Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ari-luli eşim 2023 talihlisiydi ozaman evi satmıştım Ankara'dan mülakat alamayınca Bodrum Marmaris derken komple parayı yedik 😊 elimizde sadece 4000 dolar vardı onu gösterdik çok şükür aldık vizemizi😊 bu arada çok teşekkür ederim 🙏

• @ari-luli çok teşekkür ediyorum darısı başına inşallah

• @kafkaf anlıyorum hayırlı olsun nasip bu zamanaymış rica ederim 🙂 amin amin çok amin

• @ari-luli çok teşekkür ederim

• @Mehmet-Özata-0 2025 exel tablosunda belli

• @Palladyum46 Cok tesekkur ederim. Evet fakat Uskup oturum istiyor bilginize. Tasimayi dusunurseniz sureci yazacagim metni size de iletirim.

• Selamlar. DS-260 formunu doldururken sigortalı bir işte çalışıyordum fakat şu an freelance olarak uzaktan iş başı ücret alarak çalışıyorum. Mesleğimi freelance olarak belirtmem halinde herhangi bir sorun olabilir mi acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41 işsizde olabilirsiniz bir sorun yok

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   O onuru 
  • ⭐⭐

@aliaytac41 selamlar, size benzer bir durum basimdan gecti. Ds260 formunu doldururken calisiyordum, mulakata girdigim esnada is yerimden istifa ettigim icin issizdim. Mulakat sirasinda sozlu olarak beyan ettim, herhangi bir sorun olmadi.

• Merhaba ben 2024 yazında work and travel ile Amerika’ya geldim sonrasında J1 vizem bittikten sonra statümü F1’a çevirdim Green card 2025 talihlisiyim Case numberım 32.000 ve Adjustmen of Status yapmak istiyorum ancak Visa bulletin çok yavaş ilerliyor ayrıca ablamla birlikte geldik ablam da iltica başvurusunda bulundu. Aklımda birkaç soru var nasıl ilerleyeceğime dair. Riskte olduğumu düşünüyorum Amerika’dan alma konusunda çünkü sıra yavaş ilerliyor ve sadece üç ayım kaldı ancak bazı mesajlar görüyorum Türkiye’deki insanların çoğu yüksek sıra numaralı olan insanlar şu an dosyalarını Avrupa’ya taşıyor ve kartlarını kolaylıkla alabiliyor ben de bu yöntemi denesem Amerika’dan direk Avrupa ülkesine uçsam dosyamı taşısam yani Onay alma ihtimalim belki daha fazla olur ancak sonrasında ülkeye giriş kısmında sıkıntı yaşar mıyım çünkü ablam iltica etti ben ben de belirli bir süre F1 statüsünde Amerika’da kaldım bu olumsuz bir durum yaratır mı sizce hangi durum daha garanti olur benim için, AOS yolunda devam etmek mi yoksa vakit kaybetmeden Avrupa’ya dosya taşımak mı? Çok önemli kritik cevaplarsanız çok sevinirim.

• Şu anda numaramız current olmadan Avrupa’ya dosya taşıyıp mülakata girebiliyor muyuz yoksa numaranın current olmasını mı beklememiz gerekiyor?

• @onuru Teşekkürler hocam

• Herkese merhabalar,
    Dv2025 ve Hong Kong mülakat sürecimi anlattığım ilk youtube videom yayında!
    İzlemek isterseniz;

Tüm forum ailesine sevgiler, saygılar 🙏🏼

• ⭐⭐⭐⭐

@sedaa Emeğinize sağlık, hayırlı yolculuklar🇺🇸✈

• @Serapp çok teşekkür ederim 🙏🏼

• @sedaa çoook güzel olmuş.Hayırlı olsun.Zaten insanı rahatlatan ve yardımsever bir kişiliğiniz var.Devamını bekliyoruz🙋♀

• @gunnesss current olmadan dosyanızı kcc ile taşıyabilirsiniz , dosyanız taşındıktan sonra current olmayı beklemeniz lazım mülakat alabilmek için, 2nl mülakat mailini aldıktan sonra o ülke için evrakalrınızı hazırlayıp sağlık randevusu alıp gidersiniz süreç böyle ilerliyor. Ancak sizin anlattığınz gibi özel durumlarınız var aos hakkında yetişirmi yetişmezmi pek bilgim yok , f1 statünüzle ilgili de bir yorum yapamıyorum maalesef ...

• @sedaa çok güzel anlatmışsınız hocam güzel bir video olmuş emeğinize sağlık 👏

• @DenizMaths ah 🥹 çok teşekkür ederimmm 🙏🏼🥰

• @Yusuf-Uzak çok teşekkür ediyorum 🙏🏼😊

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |