son 3 ay 2025 yılı bülteni tahmini hangi sayıya ulaşır sizce ? Ve 26xxx current olursa mülakat alma şansımız var mıdır acaba sizce ?
-
@Kenshin-himura asya için neden merak ediyorsunuz bülteni, imzanızda EU kazananı olduğunuz yazıyor.
-
@gucarslan yanlış söylemişim ben dosyayı asya ülkesine tasimistim , pardon
-
@gucarslan eu için cevabınızı merak ediyorum, açıkçası current olur muyuz

-
@Kenshin-himura bülteni ben açıklasam yapardım valla.
-
@Kenshin-himura bülteni ben açıklasam yapardım valla.
-
Sayfa yenilemekten ellerimiz aşındı ama güzel haber gelir umarım hepimiz için

-
İlk güzel haberi verene yemek ısmarlayacağım

-
Bu ileti silindi! -
@MERVE-SARI yetkililer ölü taklidinde beklemeye devam
-
Kutumda yüksek hissediyorum
geç açsınlar yüksek açsınlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.