DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mustafa-berat-taşcı, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar,
Arkadaşlar bu dosya taşıma işlemleri için, bilgi alabileceğimiz yada kaynak rehber olacak bir site video veya doküman var mı?
Yada bu konu hakkında bilgi alabileceğimiz yardımı olabilecek kimler vardır.yesilkartforum.com site ici arama motoru ve gecmis mulakat deneyimleri.
-
Bir sorum daha olacak,
Lisans mezunuyum ama yüksek lisans da yapıyordum. Tez aşamasında bırakmak zorunda kaldım. Eğitim bilgilerinde belirtmek zorunda mıyım yarım bıraktığım yüksek lisansı?
Teşekkürler. -
R rezanclz bu başlıktan bahsetti
-
@mustafa-berat-taşcı https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/1510?page=76
Özellikle bu başlığın iletilerini okumak; en güncel, en canlı kanlı örnekleriyle size rehber olacaktır. -
Bu ileti silindi! -
@gucarslan imzamı ekledim sanırım doğru yaptım
-
Merhabalar,
2. başvurumda talihli oldum. umarım herkes için hayırlısı olur. case numaram 91xx lerde. Bu sene hızlı dosya taşıyabileceğimiz ülkeler hangileri? cut off olmadan dosyamı taşımak istiyorum. -
Bu konuda bir çok soru var, benimde DV2024’de form doldururken yaptığım hatalardan birisiydi bu ama sürece olumsuz bir etkisi yok.
Örnek olması açısından eşinizin evlenmeden önceki ismi Ayse Bahar olsun, evlendikten sonra sizin çok soyadınızı alması ile ismi Ayse Tasci olsun.
Ekran görüntüsü attığınız kısımda Other surnames used kısmına Bahar, other given names used kısmına Ayse yazacaksınız.
Tüm yazım karakterleri İngilizce karakter olacak, formda Türkçe karakter kulanilabilecek tek alan var zaten.
-
@Kamile-1 bu başlığın 4. iletisini inceleyin lütfen.
-
O Michael Jordan cevabını yazdığı kişi bendim @crazycells’in, bu forumdaki ilk mesajimdi.
https://yesilkartforum.com/forum/post/363112
Hatırlattığınız için teşekkürler @aysegul, hatirlattiginiz için ve cevabı içinde @crazycells’e teşekkürler🙏🏻
-
@Uğur-Çelik burada önemli olan soyadınızın eşleşmesi değil, resmi evli olmanız.
eğer evliliğiniz kesinse öyle yapabilirsiniz, çünkü DV2026 süreci 1 ekim'de başlayacak.
eğer uzayacaksa süreç, o zaman bekar olarak doldurun sonra eşinizi eklersiniz. -
D deebee bu başlıktan bahsetti
-
@bkaraca bir önceki mesajımda nereden bakacağınızın bilgisini verdim zaten, incelemediniz mi?
-
@Emre-Çelik-1 ne zaman isterseniz..
-
KCC'ye en erken ne zaman mail atabiliriz?
formu submit ettikten sonra.
Bülten açıklanmadan önce -dosya numaralarımız current/aktif olmadan önce- KCC'ye dosyalarımızı taşımak istediğimize dair mail atmamızda bir sakınca var mı?
hayır
Önümüzde ön görülemez bir süreç olduğu için, henüz konsoloslukların nasıl işleyeceğini bilmeden erkenden dosyalarımızı taşıtmamız sıkıntılı olur mu yoksa ekim ayını bekleyip ona göre mi hareket etmemiz daha sağlıklı olur?
bu cn ile ankara'dan zerre umut beklemeyin.
-
@emels hayır. bitirmediğiniz bir okulun forma işlenmesine gerek yok.
-
@gucarslan süreci mümkün olduğunca erken halletmeyi düşünüyoruz, ekime kadar nikahı yapıp ds260 formunu doldurucaz , bu durum mülakat sıramızı erteler mi karşımıza bir sorun olarak çıkar mı sizce
-
Dosya taşıma için en erken ne zaman başvuru yapabiliriz?
-
@ATS16 aa kime yazdığına bakmamışım :)
-
@gucarslan anladım çok teşekkür ederim , benim korkum ds 260 ı temmuz -ağustos gibi doldurursam 2bin olan sıra numaram formu geç doldurdum diye geriye düşer mi , yoksa bunun bir önemi yok mu acaba
-
Arkadaşlar ds260 formu doldurulurken annemizin kızlık soyadımı yoksa kimlikte yer alan soyadınımı (kimlikte kızlık soyadı yazmıyor) girmeliyiz?
Diğer bir sorumda dosya taşıma maili atmaktansa ilk formu doldururken direkt olarak tayland veya hong kong seçersek sorun olurmu? -
@gucarslan çok teşekkürler. Ben henüz DS-260 ı doldurmadım. Bu noktada formu doldururken önce Ankara seçip dosya taşımak mı mantıklı yoksa direkt başka ülkeyi mi konsolosluk olarak seçmek mantıklı. Eğer taşıma yapılacaksa bu taşıma işlemi nasıl yapılıyor onu nasıl öğrenebilirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum