Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @minnesota

Çok görmeye/duymaya başladım, sebebi net bir şekilde bilebilsek keşke. Ama AP'ye döndükten sonra çok bekleyen görmedim kuvvetle muhtemel pazartesi pasaportlarınızı teslim alırsınız. Bu zamana kadar bir talep olmadıysa sorun çıkacağını zannetmiyorum.

• @Serapp @Flight101

2 3 günde 4 kilo falan vermiştim sanırım stresten, hiçbir şey yiyesim gelmiyordu. Mail geldi sevinemedim bile. Atlattık neyseki 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@finn_, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp @Flight101

2 3 günde 4 kilo falan vermiştim sanırım stresten, hiçbir şey yiyesim gelmiyordu. Mail geldi sevinemedim bile. Atlattık neyseki 😃

Bazen sadece akışa bırakmak gerekir…
    Günlerce “olacak mı, olmayacak mı?” diye kendimizi yiyip bitiriyoruz. Halbuki bilsek ki her şey zamanla yoluna girer.
    Olacak olan zaten bir şekilde olur.
    Kendimizi yıpratmak yerine derin bir nefes alıp, “ben elimden geleni yaptım, gerisi kader kısmet” diyebilsek...
    İnanın her şey olacağına varır.

• Merhaba pasaportumu suresi gectigi icin yenilemek durumunda kalicam onumuzdeki hafta, bir de temmuz ayinda universiteden mezun oluyorum bu yuzden ds260 formumu actirmali miyim mulakat tarihi geldikten sonra? mulakat tarihi gelirse zaten mezun olduktan sonra gelecek. bir de amerikadaki verdigim adresimi de degistirmem gerekiyor ama onu mulakat sirasinda belirtmem yeterli mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ekoko1 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@catbian adresinizi mülakat sırasında değiştirebilirsiniz, diğerlerini güncellemenize bile gerek yok.

• @minnesota tez zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz🙏

• @gucarslan hocam ben 2001 yılında ameliyat oldum da hastane bile kalmadı yıkıldı epkirız raporu oradan başka yerden alınmıyormu? Alınamıyorsa bu sorun olurmu mülakatta bana? Teşekkürler

• Merhaba, unganlarda sağlık muayenesinde gebeler için kendi sitelerinde Dr izin yazısı istiyorlar ama gittiğim doktorlar böyle bir yazı vermeyeceklerini söylediler, ben kendim sağlık muayenesine girmek istiyorum diye beyanda bulunsam olmaz mı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Kocalar ameliyatla yüzünüzü ya da cinsiyetini değiştirmediğiniz sürece önemli bir durum değil, almasanız da olur.
    bu kadar eski raporların bulunamayacağını ilgili sağlık kurumu da biliyor zaten.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@didemkrbck bu durumu unganlar ile görüşerek ilerletmenizi öneririm.
    çünkü onların kabul etmeyeceği bir adım sağlık raporunuzu alamamanıza, haliyle de vizeyi de alamamanıza sebep olacak.

• @gucarslan cok tesekkurler hocam kalp ameliyatı olmuştum göğsümde göbegıme kadar izi var bunun için sormusdum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Kocalar bunu muayene edecek hekime beyan edersiniz ki zaten kendisi de anlayacaktır.
    bu kadar eski raporların bulunmaması çok normal.. takılmayın.

• @gucarslan cok acıklayıcı oldu hocam mınnetarım size tesekkurler

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @metinbeci Elinize sağlık, DV2026 talihlisiyim umarım gelecek yıl kapatmazsınız :d

• ben şimdi çok ilginç birşey anlatacağım ver yardımlarınızı rica ediyorum ben 2025 talihlisiyim
    ama ben 04 mayıs 2025 de yani geçen hafta başvuruma baktım ama bir önce ki yılın başvuru nosu ile bakmışım ve green card cıktıgını gördüm aslında geçen sene baktığımda has not been selected yazıyordu!!

neyse ben seneye mülakat olucak derken bir gariplik oldugunu anladım çünkü bu yıl için herkesi case number 2026 ile başlıyor benim ki 2025!
    tekrar bi girdim baktım ben 2023 de başvuru nomu yazmışım ve az önce öğrendim bunu
    ds260 formumu hala doldurmadım geçen hafta çıktığını sanıyorum çünkü

şimdi asıl soru ben formu şuan doldurabiliyormuyum form acılıyor ama doldurdğumda geçerli olacak mı sıra no 16000 lerde ve yeni yeni current olmuş bu case numberlar
    dosyayı doldurduğum gibi current mı olacağım yoksa bekleyecek miyim?

ayrıca mülakat için dosya taşıma işlemim için kentuky den mi talep yollamalıyım yoksa o iş geçti mi konsolosluklara mail atmam mı gerekecek?
    sizce 30 eylül e kadar yetişir mi en kötü hong kong ya da umman a gidicem dosya taşıycam
    lütfen bana yardım edin ne yapamam gerekiyor, gerçekten yaşadığım stresi size anlatmam imkansız .

ds 260 için geç kalmış mıyım en çok bunu merak ediyorum lütfen bana bir şekilde ulaşıp yardım edin really help

• ⭐⭐⭐⭐

@mellykara

DV2025 ile başlayan bir case number’ınız var ise 2024 Mayıs ayında açıklanan sonuçlar doğrultusunda kazanan olmuşsunuz.

Hala DS260 formu submit edebilirsiniz zira DV2025 mali yılı devam ediyor.

Bültende numaranız current olduğu için KCC ile artık işiniz yok. Ankara’dan başka bir konsolosluğa dosya taşıma için taşımak istediğiniz konsolosluk ile irtibata geçmeniz gerekiyor. Current olduktan sonra dosya taşıma nasıl yapılır aşağıda @Serapp Hanım’ın hazırladığı iletideki gibi aksiyon alabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/478479

Rustunu ispat etmiş, şimdiye kadar dosya taşıyan talihlilerin mülakata katıldığı konsolosluklara dosyanızı taşırsanız şansınızı artırabilirsiniz, DV2025’de sadece 1 dosyaya mülakat veren Muscat kötü bir tercih olabilir.

Mülakat alıp alamayacağınızı süreç ve konsoloslukların size vereceği cevaplar belirleyecektir. Bol şans

• @mellykara Hızlıca ve doğru bir biçimde DS-260 formunu doldurunuz. Ankara'dan sıra almanız çok çok çok zor. Eğer yeşil pasaportunuz veya Schengen vizeniz varsa hızlıca Viyana'ya taşıyınız. Vizeniz veya yeşil pasaportunuz yoksa Bangkok, Hong Kong gibi konsoloslukları düşünebilirsiniz Dosya taşımayı konsolosluklara e-posta göndererek yapabilirsiniz. Umman ı düşünmenizi tavsiye etmem.

• @minnesota çok sevindim hayırlı uğurlu olsun 🍀

• Mulakatlarda lise mezunlari ile ilgili sorun yasaniyor mu uni mezunu degilseniz en az 2 yil bir meslekte uzman olmak mi gerekiyor boyle bisey okudum o beni biraz supheye dusurdu bide esim lise mezunu degil acik lise okuyor green card bana cikti esimin lise mezunu olmamasi sorun olur mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |