Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @minnesota çok teşekkür ederim, inşallah sizin ve aileniz için de en güzeli olur tanıştığıma çok memnun oldum.

• ⭐⭐⭐

@sadullahs
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀
    Çok değerli bir mottoyla hareket etmişsiniz, “Önce sen inan ki gerçek olsun.”....Tebrikler...

• @gucarslan çok teşekkür ederim. Forum için bir kontenjan ayırmış olduk 😂

• @tuncay3502 tuncay bey ne durumdasın umudun varmı current olacakmısın acaba dv 2024 de olmuş bende dv 2026 dayım

• @ari-luli İnşallah sanada çıkacak, şuan iki kişi sana çıkması için dua ettik kardeşim. Güzel haberi aldığında sana destek olacak bir form ve biz varız.

• @Physicus Merhaba, müthiş bir deneyim öncelikle paylaştığın için teşekkürler.

Ben de aynı durumdayım ve ne yapacağımı bilmiyordum.

Deneyimine istinaden bir kaç soru sormak istiyorum. Bu işlemi oraya vardığımızda yapıp o belgeyle gittiğimizde mülakatta sorun çıkma olasılığı düşük olarak anlıyorum.

Ayrıca ön lisans üniversite diplomam var. Aslında son okuduğum okul değil lise, sizin son okulunuz muydu?

Yeminli tercümanlar hem HK hemde Türkiye konsolosluklarında yetkili mi? olmalı. Bahsettiğiniz Büşra hanım 2 konsolosluk içinde yetkili midir? bu şekilde bir yeminli tercüman nasıl bulabiliriz veya Büşra hanımın telefonunu özelden de olsa paylaşabilir misiniz? zamanı geldiğinde iletişime geçmek için.

Şimdiden teşekkürler.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @Murat-Dündar numaran 29000 ama hole dosyaları ocakta göreceksiniz bu yıla göre 20 binlere gelebilecek bir dosya sırası olabilir. Bir tavsiye vereyim forumu sıkı takip et yapman gereken herşeyi göreceksin ama hayatını değiştirme yatırım mı yapacaksın yap olursa düzeni bozar gidersin benim şehir değiştirirken greencard talihlisi olduğumu öğrendim ve düzen kuramadım süreç çok yorucu geçiyor inşallah mutlu sona ulaşırım maddi manevi kaybım çok oldu.

• @Murat-Dündar Umutla bekliyoruz Murat bey. Vakit daralıyor, bülten geçen seneye göre geride maalesef. Önünüzde uzun bir bekleme süresi var sizin de. Umarım herkes vizesini alır ve gider.

• @mustafafsin yolunuz açık,şansınız daim olsun.Son covid aşınızı ne zaman olmuştunuz?Aşı kartlarımız mevcut ancak son 2 yıldır aşı yaptırmıyoruz açıkçası

• @cngzdmr54, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@Murat-Dündar numaran 29000 ama hole dosyaları ocakta göreceksiniz bu yıla göre 20 binlere gelebilecek bir dosya sırası olabilir. Bir tavsiye vereyim forumu sıkı takip et yapman gereken herşeyi göreceksin ama hayatını değiştirme yatırım mı yapacaksın yap olursa düzeni bozar gidersin benim şehir değiştirirken greencard talihlisi olduğumu öğrendim ve düzen kuramadım süreç çok yorucu geçiyor inşallah mutlu sona ulaşırım maddi manevi kaybım çok oldu.

Selamlar şu hole dosyalarından yeni haberim oldu bugün baya bi dvcharts sitesini kurcaladım. Az da olsa umut oldu. Bende aylık açıklandıklarını sanıyordum. Yılbaşında bütün hole dosyaları görülebiliyor demek ki... Teşekkür ederim bu bilgi için.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@DenizMaths Hanım pandeminin başladığı tarihten bu yana covid aşısı olmuş/olmamış olmanız artık fark etmiyor, göçmen vize sağlık kontrolü kapsamındaki covid aşısı zorunluluğu 11 Mart 2025 itibariyle kaldırıldı. Covid aşısı olduğunuza dair sizden sağlık kontrolünüz esnasında kanıt istenmeyecek, covid aşı olduğunuzu belgeleyen aşı kartı götürmenize gerek yok.

CDC Removes COVID-19 Vaccination Requirement for Immigrant Visa Applicants

• @ATS16 Hong Kong özelinde yazıyorum. Bizden Covid aşı geçmişimiz özellikle istendi. E-Nabız dan çıktı alıp teslim ettik. Herhangi bir Covid aşısı yaptırmamız istenmedi.

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota ilginç olmuş sağlık kuruluşunun özellikle talep etmesi zira Department of State’in konu ile ilgili resmi kaynaktaki yönergesi çok açık.

• @cngzdmr54 cengiz bey hole dosyalarını ilk defa duydum bundan biraz bahsedermisin

• @thellc allah razı olsun abi çok teşekkür ederim allah gönlünüze göre versin.
    9 mayıs itibariyle eb3 vizesi sürecini de başlattım ama durmak yok bir yandan dv lottery bir yandan eb3 vizesiyle hayal kurmaya devam 🙂
    planlar yapmaya hazırlık yapmaya birikim yapmaya devam inşallah

d5370a27-1176-4caf-b2a0-a999e03e3cac-image.png

• @conk hole dosyası nedir acaba bilgi verirseniz bende biraz geç kaldım işlemler için?

• @minnesota covid aşı geçmişiniz nasıldı peki. Kaç doz olmustunuz yada hiç olmamış mıydınız. Biz hiç olmadık tedirgin olmamız gerekiyor mu

• @Murat-Dündar dosya numaraları aralıklı gidiyor arada boş dosyalar var 2024 de aralık 2025 göre daha fazla buda bizim dosya numaramızı daha yüksek kılıyor maalesef

• @Mehmet-Fatih-Aslan 3 doz Biontech. Ama.bence bir önemi yok. Sadece sordular. Belgesini verdik

• @mellykara, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@conk hole dosyası nedir acaba bilgi verirseniz bende biraz geç kaldım işlemler için?

Dosyalar sıralı değil yani sizin 16123 case numaranız varsa sizin önününzde 16122 seçilmiş kişi yok bazı numaralar boş. Her 1000 dosyada belli oranda hole bulunuyor. 1-1000 arası mesela %63 boşluk 1001-2000 arası %53 boşluk gibi.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

110

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |