Sayılarla DV2025
-
@Dgns0 artık olmak zorunda olmalı, lütfen olsun:)
-
@Santiago98 Bazen şeyi düşünüyorum. Çekilişin kazanıldığını öğrenilen an ki heyecan, sevinç, mutluluk bambaşka bir duygudur. Şu mutluluğu, heyecanı yaşamak bile yeter diyor insan ama o kadar kişi arasından çekilişi kazanıp gidememek, en üstten yerin dibine çakılmak gibi bir durumdur Allah korusun. Kendi açımdan açıkçası bu kadar sene başvuru yaptığım için artık çıksın tabii ki gideyim fakat şu ilk baştaki kazandığım an ki sevinci yaşama isteği beni daha çok heyecanlandırıyor :)
-
@omerko düz olsun 25bin olsun dimi 😆
-
@omerko Bana göre sıradaki vize bültenlerinde numaralar 21.000, 25.000 ve 28.000 olabilir. Genel eğilim doğrultusunda yıl sonuna kadar 30.000 seviyelerine ulaşabileceğini düşünüyorum. Ancak, önümüzdeki bültenlerde beklenenden daha düşük artışlar açıklanırsa, yılın son bülteninde 30.000 ve üzeri bir cutoff da gelebilir. Bu yıla benzer şekilde ilerleyen yıllarda son bültenlerde yüksek numaralar aktif edilme eğiliminde. Örneğin 2006. Her yılın kendi dinamikleri ve koşulları olduğunu biliyor ve birebir karşılaştırmalardan kaçınmaya çalışıyorum. Sadece farklı kaynaklardan edindiğim bilgiler ile kendi varsayımlarımı oluşturuyorum. Sonucun ne olacağını hep birlikte zamanla göreceğiz.
-
@Yusuf-Uzak her şey mümkün gibi görünüyor son iki bülten current de yapabilirler veya son 9 10 yılın en kötü yılı da olabilir 20 binlerde bile bitirebilirler. yığılma olması süreci daha zora sokabilir. dilerim haziran bülteni sürecin hızlanmasının başlangıcı olur
-
@Dgns0 iyi ihtimalleri düşünmeye çalışıyorum hep, artık süreç çok zorluyor, keşke herkesi rahatlatacak bir bülten açıklansa haziranda.
-
@Yusuf-Uzak @Dgns0 selamlar, haziran cut-off numaralari aciklandi. Haziran EU bolgesi icin cut-off numarasi 17500. Suanda haziran ayi icin vize mulakatlari planlanmaktadir. Onumuzde bu yil icin 3 tane bulten kaldi. Umarim guzel bir artis ile herkes bekledigi vizelere kavusur. Simdiden bol sanslar.
-
@onuru Biliyorum hocam yanış yazmışım, kafalar karışıyor bazen teşekkürler düzelttiğiniz için :)
-
@Yusuf-Uzak hepimiz için en güzeli olsun. Hongkokta hep birlikte vize gecesi sohbetlerimiz olsun .
-
@Atlantis00 çekiliş için başvuru yaptıktan sonra açıklanma tarihine kadar olan heyecan ve çekiliş çıktıktan sonraki mutluluk bambaşka duygular oluyor :) Tabi bu aşamalardan sonra da planlama yapmak istiyosun hayallere dalıyosun ve vizeyi alabilmeyi bekliyosun. Forumdaki diğer üyelerimiz de ellerinden geleni yapıyor sonuçta artık hayırlısı diyelim. Umarım hepimiz vizelerimizi alabiliriz
-
güncel verilerle beraber avrupa bölgesi için yüksek ihtimallle sadece 4,236 vize kaldı.(kota 18 bin yada 20 de olabilir ama büyük ihtimalle 18 bin ) -
@istalin hocam kotanın 18 bin olduğunun belirtildiği resmi bir açıklama vs var mıdır yoksa geçmiş yılları baz alarak mı bunu yazıyorsunuz?
-
@istalin ben bu hesaplamanızdan nasıl 4,236 vize kaldı onu anlamış değilim şahsen.
-
@Dgns0 Issued verilmiş vize sayısı ready ise mülakatı verilmiş vize sayısını temsil ediyor. Bu ikisini toplayıp EU toplam kotasını 18 bin alıp oradan çıkararak bulmuş gibi görünüyor fakat asıl soru şu, Bu dönem için EU'nun 18 bin kotası vardır bilgisinin kaynağı nedir? Zira geçen yıl 18 binde tamamlamış evet ama 23 yılında 21.750'de tamamlamış.
-
@aliaytac41 hata şurada ready kısmında ki herkesin vizesini aldığını varsayarak yapmış bunun bir kesinliği yok. en kötü ihtimal 18 bin olarak almış muhtemelen
-
@aliaytac41 her bölgeye ayrılan yüzdelik var Avrupa genelde 18 bin varsayılım ki diğer bölgelerde kota dolmadı ise o bölge avrupaya ek tanınabiliyor
-
Maalesef ki avrupa bölgesi için vize dağıtımı inanılmaz hızlı gidiyor geçen seneye kıyasla aradaki fark gittikçe açıldı. Durumun bu kadar kötü olması gerçekten şanssızlığımız üzücü…
-
EU issued şuan 10037 totalde 15016 case planlanmış, eğer 18.000 vize verileceğini düşünüp hesap yapmak istersek ort. sene sonuna kadar 9725 case nin daha planlanması lazım buda total 24.741 planlanmış dosya yapar ve eu için 18.000 issued'e denk geliyor benim hesabıma göre verilmesi gereken 7.963 vize daha var. (link kaldırıldı)
-
@istalin hocam neden sürekli bu kadar karamsarsin, yahu bir inan kendine tamam analiz yapıyorsun ve saygı duyuyoruz. Ama bence insanların umutlarını köreltme . 4500 kalmış olabilir ama kime nasıl denk gelir göreceğiz. Umudunuzu koruyun .
-
@mymuyi gecen yılla arasında inanilmaz bir fark yok . Rahat olun .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum