Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@gnollzy

Ankara orijinal diplomayı görmek istiyor ve 1 adet de fotokopisini götürecekseniz. İlerleyen zamanda aktif olacak 2026 Mülakat Deneyimleri başlığında götürülmesi gereken evrakların listesini bulabilirsiniz, acil bakmak istiyorsanız 2025 Mülakat Deneyimleri başlığının ilk iletisine de göz atabilirsiniz. ANK konsolosluk mülakat tarihinden 7-10 gün önce email atacak size evrak kontrollerinizi yapmanız, principal ve beneficiary kazanan kişilerin özelinde DS260’da beyan ettikleri bilgilere istinaden ilave belge talebi olursa bunu bildirmek için.

• Merhabalar, sizce AoS yapmak mı daha mantıklı yoksa Avrupa'da dosya taşımak mı? Buralarda AoS ile Türkiyedeki konsolosluk durumu nerdeyse aynı sıra gelmez uzun sürer gibi bi yazı gördğm ama Amerikadayken halleden 2 tane tanıdığım var? Lütfen yardım edin teşekkürler şimdiden

• @iibrahimd anladım, dosya taşıma mevzusu detayları ile kendi başına ap ayrı bir konu ve stres süreci neyazık ki. Hak eden herkese kolaylıklar olsun. Dönüş ve cevaplar için çok teşekkür ederim🙏

• @gucarslan hocam kcc ye değil buraya yazdığımdan bahsediyorum, kcc ye sadece maili attım belirtilen şekilde , ek olarak form dosyası vs göndermedim

• Arkadaşlar merhaba
    Aşamalar tamamlandığında abdye sadece önden ben gidebilirmiyim ana talihli olarak.?
    Eşimin sonradan gelmesi gerekebilir çünkü.Yoksa ikimizinde 6ay içinde mi giriş yapmamız lazım? Mesela eşim 8 9ay belki 1 sene sonra giriş yapabilir mi?

• Merhaba bir tanıdığımın Greencard başvurusu yaparken doğum yerini farklı bir il yazmıştım. Sonradan öyle olmadıgını anlayınca DS260 formunda düzelttim sizce bu bir sorun teşkil eder mi ? yapılabilecek bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

• @Emre-m @Kara-Kartal bende son günler başvurdum birde bu şekilde deneyin derim👍🏻

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yusuf-beyazkaya, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan merhaba KCC başvuruları başladı mı? Ben henüz erken diye biliyorum, ama başvuru yapanlar varmış.

hatta bu başlığın 4. iletisini okuyup ona göre hareket edenler de var.
    bir bakın isterseniz.

• ⭐⭐⭐

@yusuf-beyazkaya, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@iibrahimd yani şimdiden KCC başvurusu yapılabilir diyorsunuz. Numaram aktif olunca da konsolosluk taşıma başvurusu, yanlış anlamadıysam.

Selamlar..
    Burada bir yanlış anlama seziyorum...Dosya taşıma için önce KCC ile sonra konsoloslukla iletişime geçmeyeceksiniz...
    Şöyle basitçe izah edelim...
    Öncelikle her talihlinin süreci, current olmadan önce ve current olduktan sonra diye iki zaman diliminden oluşur..

1. Current olana kadarki dönem içerisinde iletişime geçmeniz gereken yer KCC dir..Taşıma talebinizi buraya mail yoluyla iletirsiniz, taşıma cevabınız gelir. Artık current olmayı ve taşıdığınız konsolosluğun mülakat tarihi vermesini beklersiniz..

2. Current olduktan sonra dosyanızı taşımak istediğiniz konsolosluk ile iletişime geçerek taşıma talebinde bulunabilirsiniz.

Sürecinizde başarılar....

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@jacklendo o bir tanıdığınız forumda kendisi sorup cevap alabilir, bekleriz kendisini.

• @gucarslan siz egonuzu kasmak için mi bu sayfayı açtırdınız yoksa yardımcı olmak için mi? sizi ne ilgilendirir kim olduğu

• ⭐⭐⭐

@tolga20
    DV2025 için dediğiniz dosya numaralarında Hong Kong tan mülakat alan daha olmadı çünkü malesef bülten daha oraya kadar ilerlemedi. İmzalarda HK a taşıdıklarını belirtmişlerdir...Taşıma işlemlerimi gerçekleştiğinde herkes o şekilde imzasına ekleme yapıyor ki sorularına daha uygun cevaplar alabilsin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@jacklendo eğer talihli değilseniz ve başkaları adına işlem yapacaksanız buna izin vermiyoruz forumda.
    ego kasmak ve buna benzer tabirlerinizi de devam ettirmemenizi rica ederim.

• @jacklendo vallahi siz egonuzu tatmin etmek için için bu güzelim sayfayı söylemiyorsunuz. arkadaşınıza en iyi yardım bu formun olduğunu söylemek bilgiyi direk menbağından faydalanabilirler kimse kimse yardım etmek zorunda değil gönülülük esası burda ücreti karşılığında bir hizmet almıyorsunuz çok eski kazananlardansınız bunu en iyi siz bilirsiniz

• @Flight101 çok pardon yanlış söylemişim dv 2023 için diyecektim 😊

• Merhaba iyi forumlar, G.Kore/Seul için geçmişte bir kişinin deneyimi vardı orada okuduğu için mülkatı oradan almış, G.Kore listede olmayan bir ülke bize vizesiz neden dosya taşınması az bir ön görünüz var mı?

• Hocalarım honkonkta taşımak istıyorumda dosyanın yeni cıktı grean kard adlı sıcıl kaydını askerlık durum belgemı şimdıden çıkartıp yeminli tercumana onaylarsa dosyalayıp bu sorun olurmu tesekkurler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mehmet-yücel-söğüt oturum talep edip etmediğini kontrol etmelisiniz.

• @tolga20 ben varım dv2023 de numarası 27000 lerde olana ama o sene dosya taşıma konsolosluk tarafından yapılıyordu ve toplam 40 civarı mülakat verdi konsolusluğun boş olan mülakat skorlarına göre ayarladı şimdi kcc ile taşıma olduğundan şartlar eşit değil herkes HONG konga taşımak isticek ve sizin önünüzde ki sıra numaraları kotayı doldurabilir bu sene ilk taşıyan arkadaş daha alamadı numarası 27000 lerde çünkü numarası aktif olmadı ama kazandığını yeni öğrenen sürece yeni dahil olan bir arkadaş dosyası yeni taşıdı ve mülakat aldı tabiki HONG Kong bu sene çok iyi gidiyor nazar değmesin🙏👍🏻😃

• @mehmetizmirli okumadan atladınız galiba, okuyup nasıl ricacı olduğumu ve kimseyi zorunda kılmadığımın farkına varırsınız. Kimin adına işlem yaptığım veya yapacağım o arkadaşa söyleyip söylemeyeceğim beni bağlayan bir şey bu sizi ilgilendirmez.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |