Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nurettinx hayır, o zaman daha karmaşık bir hal alır süreciniz.
    onlardan gelecek cevabı bekleyin. eğer açarlarsa tekrar submit edin.

    bunun sürecinize nasıl bir etkisi olacağını şu an bilemezsiniz.
    geçmiş yıllarda dosya açtırmanın mülakat alamamaya etki ettiğini forumdan okuyabilirsiniz.
    bol şans.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ozzyosbourne çünkü yaşadığınız ülkeye göre DS260 formunu doldurmanız gerekir.
    diyelim ki farklı bir ülkeye göre doldurdunuz ve o ülke sizi kabul etmedi, o zaman asıl ülkenize dosyanızı aldırmak, hele de ankara'ya aldırmak imkansız olacaktır.


  • merhaba arkadaşlar belki yazılmıştır ancak arama kısmında bulamadım.
    şimdi ilk gün ds260 formunu ana talihli ben ve eşim için doldurdum submit ettim. Ancak eşimin iş bilgilerinden şuanda değişiklik olma durumu var. Bu durumda bu değişikliği dosyam aktif olduğunda ds260 formunu açtırıp güncellemem gerekir mi ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Buse-Demir-0 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamazsınız.


  • @gucarslan değişikliği yapıp öylemi submit edeyim? ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.


  • Merhabalar bugun itibariyle kimliğim kırıldı ve değişmek zorundayım . Ds260 ta girdiğim kimlik seri no değişecek ve yeni kimlik verildiği zaman mülakat dosyam da da değiştirmem gerekecek . Dosyamı Hong Kong a taşımayacağım için mülakat dosyası açıklandıktan sonra Kcc ye durumu izah eden bir mail atıp ds260 formunu açtırıp o zaman değiştirmem en mantıklısı sanırım ama kafamdaki deli soru ben talihliyim ve kimlik bilgisi kritik formda bunu değiştirmeme izin verilecek mi acaba lütfen yardım

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kucurizm bu başlığın 3. iletisini okumayı deneyin lütfen.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @lexture vizeniz pasaporta basılacağı için kimliğin hiçbir önemi yok. bunu değiştirmek zorunda değilsiniz.
    kimliği olmayanlar bile vize alabiliyor çünkü..


  • @Mertkan-Şahin
    Merhabalar,

    • Ilgili mali yil icerisinde tum sira numalarinin vize almaya uygun olmasi icin bultenin “current” olmasi gerekiyor. Eger son aciklanan bulten 25000 ise 25001 dosya numarasina sahip talihli icin surec sonlanmis oluyor.
    • Kanada’da olmaniz kesinlikle avantaj saglar, sabirla bulteni takip ederek, siranin sira gelmesini beklemelisiniz. Yani sira gecmis senelerde Montreal Buyukelciliginin performansina bu siteden ulasabilirsiniz..

  • @aerials Merhaba, süreciniz hayırlı olsun. 2025 talihlisi olarak benim de sıra numaram 24000 civarı. Forumu iyi takip edin, Ankara konsolosluğuna mülakat verir diye güvenmeyin. Bunun dışında yapılacak şey beklemek, İngilizceniz iyi değilse öğrenmeye çalışmak.
    Mülakat daveti alana kadar Amerika'ya göç ve yerleşme B planı olarak kalsın.
    Forumda aktarılan tecrübelerden öğrendiğim kadarıyla mülakat aldıktan sonra mülakata hazırlanmak ve vize aldıktan sonra göçe hazırlanmak için yeterli süreniz olacak . Böylece süreciniz mevcut hayatınızı ve psikolojinizi zedelemez.
    Sizin ve tüm 2026 talihlilerinin süreçlerini gönüllerine göre ve kolaylıkla sürdürmelerini dilerim.


  • @Ertan-Turgun Merhabalar, bende Viyanaya taşımayı düşünüyorum 2026 talihlisi olarak, mülakat tarihiniz netleşince bilgi verebilir misiniz? Ortalama zaman bilgisi edinebilmek adına 🙂 Teşekkürler


  • @gucarslan Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.


  • @gucarslan buna istinaden şimdiden Hong Kong konsolosluğuna dosya taşımak doğru olmaz, çünkü o da DV2026 için herkesi kabul etmeyebilir, değil mi?


  • @gucarslan

    Kimliği mecburen değiştireceğim çünkü benimde kimliğe ihtiyacım var bir vatandaş olarak hemde yurt dışına kırık kabul edilmeyen bir kimlikle çıkabilecek kadar gerçekten cesur değilim eşim teseddürlü ve onun kimliğinde açık saçlı pasaport ta kapalı filan onunda kimliği değişecek onun kimlik bilgilerini girmedik ama ben seri no girdim kimliğim ve o değişecek daha önce başına gelen oldu mu acaba kimlik değişimi mevzusu


  • @gucarslan teşekkür ederim yazdığınız yerden anladığım kadarı ile, kısa süreli iş değişiklerinin ds260 formunda olmasına gerek yok, uzun süreli çalışmalar dikkate alınıyor. Tekrar çok teşekkür ederim.


  • @zakaria
    Selamlar, sureciniz basladiktan, bultende current olmadan once dosya tasimanizi KCC araciligi ile yapabilirsiniz.
    Gocmen olmayan vize reddiniz surecinize bir etkisi bulunmuyor. Mulakatiniz sirasinda konsolos bunu gorup size soru sorabiliyor, ancak ben bu zamana kadar neden diye sorduklarini duymadim. Sadece teyit aliyorlar, 3-4 kez tursit vizesinden red alip, gocmen vizesini alip Amerika’ya yerlesen bircok kisi var. Turist vizesi reddim var diye endiselenmeyiniz.


  • Okul bilgilerimi girerken mezun olduğum okul adı ile değil daha sonra değiştiği isim ile kayıt ettiğimi farkettim. İlerleyen süreçte dosyamı mecburen açtıracağım acaba cok fazla değişiklik yapmanın sürece herhangi bir olumsuz etkisi olur mu? Bir de en son mezun olduğum universiteyi kayıt ettim sadece ,sizce lise bilgilerimi de girmeme gerek var mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @lexture ben sizde kimliğinizi değiştirmeyin demedim ki, DS260 formunda güncelleme yapmanıza gerek yok dedim.

    kimliğinde açık saçlı pasaport ta kapalı filan onunda kimliği değişecek onun kimlik bilgilerini girmedik

    bu durum için de kimlik değiştirmeye gerek yok ama illa değiştireceğim, formları da güncelleyeceğim diyorsanız bol şans size.
    gerek olmadığını ben söyledikten sonra illa yine de yapacaksanız bol şans 🙂


  • Pasaportumu beklediğim için henüz ds formunu gönderemedim. CN 4XXX ama birkaç yerde gördüğüm kadarıyla vize mülakatına çağırılmak için CN kadar DS formunu hızlı göndermek de çok önemliymiş sanırım. Sürece olumsuz bir etkisi olur mu sizce

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mruzum anlamadığım nokta şu;

    dosyamı mecburen açtıracağım

    neden bu kaygıya kapıldınız tam olarak?
    şu iletimi okumayı deneyin dilerseniz..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum