IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@zeynep1212 Tesekkur ederim size de bol sanslar dilerim

-
@Ezgi-2 Bu yazdığınıza istinaden bir şey sormak istiyorum, biliyorsunuz 2 yılı aşkın evlilikler IR-1'e dönüyor. Bu durumda evlilik süresi 2 yılı aştıysa ve biz o süre içerisinde ülkeye girdiysek, vize IR-1 olarak basılabilir mi sizce?
-
greencard geldikten sonra türkiyedeki adresinizi değiştirdiniz mi arkadaslar? yurtdısı adres beyanı yapmak gerekir mi?
-
Merhabalar, bana 13DEC2024 te IR1 vize verdiler.
15 ocak 2025 te usa ya giriş yaptım ve 35 gün kaldım. Greenkartım verdiğim adrese gelmeden türkiye’ye döndüm. Vizem 3 haziran 2025 te sona eriyor. Niyetim haziran sonu gibi amerikaya giriş yapmak. Ve greenkartımıda aile bireyim amerikadan türkiyeye bana getirecek. Ben vizem sonlandıktan sonra birtek greenkart ile sorunsuz giriş yapabilir miyim?Greenkartı orda ben teslim almadığım için,
Greenkart ile gümrükten çıkmadığım için sorun olur mu?
Ve sistemde benim çıkışımdan sonra greenkart basılıp adrese yollandığı görülür ve sorun yaparlar mı?Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
@Malonjao Salı akşamı gelmişti mail, henüz hala değişen bir şey yok, bu çok gerçekçi değil ama bugün süre 1 aydan 8 ay'a çıkınca bi stres oldum
5 gün süre verdim kendime bakalım. 
-
@Refiks stres yapmayın bize de aynısı olmuştu
11 aya cıkmıstı hatta ama 3 gun sonra onaylandık. discord grubunda gördüm 2-6 subat arası onaylıyorlar suan -
@Refiks Bizim davaların süresi bayağı yakın. Bende yakın zamanda NVC welcome letter aldım:) Muhtemelen pazar veya pazartesi günü welcome letter maili alırsınız diye hesaplıyorum
ödemesini hemen yapın çünkü biraz bekletiyorlar bilginize, hayırlı olsun 
-
@phoenixsuns Size basılan vizenin altı ay süresi var giriş yapmanız için. O süre içerisinde Amerika'ya girdikten sonra güncellemenizi de yaparsanız greencardınız on yıllık ulaşır diye tahmin ediyorum çünkü gelir gelmez greencard gelmiyor. 90 gün gibi bir süre tanımı olduğunu söylemişti avukatım, o sürenin bitimine yakın geldi.Giriş yaptığın günden basılı olarak geliyor.
-
@Refiks neyin suresi 1 den 8 e cikti
️ -
@Refiks bizimde aynısı oldu çok stres yapmıştım ama iki üç gün sonra onay düşmüştü. Rahat olun

-
@Malonjao @Seyduna @seda-2 @nazmi4343 Herkese günaydiiiinn
Onay sisteme sabah 06:00 sularında düştü...
USCIS onayım tam 1 yıl 2 ay 22 gün sonra gelmiş oldu...
-
@esrayl9 geldi geldi

-
@Refiks tebrikler
çok şükürrr -
Bu hafta konsolosluktan interview letter alan oldu mu? Bizim tam 5 hafta doldu bizde mi sorun var diye merak etmeye başladım

-
Bu sabah uscis onayım geldikten sonra 7 gün içerisinde NVC'den mail gelmesini bekliyorum, onların benden isteyeceği belgelere az çok aşinayım ancak hiç vakit kaybetmeden sisteme yüklemek için hemen hazırlanmaya başlacağım, bu durumu birileriyle check etmek istiyorum, varsa önerilerede açığım.
-
@GH25 biz de hala bekliyoruz 3 gun sonra dq olali tam 1 ay olacak ...
-
@Houstonian-Life neden yavaşladı bu kadar ? Verileri takip edebileceğimiz bir yer var mı ?
-
@Houstonian-Life sizinle aynı zamanda dq olduk biz de bekliyoruz umarım tez vakitte belli olur çünkü çok yorulduk

-
@Alfa-Centauri Benim bildigim yok malesef
-
@Refiks onayınız için tebrikler öncelikle. Şimdilik yardımcı olması açısından elimde olan iki linki sizinle paylaşayım
Burada adım adım NVC için yapılması gerekenleri görebilirsiniz. Tüm dökümanlar vb step olarak sırayla yazılı
Buradan bakarak da benden istenilen civil documents kısmını halletmiştim nereden bulabileceğimiz detaylı olarak yazıyordu. Umarım biraz yardımcı olur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum