DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Semih-Yardımcı DS260 formunu doğru şekilde doldurun.
sorun olmaz.. -
@Fatih-Yalçın-0 ilgili işlemler sorgulanacak ve "clear" edilmesi için süreç işleyecektir.
bunu tavsiye etmem. -
@anewyorker şu an medeni durumu neyse o şekilde doldurmalı.
eğer resmi evliliklerini bekleyecekseniz o zaman evli olarak doldurabilirler.bu arada mülakata boşanma evraklarının yeminli tercümelerini götürmeniz gerek, bunu unutmayın.
-
@aed99, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
halihazırda dosyasını taşıyanlar 2026 ekim gelmeden nasıl yaptı?
forumu okuyarak.
-
@gucarslan Şu ana kadar ne öğrendiysek Forum sayesinde öğrendik, başka yerden hiç birşey öğrenmedik.
Tabi ki deneyimleri hepsini mülakat alırsak ve görüşmeden sonra hepsini aktarıcaz, bşz nasıl geçmiş bilgilerdsn faydalandıysak bir başkası da bizim bilgilerimizden faydalanmalı,
-
@emirkstk ikisi için de hiçbir sorun olmaz.
-
@yusufeymen38 arşiv kayıtlı sicil kaydında görünmeyen hiçbir konuyu / suçu DS260 formunda belirtmeyin.
-
@ugursway okudum ama almanya dogumlu olup turkiyede yasayan birisi icin 479 kisi alicak tr den 4 binlerde siram 35xx lerde 479 ilk zamanladda dolduğunda 2026 mayis haziran gibi bana sira geldiginde kontenjan dolmuş olur mu yada az kisi alacaklari icin ince eleyip sık mı dokurlar yani sormak istediğim dosya taşımayı düşünmüyorum normlade bana sira gelir diye düşünüyorum ama almanya kontenjanından dolayi dosya tasimalimiyim teşekkürler değerli cevaplariniz icin
-
@yigit55 bu cn ile dosyanızı hiçbir yere taşımayın, ankara'dan gec de mülakat alırsınız.
ayrıca;turkiyede yasayan birisi icin 479 kisi alicak tr den 4 binlerde siram 35xx lerde 479 ilk zamanladda dolduğunda
ifadenizdeki varsayımlar hatalı.
cn ve kota durumları için bu iletiyi inceleyin.
DV2026 verileri zaten henüz açıklanmadı. -
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan Merhaba, konsolosluğa mail atmamamızı tavsiye etmiştiniz bu konuda gördüğünüz riskler nedir? Bu bizim ilk tecrübemiz bu yüzden forumdaki tavsiyeler bizim için çok değerli. Eğer bu ihtimal çok düşükse bankoka da taşıyabiliriz. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
@Kamile-1 henüz başlamamış bir mali yıl için konsolosluğa ne diyeceksiniz ki?
neredeyse 1 yıl sonraki muhtemel mülakatınız için kimse size cevap vermez.ayrıca, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin manası yok

-
@ATS16 teşekkür ederim
-
@Serapp teşekkür ederim bilemiyorum tasima işlerini nasıl yaparım.Aslinda taşırken sorun yaşamaktan korkuyorum.Bir sorum daha olacaktı Amerikan konsolosluğuna, mail ile soru sorsak mülakatta bizi etkiler mi
-
Merhabalar,
DS260'ı doldurdum ve yolladım. Dosya taşıma için case numaram bültende aktif / cut-off içinde olmadan ben şu an KCC'ye mail atmalı mıyım? Yoksa bu seneki green card sürecinin tamamlanması akabinde mi? Ben viyana ya taşımaya karar verdim sıralamam kötü erkenden taşımak avantaj sağlamak istiyorum ama ne zaman bu taşıma prosesine başlamam lazım ? Teşekkürler.
-
@Nebleux sorunuzun aynısı bu başlıkta onlarca kere cevaplandı, lütfen eski iletileri kontrol edin.
-
@gucarslan peki bunu nasıl yapmamı önerirsiniz? postları tek tek okumak mı gerekli ? Yanlış anlamayın forum mantığını tam bilmediğim için soruyorum. Bir bilgi var ama erişemediğim için buradan soruyorum ancak burada da bilginin var oluğu söyleniyor ve yönlendirme yapılıyor. Şimdi her sene bu taşıma işlemi ile ilgili sistemde de değişiklikler olduğu için (youtube videolarından izlediğim kadarıyla FAM yasası değişikliği vs.) son güncel durumu buradan sormak istedim. Saygılar.
-
Bu ileti silindi! -
@Nebleux bu başlığın 4. iletisini okuyarak yapabilirsiniz bütün işleminizi, tek iletiyi okumanız yeterli.
bahsigeçen youtube videoları nedir, kimin tarafından çekilmiştir bilmiyorum.
ilgili kurum ve kişilerle bir bağlantımız bulunmamakta. -
anlaşıldı teşekkürler dediğim gibi yöntemi öğrenmeye çalışıyorum.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.