Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Emre-Çelik-1 Gizem hanımın yukarıda yazdığı iletide örnek bulabilirsiniz

@Gizem-Ömeroğlu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, bugün KCC'den normal dönüş alanları görünce 3. kez hong kong değişimi için mail attım ve çok hızlı şekilde mülakat yerini değiştirdiler.

yazdığım mail:

Name-surname: xx
    Case Number: xx
    Date of Birth: xxx

Dear KCC Officer,

I kindle request to transfer my DV case from Ankara Embassy / Turkiye to U.S. Consulate in Hong Kong.

The address where I will stay in Hong Kong will be: xxx

Please accept my transfer request and let me now after the transfer process.

Thanks, regards

Bu da aldığım cevap:

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

Herkese kolaylıklar

• @swadze, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar iş tecrübeleri kısmında benim bordrom şuan çalıştığum yerde değil taşeron şirkette gözüküyor. Forma hangi şirketi yazmalıyım?

arkadaşlar bilgisi olanların dönüşlerini bekliyorum

• Dosya Viyanaya tasindiginda goturulmesi gereken belgeler turkce mi olacak (askerlik durumu ikamet belgesi adli sicil kaydi vb.)

• Arkadaşlar ben greencard çekilişi kazandım ds 260 dolduruyorum ama sorularım var

şu an çalışmıyorum ve hiç çalışmadım ömrümce.

Work educatian sekmesinde

Present kısmına unemployed mu seçmem lazım primary occupation'ı boş mu bırakmalıyım?

Oraya mesleğimi yazarsam bu sefer alttaki sekmede okulu yazmam gerekiyor bu sefer de şimdi okuyormuşum gibi anlaşılıyor.

• @onuru merhaba yanıtınız için teşekkür ederim imzamı oluşturdum.

• Bu ileti silindi!

• @Fatime-İncebaş

Lisans mezununa bechlor s degree
    Lise mezununa da high school graduate

• @Serapp Yanıtınız için teşekkür ederim imzamı oluşturdum ve ilgili başlıkları inceledim.
    Önerilere göre dosya numaram 5XXX üstünde olduğu için taşıma işlemi yapmam gerekiyor ancak ne yazık ki bu süreci karşılayamam dolayısıyla Ankara'da devam ediyorum umarım bol randevulu bir yıl olur.

• Viyanaya dosya tasima durumunda mulakatta istenilen belgeler icin yeminli tercuman tarafindan ingilizce ye cevrimek gerekiyor mu

• ⭐⭐

@swadze DS-260 formuna, resmî işveren (bordroda görünen taşeron şirket) yazılmalı, çünkü göçmenlik başvurusunda önemli olan hukuki işveren kimliğidir. Bu şekilde, hem göçmenlik formları açısından doğru olan taşeron şirketi belirtmiş olursun, hem de gerçek iş deneyimini net ve şeffaf biçimde açıklarsın.

• ⭐⭐

@ufuk-acar Evet, Viyana’daki ABD Konsolosluğu'nda Green Card (veya göçmen vizesi) mülakatına girecekseniz, Türkçe belgelerinin yeminli tercüman tarafından İngilizce’ye çevrilmiş olması gerekir. ABD vize prosedürlerinde İngilizce dışında sunulan belgeler mutlaka tercümeli olmalıdır.

• @Serapp açıkcası sağlık muayenesi nasıl geçer bebekten neler isterler bunlar biraz korkutuyor…

• ⭐⭐

@lullaby

Merhaba
    Öncelikle imzanızı düzenleyin.
    Sonra 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@mruzum, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp açıkcası sağlık muayenesi nasıl geçer bebekten neler isterler bunlar biraz korkutuyor…

Size 1,5 yaşındaki çocuğu ve 6 aylık ikiz bebekleri ile Bangkok'tan vizelerini alan üyemizin deneyimini okumanızı tavsiye ediyorum:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/452455

• ⭐⭐⭐⭐

@sln-grgl formda doldurduğunuz bilgilerden siz eminseniz, asıl kazanan için doldurulan formdaki bilgiler ile ilk çekiliş esnasında doldurulan bilgiler birbiri ile örtüşüyorsa, dosyada aile üyeleri varsa ve bilgileri eksiksiz ise gerisini endişe etmeyin.

Dosyanıza mülakat vermesi olası konsolosluk hususunda araştırma yapmanız ve dosya taşımak için çaba sarf etmeniz sürecinize daha çok faydası olacak. Bol şans

• ⭐⭐⭐

@ufuk-acar
    Selamlar ...
    Bucketlist..Sevgili DV2026 talihli dostum...

1. Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
    2. DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
    3. DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
    4. Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

All you need, only read...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @lexture anlamadım yanlışmı olmuş yani

• ⭐⭐⭐⭐

@koci, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Yanıtınız için teşekkür ederim imzamı oluşturdum ve ilgili başlıkları inceledim.
    Önerilere göre dosya numaram 5XXX üstünde olduğu için taşıma işlemi yapmam gerekiyor ancak ne yazık ki bu süreci karşılayamam dolayısıyla Ankara'da devam ediyorum umarım bol randevulu bir yıl olur.

Merhaba elinize sağlık.
    7binli numara ile Ankara'dan mülakat almanız neredeyse imkansız.
    2023 yılı 14binlere, 2024 yılı 7binlere, bu yıl da 4binlere gelen gitgide daha kötüye giden bir tablo var maalesef. Lotoyu kazanmışken bu şansı kaçırmak gerçekten üzücü olur. Umarım çıkar bir yol bulursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@koci

Sorunuz olan CN 2026EU00007XXX ile Ankara’dan mülakat alma şansınız bir hayli düşük, DV2024 kazananları arasında en büyük mülakat alabilen 7121 idi, DV2025’de süreç daha da kötü gidiyor.

Tablo bu durumdayken sahip olduğunuz CN ile Ankara’yi beklemenin sonucu üzüntü olabilir, dosya taşımamanız halinde süreç sizin için olumsuz bitebilir. Maddi ve manevi imkanlarınız doğrultusunda daha sonradan keske dememek için dosya taşıma adına elinizden geleni yapmanızı tavsiye ederim göçmen vizenize ulaşmak istiyorsanız. Tercih sizin…

• @aysegul Evet öyle yaptım , teşekkürler 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |