Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Malonjao @Seyduna @seda-2 @nazmi4343 Herkese günaydiiiinn 🙂 Onay sisteme sabah 06:00 sularında düştü...
    USCIS onayım tam 1 yıl 2 ay 22 gün sonra gelmiş oldu... 🙂

• @esrayl9 geldi geldi 🙂

• @Refiks tebrikler 😃 çok şükürrr

• Bu hafta konsolosluktan interview letter alan oldu mu? Bizim tam 5 hafta doldu bizde mi sorun var diye merak etmeye başladım 🙃

• Bu sabah uscis onayım geldikten sonra 7 gün içerisinde NVC'den mail gelmesini bekliyorum, onların benden isteyeceği belgelere az çok aşinayım ancak hiç vakit kaybetmeden sisteme yüklemek için hemen hazırlanmaya başlacağım, bu durumu birileriyle check etmek istiyorum, varsa önerilerede açığım.

• @GH25 biz de hala bekliyoruz 3 gun sonra dq olali tam 1 ay olacak ...

• @Houstonian-Life neden yavaşladı bu kadar ? Verileri takip edebileceğimiz bir yer var mı ?

• @Houstonian-Life sizinle aynı zamanda dq olduk biz de bekliyoruz umarım tez vakitte belli olur çünkü çok yorulduk 😞

• @Alfa-Centauri Benim bildigim yok malesef

• @Refiks onayınız için tebrikler öncelikle. Şimdilik yardımcı olması açısından elimde olan iki linki sizinle paylaşayım

Burada adım adım NVC için yapılması gerekenleri görebilirsiniz. Tüm dökümanlar vb step olarak sırayla yazılı

Buradan bakarak da benden istenilen civil documents kısmını halletmiştim nereden bulabileceğimiz detaylı olarak yazıyordu. Umarım biraz yardımcı olur

• @Alfa-Centauri daha önce ben burada sormuştum bir arkadaş link paylaşmıştı ama çok önceki ayları gösteriyordu.
    NVC’ye sormayı da denedim niye yavaşladı veya ne zamana olabilir diye ama tabi cevap vermiyorlar net bir tarih maalesef kimse veremiyor
    16 ay onay bekledikten sonra bir de böyle beklemek çok can sıkıcı…

• Şansıma her şeyin en ağır ilerlediği döneme denk geldim

• darısı bizim başımıza inşallah 🙂
    hayırlı olsun @Refiks

• @Refiks gözünüz aydın,biz burda yenıyız çokta hakim değiliz olaylara onaya baktım dediğiniz uscıs sayfasına giriyoruz numara var o noyu girince hata veriyor biz yanliş yerdenmi bakıyoruz acaba

• merhabalar üç gün önce amerikaya houston IAH den giriş yaptım. sadece eşimin adresini sordular. yolculuğum burda bitti, umarım bekleyen herkes en hızlı şekilde eşine kavuşur.🙏🏻

• @salimekoken sizin adınıza çok mutlu oldum. Umarım eşinizle orada çok mutlu bir hayatınız olur. Her daim şans ve sağlık sizinle olsun

• @Seyduna Bu durum forumdan edindiğim bilgiler ve tecrübesini yazanlara göre biraz kapıda denk geleceğiniz görevliye göre değişiyor. Sanırım benim denk geldiğim memur bu durumu önemsedi ve dikkate aldı. Ama kimilerine hiç sormamışlar. Net bir prosedür uygulanmıyor sanırım.

• @umayy Merhaba, teşekkür ederim… başvuruyu ne zaman yaptınız?

• Merhabalar, 19 Marttan itibaren mulakat tarihi alan olmadi galiba degil mi? En son @nazmi4343 Bey almisti mulakat emailini 18 Martta sanirim.

• Merhabalar bende sürece yeni başlamak üzere olan biriyim giriceğimiz Mayıs ayı içerisinde evliliğimizi gerçekleştirip I-130 Formunu USCIS'e yollayacağız

1 . Sevgilim daha önce amerikada çok uzun bir süre yaşamadı yani Amerikada hep bir kaç ay gibi kaldı Ailesi meksikada olduğu için Amerikan vatandaşı olmasına rağmen hiç Amerikaya yerleşmedi bu durumda bir Joint sponsor ve onun ailesinden birinin adresini belge alıp vermek için kullanmayı düşünüyoruz

2 . Sevgilim sürecin tamamlanıcağı güne kadar Türkiye'de benimle yaşayacak ve bu noktada ona Türkiye için oturum kartı alıp burda bekleyeceğiz bunun için sürecimizin sonunda Amerika'ya beraber taşınmayı düşünüyoruz

Durumum bu şekilde daha önce bu süreci bitirmiş deneyimli insanların yorumlarına açığım veya tavsiyelere teşekkür ederiz ^^

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |