Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@mustafafsin evet, universite mezunu olsaniz dahi lise diplomasini istemekteler. Ben yuksek lisans ve lisans diplomami goturmeme ragmen bunlara hic bakmadan direkt olarak lise diplomami sordular ve sadece onun fotokopilerini aldilar.

• Merhaba eşimin ve benim aşı kartımız yok Viyana’da tüm aşıları olabiliyor muyuz?

• @Serapp size daha onceki mesajlar icin balkan ulkeleri vs dusunmuyoruz hk u dusunuyoruz anlaminda cevap vermistim bu talebimize konsolosluk olumlu cevap verdi bugun kcc ile de konustuk dosyamizi tasidik tamamdir serap hanim cok tesekkur ederim

• @onuru bende hk’a dosyami tasidim lise diplomasi ile ilgili sorum olacakti.Benim orijinal diplomam ne yazik ki Ukrayna’da alma sansim yok.Okulumun da savas sebebiyle buyuk zarar gordugunu biliyorum noter onayli ve asli gibidir yazan diplomamim fotokopisi var sorun olur mu sizce bu durumu da hk a bizzat iletecegim

• @berkinozdagli apostil kaymakamlıklar tarafından bedavaya yapılıyor. Ama bu hizmeti belgenizdeki imza apostil yetkilisi verilmiş bir kişi tarafından imzalandı ise direkt apostil yapıyorlar, değil ise önce noter tasdiki sonra apostil, tabi tercüme yapılarak apostil için başvurun.

• @onurcankarabulut merhabalar, boşu boşuna tüm aşıları olmanıza gerek yok bence tr de bir eğitim araştırma Hastanesi'ne gidip kan tahlili testi yaptırın. Hangi aşılara bagışıklıgınız var ortaya çıksın sonra kalanlar için çare arayın. Ama aklınıza gelen sorular için önce arama butonunu kullanın. Cevap bulamaz iseniz foruma yazın, herkez yardımcı olur size planlı gidin, gerisi kolay. Bol şans...

• @Flight101 mutlu haberi alacağınıza kalben inanıyorum iyi dileklerim sizinle güzel abim.

• Herkese merhaba, bugünkü görüşmemiz olumlu sonuçlandı. En kısa sürede mülakat deneyimimizi paylaşacağım.

• @Arya hayirli ugurlu olsun..

• @Arya tebrikler gözünüz aydın olsun.

• @Alpagu çok teşekkürler

• @cemal1153 çok teşekkürler

• Mrb.
    Dikkat ettim hemen hemen tüm mülakatlarda sorulmuş, daha önce evlendiniz mi diye.
    20 yıl önceki boşanma ile ilgili belge isterler mi yoksa Ds260 formu ve sözlü beyanla yetinirler mi?

• @Arya hayırlı olsun. Adınıza sevindim. Darısı başımıza.

• Merhabalar herkese,

Uzun bekleyişim sonuçlandı ve sonunda pasaportumu bugün elime alabildim. Forumu kuran ve katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Kafamı topladığımda deneyimlerimi yazacağım. Emek veren herkesin vizelerine ulaşması dileğiyle. Sağlıcakla kalın. 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@finn_, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar herkese,

Uzun bekleyişim sonuçlandı ve sonunda pasaportumu bugün elime alabildim. Forumu kuran ve katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Kafamı topladığımda deneyimlerimi yazacağım. Emek veren herkesin vizelerine ulaşması dileğiyle. Sağlıcakla kalın. 🙂

İki ay önce yani 10 Şubat'ta foruma girdiniz, 10 Nisan'da vize basılmış pasaportu aldınız👏
    Bu mesajımda şanslısınız demiştim😎
    https://yesilkartforum.com/forum/post/478502

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mas boşanma ve cocuk sahibi olma durumları için belge sunmanız talep edilecektir.
    bunu sağlamanızı şiddetle tavsiye ederim.

• @berkinozdagli dosyayı Hong Kong a tasidignda ingilizce bilmem gerekiyomu.

• @mustafafsin merhaba case numarası ile Ankara'da mi vize mülakati aldm

• Hong Kong sağlık muayenesi ile ilgili Türkiye e devlet üzerinden alınan tüm aşıları belge yeterli mi ?Doktor muayenesinde yapılan tüm aşılara karşı antikor testi isteniyor mu ? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |