Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru teşekkür ederim ,seçenekler çok olduğu için ankarayı bekleme kararı almıştım ama artık az bir zaman kaldı , mayıs ayından itibaren seçenekleri değerlendireceğim .

• ⭐⭐⭐

@kalimmatin
    Selamlar..Sizi DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığını okumaya davet ediyorum. Kafanızdaki tüm soru işaretlerini giderecektir...
    Sürecinizde başarılar 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@ugurksknbck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selam arkadaşlar gürcistandaki tiflis konsoloslugunun dv mülakatı verme konusunda hızı ile ilgili bilgisi olan varmı numara olarak kaçda şuan arama kısmında yeni ileti göremedim hiç tiflis ile alakalı teşekkürler.

Bu başlıkta 2025 talihlileri soru sormakta. Bir önceki sayfada bu nedenle bir üyenin geçici olarak forumdan uzaklaştırıldığını görebilirsiniz. Lütfen sohbet odasına yazın. Konuyu bilenler orada da cevaplar.

• @Serapp bende dv25 talihlisi bi dostumun sorusunu buraya yazmıştım forum kurallarını biliyorum iyi niyetli olduğunuzu düşünerek teşekkür ederim.

• @onuru honk konga tasirsak İngilizce bilmiyoruz ne olak orda çevirmen varmi

• @ugursway çok teşekkür ederim

• ⭐⭐

@Mehmet-Özata-0 selamlar, evet ingilizceniz yeterli degilse mulakata tercuman ile girebiliyorsunuz.

• @Merve-kurtuldu Merve hanım Ankara Haziran mülakatları için en son 4.574'e mülakat vermiş olarak görünüyor. Kişi bazlı olarak EU'dan 50 kişiye mülakat verilmiş. CN numarası olarak bakılırsa Mart ayında da 3.969 ile bitmiş. Yani Mart'tan Nisan ayına 605 ilerlemiş. Tüm bunları göz önünde bulundurunca sistemin kendine has durumları sebebiyle %100 diyemesek bile %90 Mayıs ayında size mail gelecektir diye umuyorum.

• Selamlar… An itibari ile Uskup’ten vizelerimizi almis bulunuyoruz. Butun deneyimlerimizi ayrica detayli bir sekilde yazacagim. Yesilkartforum da emegi gecen, bize her konuda yardimci olan herkese binlerce kez tesekkur ederim. 🙏🏼🇺🇸

• @aliaytac41 inşallah 🤲

• @Ege-0
    Hayırlı olsun, yeni hayatınızda şimdiden başarı ve mutluluklar dilerim,
    Birde dosyanızı Üsküp e mi taşıdınız?

• @evr42

Güncelleme;

IGRA testi 1 günde sonuçlandı ve an itibariyle Viyana’da vize mülakatını başarılı bir şekilde sonuçlandırmış bulunmaktayız.

• Selamlar bugün Viyana'da gerçekleşen mülakatımız olumlu sonuçlandı. Süreci en kısa sürede sizlerle paylaşacağım. Tüm yeşilkart forum ailesine yardımlarından dolayı teşekkür ederim.🙏 🇺🇲

• @Merve-kurtuldu bunun tercihi size kalmış. Ankarayı bekleyecekseniz en erken temmuz ayına randevu alabilirsiniz.
    Bunun nasıl dezavantajı olabilir, sağlık muayenesinde balgam testine kalırsınız, süreciniz 6-8 hafta sarkar, riskli döneme girebilirsiniz.
    Bu sağlık durumunuza göre, düşük de olsa bir ihtimal.

Ya da vize durumunuza göre viyana veya hongkonga mail atıp en erken mayıs ayına bile mülakat alabilirsiniz, forumda örnekleri var.

Yani tamamen size ve sizin önceliklerinize kalmış bir durum.
    Vereceğiniz karar şimdiden hayırlı olsun.

• Bu ileti silindi!

• Merhaba bugün Viyana'daki mülakatımız sonucunda vizemizi aldık. Geniş bir zamanda deneyimimizi paylasacagim. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

• @rocklee ben Viyana'da hesap dökümanlarını verdim hesabımda 4000 dolar param vardı ailemle girdim vizemi aldım

• 17/04/2025 tarihinde eşim ben ve oğlumun vizeleri onaylandı ve bayrağı aldık.Mülakat bekleyen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum umarım herşey gönlünüzce olur🙏

• @kafkaf hayırlı olsun şimdiden mutluluklar diliyorum
    izninizle bir soru sormak istiyorum sadece 4000 dolar mı yoksa ekstra başka bir artınız var mıydı ?

• @erenas hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar mutluluklar 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |