Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@yalcin61 selamlar, simdi bir aralik verirsem bu sefer insanlara biraz korku salmis olacagim o yuzden aralik vermek cok dogru olmayabilir. Bence sizin cn nizin o aralikta degil. Buyuk ihtimalle bir sonraki vize bulteninde size mulakat gelir. Ek olarak burada kimseyi korkutma gibi bir durumum yok sadece boyle bir ihtimalinde oldugunu goz ardi etmemelerini rica ediyorum.

• @emr19 21-27500-29000 son 3 bülten bence

• @Erdem-Yıldız ilk bültende süpriz yapıp bir tık artış olabilir. Onun dışında aynen böyle düşünüyorum

• @ahmetgokaya Benim case numaram da 28.4XX. Bence Ağustos bülteninde CN 25.000-27.000 civarında bir rakam açıklanacak ve bizim numaralar Eylül ayında current olacak. Son cutoff'un en kötü ihtimalle 29.000 civarında olacağını, belki 30.000'in biraz üzerine çıkabileceğini düşünüyorum.

Farklı bir ihtimal olarak, 2002, 2004, 2006, 2007 yıllarına benzer all current ya da yüksek cn ler aktif olabilir, ancak bu sefer de 2023'e benzer kota sorunu yaşanibilir.

Yine de umutluyum bizim case numaraları için, umarım sorunsuz alırız vizeleri. Şuan sadece sürecimizin uzayıp Eylül'e kaldığını, başka sorunumuz olmayacağını umuyorum.

• @Erdem-Yıldız Aynı fikirdeyim, umarım beklediğimizden iyi ilerler...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

• @emr19 all current olsun lütfen

• @Yusuf-Uzak Aynı fikirdeyim Yusuf hocam, üç aşağı beş yukarı o sayılar olacak ve olsun da. Beni de düşündüren vize kotası, bizler elimizden geleni yapalım artık gerisi kısmet. İyi düşünelim iyi olsun 😊

• Bu forumdaki her bir arkadaş vizesini alacak ve buralar kutlama yerine donecek ins.

• @Mehmet-Fatih-Aslan inşallah hocam sabırsızlıkla bekliyorum o günleri 🙏

• IMG_3551.jpeg IMG_3552.jpeg

Herkese merhaba, kafamız karışık zihnimiz dolu bitsede kurtulsak yine 27500 diye açıklasa herkes rahatlasa bu arada gecen yıl hep ilk hafta açıklanmış

Neyse asıl konu şu bizim bölgemizin kotası ne kadar
    Gecen yıl tecrübeli gucarsalan bey tarafından bölge kotasının 21 bin 700 olduğu söylenmiş ama gecen sene 1826 kişi vize almış
    Avrupa (EU) bölgesi, genelde toplam vizelerin yaklaşık %32-35’ini alır.
    55.000 %33 ü 18.15 yapar
    Bu rakam net değildir ve iyi tarafı şu Eğer bir bölge kendi kotasını tam kullanamazsa diğer bölgelere öncelik verilir hızlı giden bölgelere yani diğer bölgelerde bizi ilgilendiriyor
    Misal afrika kotası 24 bin eğer 21 bin kişi almışsa 3 bin vize boşta kalır böylelilikle bu kota sayısı 21 üstüne dayanır ve Avrupa cut-off’u tahminen 27.000 - 29.000 arası olur.
    Afrikanın şu an 14 bin vizesi kaldı
    Gecen sene 22 binde kalmışlar ama kötü taraf gecen yıla göre 2 bin kişi artmış onlardada hızlı geciş var
    Herkes için hayırlısı umarım anlaşılmıştır

• Güncel verilere göre, Avrupa kotasinin sadece yüzde 57.9 u verildi . Verilecek 7500 vize daha var. Ayrıca Afrika çok geride oradan kota transferi mümkün. Eğer 25k civari bir sayı açıklanırsa 32k ya kadar rahatça alır.

• Bu ileti silindi!

• @omerko hocam her bülten farklı oluyor bir anda sıçrama yapabiliyor bu bülten hiç hareket etmeyip eylül için sıçrama olabilir veya bu bülten sıçrama olabilir bilmiyoruz ondan tahmin yapmak çok zor bence ağustos veya eylülde büyük sıçrama olur bence ama tabi tahminler yüzde 80 tutmuyor 🙂

• Bülten hep üzdü yüksek numaraları, hesaplarmalar ve yazılanlar mantıklı geliyor, umarım tahminler tutar 😊

• Eylül için tüm EU numaraları aktif olacaktır diye düşünüyorum.

• @minnesota Kalacak vize konusundaki tahmininiz nedir? Bu konuda her zaman daha temkinli taraftaydınız çünkü merak ediyorum fikrinizi

• Temmuz bulteni icin 20k-21k cok guzel olur… Gecen sene icin bu sayi 27500 iken, hayırlısı olsun diyelim…

• @eciskoec Konsolosluk kapisindan kimse vize bitti evinize gidebilirsiniz diye döndürülmez diye düşünüyorum.

• @minnesota süper valla sizden de bunu duyduysak 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |