Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@pigeon2628 selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐

@Bertan-Sezkek selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   O onuru 

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Yunuskk tebrikler.
    post budapest ise mülakatınız orada olacaktır.
    viyana ya da budapeşte ikisi de iyi seçenek, yerinizde olsa budapeşte üzerinden devam eder, performasa göre farklı bir yere taşımayı seçerdim.
    DS260'ı budapeşte olarak doldurup gönderin.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Mülakat yeri olarak Budapeşte veya Viyana seçtiğimiz zaman anlaşmalı oldukları hastaneyi nasıl öğrenebiliriz acaba? Konsolosluklara mail mi atmak gerekir ? Teşekkür ederim

• Kendim icin formu doldururken Highest Level Of Education Completed secenegi coktan secmeli olarak mevcuttu ancak esime doldururken bu secenegin olmadigini farkettim. Bu talihliye gore sorularin degisiminden mi kaynaklaniyor acaba?

image.png

• Öncelikle herkese merhabalar . Green Card kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Formu bi arkadaşlar vesilesi ile buldum. Oncelimle ilk aşamaları okudum ve imza ve excel kısmını tamamladım. Sıralamam EU 35XX . Türkiyede yaşıyorum ama Almanya Doğumluyum dolayısıyla almanya kontenjanı üzerinden katıldım. 12 yasima kadar almanyadaydım sonra kesin ailecek kesin dönüş yapıp turkiyeye taşındık . Suan 49 yaşındayım ve devlet memuruyum eşim ve 18 yaşında bir kızım var . Birlikte başvuru yaptık ve çok şükür çıktı.
    Öncelikle soracağım sorular ;

• Almanya doğumlu olduğum için ankarada mülakata girmemde bir problem olurmu?
    • eu35xx sıralama burada okuduğum deneyimlere göre ankarada mülakata girer degil mi ?
    • girersek aşağı yukarı ne zaman girer ? 2026 haziran ayında 25 yıl primim doluyor ve emekli oluyorum. Diyelim green card bana çıktı en geç kaç ay içerisinde abdye giriş yapmam gerekiyor?
    • ds260 formunu henüz doldurmadım aklımdaki soruları bi çözeyim yarında ilk iş formu doldurmaya çalışacağım.
      Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • ⭐⭐

@Yunuskk selamlar, asagidaki linkten mulakata girmek istediginiz konsoloslugu secip, saglik kurulusu detaylarini gorebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Yunuskk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Yunuskk tebrikler.
    post budapest ise mülakatınız orada olacaktır.
    viyana ya da budapeşte ikisi de iyi seçenek, yerinizde olsa budapeşte üzerinden devam eder, performasa göre farklı bir yere taşımayı seçerdim.
    DS260'ı budapeşte olarak doldurup gönderin.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Mülakat yeri olarak Budapeşte veya Viyana seçtiğimiz zaman anlaşmalı oldukları hastaneyi nasıl öğrenebiliriz acaba? Konsolosluklara mail mi atmak gerekir ? Teşekkür ederim

Şu siteye girin: ABD Konsolosluklarının listesi
    İlgili konsolosluğun üzerine tıklayın ve gelen sayfada Step2 bölümüne bakarsanız anlaşmalı sağlık kurumlarının bilgisini görebilirsiniz.

• ds formunu doldurmak için pasaportumun gelmesini beklemem (1 hafta sürermiş max) yanlış bir karar mı, çok olumsuz etkiler mi acaba

• DS formunu göndermek için pasaportumun gelmesini beklemek (max 6-7 gün sürer) yanlış bir karar mı

• @emels öncelikle tebrik ederim. Ds-260 formunu en kısa sürede doldurulması tavsiye edilir. Yanlış hatırlamıyorsam dv2022 ile birlikte ds-260 formunu önce dolduranlar erken mülakat almışlardı. Bu durum hala devam ediyor mu emin değilim. Siz yine de doldurup gönderin. İlerde elzem bir değişiklik olmadığı sürece formu açtırmanıza gerek yok. İlla açtırıp değişiklikler yapacağım diyorsanız mülakat tarihi aldıktan sonra mülakata gireceğiniz konsolosluk ile iletişime geçip açtırabilirsiniz. Sürecinizde başarılar dilerim.

• @Kerem-6 tebrikler. Yeşil pasaportumuza göçmen vizenizi bastırabilirsiniz. Biz bastırdık çok da güzel oldu. Sürecinizde başarılar dilerim.

• Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamalarıselamlar herkese case numberım 27000 civarı bu yüzden dosyamı taşımak istiyorum ancak ds-260 formunu biran önce doldurmalımıyım ve ilk aşamada ankarayı mı seçmeliyim ikinci sorum 2 yıl adlı sicil kaydım var ancak adlı sicil arşiv kaydım yok ve ilk dosyam bu çok büyük bir sorun yaratır mı mülakatta üstünde çok fazla durulur mu?

• @onuru Çok teşekkür ederim çok sağ olun. Green card eşime çıktı. Ve kendisi çalışmıyor fakat benim Macaristan'da çalışma vizem var ve 3 yıldır burada yaşıyoruz. Mülakat sürecinde bu bize bir eksi durum yaratır mı acaba bilginiz var mı? Çalışmama sebebi ise daha yeni bir bebeğimiz oldu bu yüzden.

• ⭐⭐

@İlkeruzucek selamlar, henuz adres bulamadiysaniz asagidaki gibi doldurup formunuzu submit edebilirsiniz. Mulakat esnasinda da amerika daki adresi paylasabilirsiniz.

1843643a-3d42-42a7-86f1-ae2862e43cc0-image.jpeg

• @arzemo ben de dediğiniz gibi yapayım o zaman

• @arzemo Evlenmeyi düşünüyorum da bu ay icinde. Evlenip formu öyle mi olusturmak mantıklı olur yoksa evlendikten sonra birçok güncelleme yapmayı dosya açtırmayi göze alıp formu hemen göndermek mi? Cn cok ileride değil. Bir ay içinde formu göndermek mülakat almama riski oluşturur mu? Olusturmazsa baştan evlenip göndermek daha mantıklı olmaz mı? Bu gibi sorularım var. Teşekkür ederim cevabınız için.

• ⭐⭐⭐⭐

@mruzum evet ondandır, şimdi siz yazınca farkettim, kendi formumda seçtim bunu ancak eşimin formunda çıkmadı bu soru, demek ki ondan 🙂 talihli için şart koştukları şey min. lise mezuniyeti (veya meslek kriteri) olduğundan bu mezuniyet bilgisi onlar için talihli bazında önemli

• Merhaba dostlarım. 14. başvurumda green card kazananlarından biriyim. Dubai'de oturum iznim var bu yüzden konsolosluk mülakatını Abu Dhabi seçtim. CN'm EU18xxx. Abu dhabi'de mülakata girenler varsa tecrübelerini almak isterim.

AF başvurularda sıra 18k'larda iken EU başvurularda şu an 5k civarında görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

• @arzemo Çok teşekkür ederim 🙂

• @emels küçük değişiklikler için formun açılmasına gerek yok. (Pasaport değişikliği, Amerika’daki adres bilgisi vs.) Ancak evlilik yapacağınız için bu durumun bir nebze önem arz ettiğini anlıyorum. Bu nedenle sorunuzun bu kısmına üstadların cevap vermesi daha doğru olacaktır.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 19441
  • 7344
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |