Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Erdem-Yıldız Aynen oyle. https://yesilkartforum.com/forum/post/474737

Matematik 27-28bin diyor eger ki gercekten 18bin vize verilecekse.

• @Stoic-Turk hocam 52 binin yüzde 34-35 i yapar 18000-18250 bin bence dediğim bülten gibi bir bültenle karşılaşırız ki ancak 1-2 bin rakam oynar gibi senin önceden dediğin gibi inanılmaz bir sıçrayıştan öte 5-6 bin olur ortalama ama önceki seneler gibi 8-20 bin birden sıçrayış çok zor gibi , 27500-28000 gibi bir rakamda gider gelir gibi görünüyor çünkü bülteni daha çok düz bir sayıda bitiriyorlar küsüratlı olmuyor

• @Erdem-Yıldız aynen öyle görünüyor .

• Bu ileti silindi!

• Merhaba, @gucarslan merhaba bakma fırsatınız oldu mu

@gucarslan, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

kota ya da bülten konusunda daha detaylı bir ileti yazacağım ama; kafa yorumlayacak en son şeye kafa yoruyorsunuz sevgili dostlar.

calculation

bülteni bir tık yukarı çıkartmaya ya da eu kotasını az daha yükseltme imkanınız yok.

DV2025 sonuçları açıklanmadan 3 gün önce yazdım; dosyanızı taşıyın, ankara'ya güvenmeyin, beklemeyin, beklemeyin, beklemeyin..

siz adımınızı atıp, bütün imkanlarımızı seferber edip hala bültene takılıyor; vize kalmadığı için eliniz boş dönüyorsanız kaybeden olmuyorsunuz.

bakın DV2020-DV2021 kazananlarına;
    abd başkanına açtığımız davayı kazandık yahu, şu dünya üzerinde bunu başarabilmiş kaç güruh var ama yine de vermediler vizeyi.

şimdi kaybeden biz mi olduk?
    elbette hayır!

son ana kadar çabalayıp, gerisini oluruna bırakın.
    rakamları da pazartesi günü detaylıca inceler, birlikte yorumlarız 😉

şimdi haftasonunu ailenizle, sevdiklerinizle geçirmeye bakın.
    30 eylül'de yanınızda bülten değil, onlar kalacak..

ışık sizinle olsun
    namaste!

• Çekilişin çıkma olasılığı zaten düşük çıksa bile yetmiyor dosya numarası da büyük olmaması lazım. Daha farklı bir süreç ile çekilişi kazanıp durumu uygun olan herkes vizesini alabilse keşke. Yine de umut olmalı tabi

• Buralar çok sessizleşti.. herkes haziran bültenini bekliyor sanırım. Bu bekleyiş 20 bin ve üzerini sevindirecek bir artışla süreci taçlandırır umarım 🙂

• @Dgns0 artık olmak zorunda olmalı, lütfen olsun:)

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Santiago98 Bazen şeyi düşünüyorum. Çekilişin kazanıldığını öğrenilen an ki heyecan, sevinç, mutluluk bambaşka bir duygudur. Şu mutluluğu, heyecanı yaşamak bile yeter diyor insan ama o kadar kişi arasından çekilişi kazanıp gidememek, en üstten yerin dibine çakılmak gibi bir durumdur Allah korusun. Kendi açımdan açıkçası bu kadar sene başvuru yaptığım için artık çıksın tabii ki gideyim fakat şu ilk baştaki kazandığım an ki sevinci yaşama isteği beni daha çok heyecanlandırıyor 🙂

• @omerko düz olsun 25bin olsun dimi 😆

• @omerko Bana göre sıradaki vize bültenlerinde numaralar 21.000, 25.000 ve 28.000 olabilir. Genel eğilim doğrultusunda yıl sonuna kadar 30.000 seviyelerine ulaşabileceğini düşünüyorum. Ancak, önümüzdeki bültenlerde beklenenden daha düşük artışlar açıklanırsa, yılın son bülteninde 30.000 ve üzeri bir cutoff da gelebilir. Bu yıla benzer şekilde ilerleyen yıllarda son bültenlerde yüksek numaralar aktif edilme eğiliminde. Örneğin 2006. Her yılın kendi dinamikleri ve koşulları olduğunu biliyor ve birebir karşılaştırmalardan kaçınmaya çalışıyorum. Sadece farklı kaynaklardan edindiğim bilgiler ile kendi varsayımlarımı oluşturuyorum. Sonucun ne olacağını hep birlikte zamanla göreceğiz.

• @Yusuf-Uzak her şey mümkün gibi görünüyor son iki bülten current de yapabilirler veya son 9 10 yılın en kötü yılı da olabilir 20 binlerde bile bitirebilirler. yığılma olması süreci daha zora sokabilir. dilerim haziran bülteni sürecin hızlanmasının başlangıcı olur

• @Dgns0 iyi ihtimalleri düşünmeye çalışıyorum hep, artık süreç çok zorluyor, keşke herkesi rahatlatacak bir bülten açıklansa haziranda.

• ⭐⭐

@Yusuf-Uzak @Dgns0 selamlar, haziran cut-off numaralari aciklandi. Haziran EU bolgesi icin cut-off numarasi 17500. Suanda haziran ayi icin vize mulakatlari planlanmaktadir. Onumuzde bu yil icin 3 tane bulten kaldi. Umarim guzel bir artis ile herkes bekledigi vizelere kavusur. Simdiden bol sanslar.

• @onuru Biliyorum hocam yanış yazmışım, kafalar karışıyor bazen teşekkürler düzelttiğiniz için 🙂

• @Yusuf-Uzak hepimiz için en güzeli olsun. Hongkokta hep birlikte vize gecesi sohbetlerimiz olsun .

• @Atlantis00 çekiliş için başvuru yaptıktan sonra açıklanma tarihine kadar olan heyecan ve çekiliş çıktıktan sonraki mutluluk bambaşka duygular oluyor 🙂 Tabi bu aşamalardan sonra da planlama yapmak istiyosun hayallere dalıyosun ve vizeyi alabilmeyi bekliyosun. Forumdaki diğer üyelerimiz de ellerinden geleni yapıyor sonuçta artık hayırlısı diyelim. Umarım hepimiz vizelerimizi alabiliriz

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

• IMG_3549.jpeg güncel verilerle beraber avrupa bölgesi için yüksek ihtimallle sadece 4,236 vize kaldı.(kota 18 bin yada 20 de olabilir ama büyük ihtimalle 18 bin )

• @istalin hocam kotanın 18 bin olduğunun belirtildiği resmi bir açıklama vs var mıdır yoksa geçmiş yılları baz alarak mı bunu yazıyorsunuz?

• @istalin ben bu hesaplamanızdan nasıl 4,236 vize kaldı onu anlamış değilim şahsen.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |