Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Güzel düşünelim güzel olsun arkadaşlar en az 29 bine kadar sıranın geleceğini düşünüyorum 🙂

• @minnesota mülakata girip vize bitti denilen olmuştu ap süreciydi sanırım mülakat tarihi verilip tarih gelmedende vize bitti denen olmuştu

• DV24 de eu 50.000 current olmuştu ama forumun exel tablosunda son vizesi onaylanan 33.XXX . Buna benzer şekilde son cut off 30k üstü gelirse ya da all current olursa 32-33k üstünde bu kota sorunu olabilir.

• @minnesota böyle bir durum olduğunu bilen deneyimli bir üye zaten arkadaşlar. Bu yıl için güncel tahminini iletti

• @minnesota hocam bence 29-30 bin kadar current olunacak ama eylülde ciddi bir kota problemi olacak gibi inşallah dediğiniz gibi olur

• @Erdem-Yıldız Erdem Hocam, hepimizin korktuğu şey kota ancak birden yüklenme olursa bu sert şekilde yaşanmaz mı? Bülten hep temkinli hareket etti, bu yükseliş birden olmayacak tahminimce.

Önümüzdeki bülten 30 bin current olsa bu kota problemi yaşanmaz mı? Yüksek case lerin dezavantajına sahibiz.

• @ahmetgokaya kotadan kaynaklı all current veya 30- veya üstüne çıkılacağını düşünmüyorum

• @Erdem-Yıldız Aynı fikirdeyim Erdem Hocam, yanlışım olabilir ama 20 ila 30 bin arasındaki dosya sayısı ile 10 ila 20 bin arasında ki dosya sayısında ciddi farklılıklar vardı, o şekilde yorum yapan kullanıcılar da olmuştu. Bakalım süreç ne gösterecek, umutla bekliyoruz

• @ahmetgokaya yüksek cnlar afrikaya gözünü dikmeli onlar yeterli sayıya ulaşmazsa 24 bin kalanlar Avrupaya gecer bu da 21 bine denk gelir

• Herkese merhaba değerli arkadaşlar benim öngörüm Dv2025 sürecinde bu güne kadar ilerleyen bütün bültenleri baz alırsak mayıs ayı bülteni için açıklanacak dosya numara sayısı 5000 case kadar, tabikide bir sürpriz olmazsa.Haziran ayında bu caseler current olur ya haziran içersinde ya da temmuz ayı içerisinde mülakat maili alacak.Yaklaşık 1 yıldır süreci yakinen takip ediyorum gerçekten çok yorulduk çok sıkıldık çok strese giriyoruz paronayak olduk diyebilirim 😅İnşallah bu senenin sonunda herkes vizelerini alırda bu süreci alnımızın akıyla tamamlarız.

• Belli ki sona yaklaştıkça bu başlık alevlenecek

• @omerko geçen yıl 23.başlıkta durmuş son postu ben atmışım şu an güncel 40 da ve daha 3 ay var umarız mutlu sona ulaşırız

• Dv charttaki haftalık veriye bakmak yerine kotayı doldurmak için sürecin sonuna kadar aylık kaç 2NL göndermeleri gerektiğini hesaplamak daha mantıklı olabilir. Son 3 bülten için aylık ortalama 900 2NL yollarlarsa hedefe ulaşıyorlar.

Son bültendeki 1500'lük artışla birlikte Özbekistan hariç yaklaşık 400 2NL yollandı. Bu demek oluyor ki 900 2NL yollamaları için yaklaşık 3350 CN artış yapmaları lazım. Buna dayanarak önümüzdeki 2 bülten için 21k - 25k beklentisine girmek yanlış olmaz. Son bültendeki artış bu sayıdan daha büyük olabilir aynı 2024'te olduğu gibi. Ayrıca bu 2NL sayıları 2024'te yaptıklarıyla da tamamen uyuyor

Bol şanslar hepimize

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 

• Geçen haftaya göre ready sayısı 270 azalmış 349 kişide vize onayı almış.

• Bu başlığı takip eden herkesin yeniden başvurduğunu varsayıyorum. 19 dan sonra burada görüşelim kimlere çıktı tekrardan:)

• @omerko Numara yüksek malûm başvurduk kanka 🙂 sonuçta bir kere başaran bir daha yapabilir

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 

• @omerko Bu sene çıkmadı, safları sıklaştıralım 😁

• O sene bu sene dostlar, 2025 bizim yılımız 🙂 DV2026 'ya ihtiyacımız yok 🙂

• Çıkmadı, 2025 e asilmaya devam 🙂

• Odağımızı bültene çevirelim 😁

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |