Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, DS 260 formunu doldururken daha önce çalıştığım yerleri sorduğu kısımda takıldım. Employer Name, Supervisor’s surnames, Supervisor’s given name, gibi kısımlara ne yazacağımı bilemedim çünkü şuanda çalıştığım işten önce kendi bireysel şirketimle e ticaret yapıyordum, ne birisiyle çalıştım ne de birisini yanımda çalıştırdım tek başımaydım. Kendi şirketim olduğu için "Were you previously employed?" kısmını hayır olarak mı işaretlemeliyim? Evet olarak işaretleyeceksem nasıl doldurmalıyım yardımcı olur musunuz?

• Arkadaşlar Merhaba Dosya taşıma hakkında daha detaylı bilgileri nerden öğrenebilirim O ülkede sıra nasıl ilerliyor ekstra ne evraklar istiyor gibi

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   zakaria zakaria 

• @Serapp
    Cn dediğin case no değilmi confirmation no değil hani şu AA ile başlayan

• @ATS16 teşekkür ederim

• Merhaba, Dosya taşıma için formda verilen örnek ile kcc'ye mail attım, ds260 formumu da gönderdim. fakat şu şekilde bir cevap aldım, tekrar hong kong'da adres belirtip mail atmalı mıyım kcc ye?

Thank you for your inquiry.

KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.

Please complete the DS-260 form with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

• @emirhankd merhaba bende bangkok'ta girmek istiyorum bu konu hakkında forumda bilgi bulamadım

bangkok'a özel istenilen belgeler

mülakata tercüman sokabiliyor muyuz

bangkokta sağlık muayenesi olmak için randevu alınması gerekiyor mu

vize bültenleri açılmadan mı taşımam gerekir yoksa ekim ayını bekleyeyim mi ?

• Herkese selamlar güzel bir sorum olacaktı. Yeşil pasaportum resmi olarak üniversitem bittiğinde bitecek ve 2026 haziran da bitiyor . Ve üniversite bittikten sonra (greencard ı alabilirsem inşallah) abdye giriş yapmayı düşünüyorum ama yeşilimin süresi bitmiş olacak sizce sorun olur mu? Teşekkürler iyi forumlar

• DS260 confiramtion numarasını almak için giriş yaptım, this form was submitted on May 4th ...yazıyordu, Completed düğmesine bastım form açıldı ve bilgiler düzeltilebilecek halde önüme çıktı, hiç bir şey değiştirmeden Sign sekmesine geçtim yine submit tarihi 04/05/2025 olarak çıktı ve istediğim numarayı kaydettim... ama bu şekilde formu açmış mı oldum anlamadım? Yanlış bir şey mı yaptım acaba?

• Herkese merhaba, tüm talihlilerin gönlünce olmasını dilerim.

Dosya numaram 700'lerde, araştırdığım ve burada okuduğum kadarıyla herhangi bir dosya taşıma süreci düşünmemem gerektiğini anlıyorum.

Benim merak ettiğim mali bir konu var ve ne kadar erken öğrenirsem halletmesi benim açımdan o kadar kolay olacak. 5 yıl boyunca vergi mükellefi olarak avukatlık yaptım ve bu süreçten kaynaklı SGK borçlarım bulunuyor. Bu tür durumların süreçte herhangi bir sorun yaratıp yaratmadığına dair bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum.

• @rhabdo Lütfen imzanıza bilgilerinizi ekleyiniz aksi halde forumdaki kimse size yardımcı olamaz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Murat 4 Murat 4 

• @Rosa konu başlığının ilk 4 iletisini okuyunuz. Defalarca cevaplandı bu soru.

• @volkandenizikiz Merhaba. Hk geçen sene boyunca kimseden kaldığı yere dair bir kanıt talep etmedi.

• @bkio Sıkıntı olmaz

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Murat 4 Murat 4 

• Merhabalar benim ablama dv26 çıktı da ama kendisi çifte vatandaş sonradan Türk vatandaşı oldu ondan önce 9 sene kaçak yaşama durumu var ds260 formunda adres kısmına nasıl yazabiliriz mesela o ülkedeki adresini yazsak sorarlar mı bu seneye kadar kaçak kalmışsınız falan diye

• @itsahmet süresi biten pasaporttaki vizenizi iptal işlemi bulunmadığı sürece kullanabilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam yenisini çıkartırdım. 2026 haziranda bitecekse sizin sürecinize geldiğinde bir yıldan çok daha az bir zamanı kalmış olacak zaten yeşil pasaportunuzu elinizde tutarak 2. Pasaport olarak bordo pasaport çıkarabilirsiniz. (Yeşil pasaportunuzun süresinin bitimi sebebinin yaş sınırından kaynaklandığını düşünerek bordoyu 2. Pasaport olarak söylüyorum eğer yenileme hakkınız devam ediyorsa tekrar yeşil de çıkarabilirsiniz)

• @ArdaCan forumdaki mülakat deneyimleri başlığını okuyabilirsiniz. Çok detaylı deneyimler bulunuyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@gizemctr @volkandenizikiz dosya taşıma esnasında Hong Kong’da adres istedi KCC. İsterseniz bir otel adresi beyan edin otelin adını yazmaksızın veya arkadaşınızın adresini.

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio

Ankara’da gireceğiniz mülakat öncesi veya esnasında konsolos borçlarınız ile ilgilenmiyor, ABD’ye ilk taşınmanıza müteakip bir gelir kazanmaya başlayacağınız tarohe kadar ABD’de hayatınızı idame ettirecek ABD sistemine yük olmayacağınızı kanıtlar hesap hareketleriniz nakit veya kıymetli maden karşılığı bakiye görmek istiyor. Tavsiye edilen tutar ve ön hazırlıklarınız kapsamında DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığına göz atabilirsiniz. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@farukozt16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp
    Cn dediğin case no değilmi confirmation no değil hani şu AA ile başlayan

CN dediğimiz Case Number yani 2025EU ile başlayan numaradır.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhaba bir sorum olacaktı. Ankara’da mülakata giremeyecek bir cn ile direkt olarak DS260 formu doldururken konsolosluk olarak Ankara yerine farklı bir konsolosluk seçerek ilerlesek ve şansımızı orada denesek ihtimalimiz artar mı ? Taşıma yapmadan bu süreç sağlıklı olarak ilerleyebilir mi sizce.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

Benzer Başlıklar

• 642
  • 180
  • 221
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |