Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @istalin hocam şunu unutuyorsun ama bu senenin en fazla yoğunluğun olduğu aralık 13-16 bin arası yoğunluk yüzde 63 bu ay fazla vize verilmesi normal zaten geçen sene ki yüzdeliği katılım oranını bilemezsin nisan ayı için ondan geçen seneyi bu söylemde kullanmak hiç doğru değil

• O zaman temmuz visa bülten icin tahminleri alalim.??? son cumartesi ceac verileri - simdiye kadar alinan vize sayisi , kalan vize sayisi vs hesaba katilarak.
    P.S= Istatistik vs hicbirsey islemiyor bunu anladik hep ters köse oluyoruz da, olsun adet yerini bulsun.
    Nedir tahminler?

• @emr19 21-23k arası bir şey bekliyorum

• @emr19 22k saflarındayız

• @emr19 25k olsun da rahat nefes alalım biraz

• @emr19 Artık 22-23 binleri görmemiz lazım, ben 25 bine kadar sıkıntı olacağını görmüyorum. 27500 üstü kazananlar için sabırlar diliyorum

• @emr19 Haklısınız kesinlikle istatistik hesaplama vs işe yaramıyor, bilgisayarın başında bir kedi, klavyenin üzerinde gezinip rastgele tuşlara basıyor bile olabilir 😃

@istalin Kardeşim senin tahminini alayım? Her bülten öncesi sana kızsak da tahminlerin genelde yaklaşıyor 😃

@emr19, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

O zaman temmuz visa bülten icin tahminleri alalim.??? son cumartesi ceac verileri - simdiye kadar alinan vize sayisi , kalan vize sayisi vs hesaba katilarak.
    P.S= Istatistik vs hicbirsey islemiyor bunu anladik hep ters köse oluyoruz da, olsun adet yerini bulsun.
    Nedir tahminler?

• @ahmetgokaya aynı şekilde düşünüyorum önce 21-23 arası olacak ağustosa 27.5 a kadar eylul ise mahşer yeri

• @cttl katılıyorum, @istalin kızma bize ne olur . Sadece umut etmek istiyoruz .

• @emr19 kötü ihtimalle 20.500, beklediğim 21.000 ,umduğum 23.000 🙂 umarım daha iyi bir bülten gelir bizi şaşırtır beklemekten yoruldum artık...

• @omerko ben Eylül e odaklandım hocam. 27500 üstü numaramız, artık bakalım gerisi kısmet. Eylül de aksiyonlu günlerin içinde bulunacak mıyız bakalım 😁

• @emr19 22k 25k 32k gibi bir şey göreceğiz muhtemelen

• @emr19 sahsen bende 21k-27k-32k diyorum. Ama artik 20k üstü atacagini düsünüyorum eger hakikaten kedi klavyede tusa basmiyorsa

• @emr19 20-22.5k arası gelebilir diye düşünüyorum sonra ki ay da 24-27 gelebilir. Bakalım hangi sayıları göreceğiz her bülten şaşırtıyor malum

• @cttl vizelerin hızlı verildiğini hesaba katarsak her ay ortalama 1500 eklendi ama bu sefer sürece yaklaştıkları için 20 bin olur diye düşünüyorum 20500 -21500 gibi

• @onuru aynen öyle mülakat aldınız diye her şey garanti değil, kapıda kota doldu diyebilirler bu da benim de en çok korktuğum şey bu çünkü dosya taşımak masraflı

• @istalin böyle bir şey var mı?

• @omerko maalesef var geçmiş zamanlarda bu olmuş,mülakat planlanıyor ama kota doluyor

• ⭐⭐

@omerko evet boyle bir durum olmasi muhtemel, yanlis hatirlamiyorsam dv23 te bu sekilde bir durum yasandi.

• @onuru Bu hangi CN ler için geçerli tahmini?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |