Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Muhammed-0 önce siz inanırsanız onların inanmama gibi bir ihtimali olmaz 😉
    bu tür konularda rahat olun.. vizenizi almamış olsanız bile sevdiğiniz insala evlenmiş olacaksınız, bence her türlü kazanç var bu işte.
    ama içiniz rahat olsun, bu durumdan dolayı vizesi reddedilen olmadı şu ana kadar.

• Arkadaşlar öncelikle böylesine değerli bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim çok ufak bir sorum olucaktı emin olmak adına..

DS260 Formunu doldururken ABD'de yaşayan bir arkadaşımın adresini versem bu bana ilerde bir sorun çıkartırmı misal 2 yıl sonra o kişi o adresten taşınsa vs gibi bir durum olursa.. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@ozangules62 bu cn ile türkiye'de mülakata girecek ilk kişi bile olabilirsiniz.
    DS260'ı bekar olarak doldurun, sonrasında resmi evliliğinizi yapıp eşinizi forma ekleyin.
    mülakat aldığınızda kendi formunuzu açtırıp eşinizi de kendi formunuza ekleyip mülakata gidip vizenizi alın.
    şimdiden mutluluklar, sürecinizde bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kayaece84 formu bulunduğunuz ülke olarak doldurup, sonrasında taşıma işlemi yapmalısınız.

• @ugursway
    selamlar dediğiniz şekilde yazdım imza kısmını bilgilerimi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugursway doğru olan, DS260 formunu yaşadığı yer olarak doldurup o şekilde submit edip, sonrasında dosyayı dilediği ülkeye taşımak.
    çünkü dosyanızın taşıma işleminin onaylanıp onaylanmayacağı ya da sürecin ilerleyen zamanlarında dosya taşıma işleminin iptal edilip edilmeyeceğini bilemeyiz.
    bu yüzden doğru olan yaşanan ülke olarak doldurulup, sornasında dosya taşıma işlemi yapılmasıdır. > @kayaece84

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emre-cebeci bizler de forumdaki ilgili iletileri okuduktan sonra bile bir sorusu olanların, sorularına açığız 😉
    sürecinizde bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Spectator öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• @Nedim-Öztürk tebrik ederim.insallah vizenizi en kisa surede alirsiniz.Frankfurt´un en son hangi numaralara kadar mulakat verdigini ve sureclerinin hizini bende cok merak ediyorum,her ne kadar bana cikmasada 🙂 eger Almanyadan mulakat alirsaniz surecinizi mutlaka yazin lutfen 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Nedim-Öztürk cn'niz oldukça yüksek, asıl sorununuz bülten ve tabi ki verilecek vize kalıp kalmaması.
    ama size tavsiyem frankfurt'tan uzak durun..

• @gucarslan Cok mu yavaslar? Forumda 3-4 tane tecrube okudum cok fazla girdi goremedim Frankfurttan.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@qizzz evet. ve rusya'daki konsolosluk kapandığı için önceki yıllarda rus talihliler bu konsolosluğu kullanmak zorunda bırakıldı.

• ayrıca ilgili başlık sadece talihlilere özel, lütfen sorularınızı DV2027 sohbet odası başlığını kullanmaya özen gösterin.

• @onuronair öncelikle tebrik ederim,

İmza kısmına bizlerde olduğu gibi bir düzenle yaparak imzaya eklerseni arkadaşlar ve ben neye nasıl cevap verdiğini anlar.

Sorunuza gelecek olursakta formda adres verseniz bile mülakat aldığınızda, ülkeye girdiğinizde adres değişikliği yapabilirsiniz sorun olmayacaktır.

• merhabalar öncelikle, ds formunu doldururken adres kısmıyla alakalı bikaç sorum olucak.
    Greencard çekiliş başvurusunda mahalle adım özgürlük mahallesi ve 17sinde yapmışım başvuruyu, ama ailem ayın 10unda adresimi taşımışlar. yani yanlış adres girmiş oldum.
    üstüne bir de bizim eski mahallenin (özgürlük) adını değiştirmişler önceden( özgürlük de doğru değil yani). sizce ds formunu doldururken şuanki adresi ve eski adresi nasıl doldurmalıyım.

diğer sorum da greencard çekiliş başvurusu yaparken verdiğim mail adresinden emin değilim. 2 tane mail adresim var ikisine de erişimim var ama hangisini girdiğimi bilmediğinden ds formuna hangisini vereyim bilmiyorum ne yapmalıyım sizce

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@onurfenci öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

adres ile alakalı konu için bu iletiyi inceleyin.
    mail adresi için de güncel kullandığınız adresinizi yazın, eğer ikisini de aktif kullanıyorsanız zaten oradan iletişime geçecekler sizinle.
    telaş edecek bir şey yok kısaca.

• Vay bee diyerek söze giriyorum. bu formu geçen sene baştan sonra tüm mesajları zor zar okuya okuya geçirdim. ds260 formunu doldurduktan sonra aman yanlış yaptık mı aman zaman geçtimi diye diye 6-7 ay bekleme sürecinde kendi kendimi yedim 😃 buraya kaç kere soru sordum hatırlamıyorum. aradığım tüm bilgilerede ulaştım. sevgili @EzgiLera ne kadar teşekkür etsem azdır. aynı şekilde @gucarslan a 'da.
    Eşimle beraber gucarslanı dinleyip dosyamızı Thailand a taşıdık ve ocak ayı sonlarında amerikadaydık. sizlere amerika washingtondan yazıyorum. sakın ama sakın ankaraya güvenmeyin.
    foruma ne kadar teşekkür etsek azdır.
    YouTube kanalımızda deneyimlerimizi videolu bir şekilde paylaşıyoruz panik yapmayın sakince delirmeden formu okumaya devam edin. gerçekten aradığınız tüm bilgileri bulacaksınız.
    yok ben izlicem derseniz detaylar YouTube kanalımızda
    ama sabahlara kadar izlesenizde forumu okudukça anlayacaksınız bana güvenin 🙂

• @ugursway @crazycells teşekkür ederim. 'no' seçtim.
    Orada sadece pasaport olup olmadığını soruyor, aktifliğinden bahsedilmediği için biraz kafam karıştı.

1. Başvurum ve kazandım. 11.7xx sıralamam var, mayısın 15 inde Almanya aile birleşim vizesi randevum var, 1 senedir bu almanya randevusunu bekliyordum sonunda geldi çifte mutluluk yaşadım ve eşim alman. DS 260 formumu doldurdum ama sadece konsolosluk seçimi kaldı. Tahminimce 2 ay sonra almanya aile birleşim vizem elime ulaşmış olacak ve almanyaya yerleşeceğim. Lütfen bana cevap verin, ds 260 formundaki konsolosluk seçimini almanya olarak işaretlemelimiyim. Yada ne yapmam gerekiyor, tek anlamadığım nokta burası kaldı.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |