[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
Tebrikler @berkergn13
-
@mhepekiz tebrikler çok sevindim detaylı anlatım bekleriz heyecanlı oluyor bekleyiş
-
@mhepekiz tebrikler

-
@mhepekiz ne güzel haberlerle basladık güne
hayırlı olsun 
-
Sayın @mhepekiz(AMERİKA YOLU:). Amerika Hayatınıza başarılar.
-
sayın @berkergn13 hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar.
-
@berkergn13 @mhepekiz hayırlı olsun..
-
@mhepekiz 35.5'tan tebrikler. Videonuzu bekliyoruz. Bizim görüşmemiz de 2 Nisan'da. Heyecan giderek artıyor:)
-
Tebrikler @mhepekiz @berkergn13 Yeni yaşamınızda mutluluklar sizinle olsun.
-
@mhepekiz @berkergn13 . Her şey dilediğinizce olsun. Tebrik ederiz.
-
@mhepekiz ve @berkergn13 ikinize de hayırlı olsun. Umarım herşey gönlünüzce olur.
-
@mhepekiz @berkergn13 hayırlı olsun. bundan sonra bol şans diliyorum.
-
@mhepekiz @berkergn13 ikinizin de gözü aydın, hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşlar.

-
Sayın @mhepekiz Tebrikler hayırlı olsun
-
@berkergn13 tebrik ederi.
-
Vizesi onaylanan arkadaşlara tebrikler, darısı herkesin başına diyerek bir soru sormak istiyorum arkadaşlar.
DS-260 formunda bazı türkçe terimler kullandım ben , high scool yerine anadolu lisesi veya askerdeki rütben er gibi şeyleri türkçe anlamlarında kullanmak herhangi bir sorun ç.ıkartıyor mu yoksa bunun hiç bir önemi yok mu .
Daha önceden sorulmuş bir soru olabilir ama.. -
@onurr DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
herkese merhaba, Nisan ayı için mülakat alıp AIS üzerinden randevu tarihini onaylayan var mı? Sistem hala aktifleşmemiş görünüyor.
1 hafta sonra deneyebilirsiniz.
-
@mustafa-yahşi DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba sevgili forum üyeleri. 7 martta eşim ile birlikte vize randevumuz var. Elçilikten mail geldi. Çeşitli sorularım var aşağıya tek tek yazıyorum.
- Mailde eşimin DS 260 formunu istemişler daha önce karşılaşan oldu mu böyle bir durumla? (Eşim ile yeni evlendik. 13 Ekim 2018 ve sonrasında ekledim onu.)
- Bir de Selective Service için kayıt yaptırmaya çalıştığımda SSN'iniz aktif değil diye bir uyarı verip kayıt yapmıyor. Ben mi yanlış anladım kaydı acaba?
- Unganlardan istenilen evraklarda belirtilen '' Randevu Mektubu'' Status Check sayfasından aldığımız ve vize zamanını gösteren belge mi?
-
DS260 formunun son sayfasini (imzaladiginiz, barkodlu sayfa) goturebilirsiniz.
-
Siz Green Card sahibi misiniz? SSS'e kayit yaptiramazsiniz eger degilseniz. Su konuyu incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/157/amerika-da-askerlik-kaydi-selective-service-system -
Dosya numaranizi gosteren bir mektup goturmeniz yeterli.
-
@ibrahimdv2019 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Vizesi onaylanan arkadaşlara tebrikler, darısı herkesin başına diyerek bir soru sormak istiyorum arkadaşlar.
DS-260 formunda bazı türkçe terimler kullandım ben , high scool yerine anadolu lisesi veya askerdeki rütben er gibi şeyleri türkçe anlamlarında kullanmak herhangi bir sorun ç.ıkartıyor mu yoksa bunun hiç bir önemi yok mu .
Daha önceden sorulmuş bir soru olabilir ama..Lisesi ozel isim oldugundan dert degil, "er" gibi turkce kelimeler kullanmamalisiniz.
-
Öncelikle @crazycells olmak üzere forumdaki bütün yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Doktor randevum 27 şubat tarihi, İstanbul dan saat 7:20 uçağına bindim, belkoairle kızılayda indim, 25-30 dakika yürüdüm, Dr Unganlara ulaştım, saat 10:15 di, saat 10:30 da randevum vardı. Herşey gayet iyi geçti, ek olarak 4 aşı vuruldum, tetanoz difteria, kkk( kızamıkçık) ve grip aşısı. İlk 3 çok eskiden vurulduğundan yaklaşık 25 sene önce dolayısıyla yenilerini vurdu.
Toplam 378 $ tuttu. (Düzen Lab ve Dr. Ungan)
Randevu sabah 7:45 ti, yaklaşık 7:20 de ordayıdım, valiz ve çantamı emanete bıraktım. İçerisi biraz heyecanlıyıdı, benim doğduğum şehir adı karmaşıklığım hiç bir sorun teşkil etmedi.
Vize memuru çok tatlı bir insandı, Türkiye’ye neden geldin ne yapıyorsun, orda ne yapacaksın diye sordu, cevaplandıktan sonra vizeniz onaylandı dedi, ben ek olarak adres değişikliği yaptım. Toplam 3-5 dakika sürdü sürmedi...
Farkettim bazı durumlar:
Sıranız geliyorsa ve sizden sonraki kişi alınıyorsa evli yada çocuklu kişilerdir, panik yapmayın mesela 002 sıra numaranız var ama 003 yanıyorsa ( ben biraz panikledim).
Vize memurları gayet iyi ve ilgililer:) hiç turistik başvuruya benzemiyor( bir kere Ankaradan red yemiş olarak şaşırdım ).
Şimdi orda hoca bulmak kaldı... umarım hepimiz Amerika da güzel hatıralar biriktiririz....
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.