DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@aliaytac41 işsizde olabilirsiniz bir sorun yok
-
O onuru bu başlıktan bahsetti
-
@aliaytac41 selamlar, size benzer bir durum basimdan gecti. Ds260 formunu doldururken calisiyordum, mulakata girdigim esnada is yerimden istifa ettigim icin issizdim. Mulakat sirasinda sozlu olarak beyan ettim, herhangi bir sorun olmadi.
-
Merhaba ben 2024 yazında work and travel ile Amerika’ya geldim sonrasında J1 vizem bittikten sonra statümü F1’a çevirdim Green card 2025 talihlisiyim Case numberım 32.000 ve Adjustmen of Status yapmak istiyorum ancak Visa bulletin çok yavaş ilerliyor ayrıca ablamla birlikte geldik ablam da iltica başvurusunda bulundu. Aklımda birkaç soru var nasıl ilerleyeceğime dair. Riskte olduğumu düşünüyorum Amerika’dan alma konusunda çünkü sıra yavaş ilerliyor ve sadece üç ayım kaldı ancak bazı mesajlar görüyorum Türkiye’deki insanların çoğu yüksek sıra numaralı olan insanlar şu an dosyalarını Avrupa’ya taşıyor ve kartlarını kolaylıkla alabiliyor ben de bu yöntemi denesem Amerika’dan direk Avrupa ülkesine uçsam dosyamı taşısam yani Onay alma ihtimalim belki daha fazla olur ancak sonrasında ülkeye giriş kısmında sıkıntı yaşar mıyım çünkü ablam iltica etti ben ben de belirli bir süre F1 statüsünde Amerika’da kaldım bu olumsuz bir durum yaratır mı sizce hangi durum daha garanti olur benim için, AOS yolunda devam etmek mi yoksa vakit kaybetmeden Avrupa’ya dosya taşımak mı? Çok önemli kritik cevaplarsanız çok sevinirim.
-
Şu anda numaramız current olmadan Avrupa’ya dosya taşıyıp mülakata girebiliyor muyuz yoksa numaranın current olmasını mı beklememiz gerekiyor?
-
@onuru Teşekkürler hocam
-
Herkese merhabalar,
Dv2025 ve Hong Kong mülakat sürecimi anlattığım ilk youtube videom yayında!
İzlemek isterseniz;https://youtu.be/S4VNqp0p3O4?si=9lYJdA27SM2Ts0GT
Tüm forum ailesine sevgiler, saygılar 🙏🏼
-
@sedaa Emeğinize sağlık, hayırlı yolculuklar🇺🇸✈️
-
@Serapp çok teşekkür ederim 🙏🏼
-
@sedaa çoook güzel olmuş.Hayırlı olsun.Zaten insanı rahatlatan ve yardımsever bir kişiliğiniz var.Devamını bekliyoruz🙋♀️
-
@gunnesss current olmadan dosyanızı kcc ile taşıyabilirsiniz , dosyanız taşındıktan sonra current olmayı beklemeniz lazım mülakat alabilmek için, 2nl mülakat mailini aldıktan sonra o ülke için evrakalrınızı hazırlayıp sağlık randevusu alıp gidersiniz süreç böyle ilerliyor. Ancak sizin anlattığınz gibi özel durumlarınız var aos hakkında yetişirmi yetişmezmi pek bilgim yok , f1 statünüzle ilgili de bir yorum yapamıyorum maalesef ...
-
@sedaa çok güzel anlatmışsınız hocam güzel bir video olmuş emeğinize sağlık :clapping_hands:
-
@DenizMaths ah 🥹 çok teşekkür ederimmm 🙏🏼🥰
-
@Yusuf-Uzak çok teşekkür ediyorum 🙏🏼😊
-
@kafkaf Hayırlı olsun hocam. Kategoriyi işgal etmeden bir şey sormak istiyorum yetkili arkadaşların izniyle, Tapu vb. araç olmadan, sadece 4 bin dolar mı gösterdiniz? Viyana diyorsunuz. Yeşil pasaport mu var? Muhtemelen sizde maddiyata fazla bakmamışlar, cv'nize bakmışlar gibi. :)
-
@gunnesss eğer numaranız current olacaksa bunun temmuzdan önce olma ihtimali yok denecek kadar az
Eğer aos yapacaksanız vize bülteninde numaranızı gördüğünüz gibi dosyanızı USCIS'e iletmeniz gerekiyor. Yani öncesinde bütün işlemleri halledip dosyayı hazırlarsanız sürecin yetişmemesi için bir sebep yok ancak risk almış olacaksınız numaranızın current olmama ihtimaline karşı
Konsolosluktan alma yoluna gidecekseniz de backlog olmayan sakin bir konsolosluk tercih edebilirsiniz
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Dosya numaram 21000'lerde dosyami şu aylarda 36000 nolu dosyalara kadar gelen konsolosluklara taşıyabilir miyim
-
Merhaba Herkese,
Aşılar ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Mülakat tarihimiz 5 Haziran olarak belirlendi, bu sebeple 3 doz vurulması gereken polio aşısı için nasıl bir yol izlememiz lazım? Molnar a ilk 2 doz yapılmış şekilde gideceğiz. 3. dozu olduktan sonra kart basımı için ABD ye bildirmemiz gereken bir durum var mı? Vizeyi alabilsek de aşılar tamamlanmadan kart basımına geçiliyor mu? Bilginiz var mı? -
Merhaba Herkese,
Dosya numaram 28 binlerde. An itibariyle current olma ihtimali nedir acaba anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
-
@ömeryazgi mesela nereyi düşündünüz. Oturum izni veya vatandaşlık olmadan çogu yer kabul etmiyor. Eger öyle bir seceneğiniz var ise daha ayrıntılı bilgi vermelisiniz bence.
-

dr ungan ın sitesinde böyle bir yazı var da aşılar hakkında. Bunun ne demek olduğunu tam anlayamadım. Yani daha doğrusu randevuya gitmeden önce antikor testi yaptırmam gerekiyor mu gerekmiyor mu? yol gösterirseniz sevinirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum