Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@emirhankd mülakata gireceğiniz Bangkok’da ki sağlık kurumuna yazılı sormak ister misiniz, buradaki gorustense sağlık kurumunun gorusu daha baglayici olacaktır. Son karar sizin…

• Merhaba boostrix+ polio aşısı 0,5ml hongkong ta yeterlimi ayrıca kamu resmi tatile girdiği için aşıyı olursam mülakat günü 1 ay dolmuş olacak aşı tarihi 28.03.2025 mülakat tarihi 02.mayıs aşıyı yinede olayımmı fikriniz nedir acaba

• ⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd Selam..İmzanıza bakarak yazıyorum, aşı tarihiniz ile sağlık muayeneniz arasında 12 gün var, sağlık muayenesine girdiğinizde polionun 2. dozu gelmemiş oluyor..Sorun olmaz gibi görünüyor.

• @Flight101 ben vize mülakatı diye anlatmıştım yanılmışmıyım yani!! sağlık muayenesi 9nisan vize mülakatı 2 mayıs. Ben vizeyi baz alıyordum. 🤔

• ⭐⭐⭐

Viyana mülakatlarında sağlık muayenesi ile konsolosluk mülakatı arasında tarih aralığı dar olduğundan aşı takvimi ayrlama konusu sıkıntı olmuyor..Hong Kong ta mülakata girmiş arkadaşlar aşı tamamlarken hangi tarihi baz almışlar paylaşırlarsa sizin cevap netleşir..

• @ugursway anladım da ben de zaten verileri doğru girdim türkiyenin kotası 3-4 bin arası dedim yanlışımı hala anlamadım

Söyle demek istedim, dünyada 53 bin kişiye vize verilir her ülkenin ve bölgenin kotası var Türkiye her yıl ortalama 3/4. Resmi net 3600 net vize verilecek aile dahil

• @Erdem-Yıldız her yıl değişiyor bu rakam ben de ortalama 3_4 dedim

• @istalin
    Vermis oldugunuz bu bilgiye istinaden size cevap verdim,
    her yıl 53 bin kişi alınır Avrupa'dan 18-20 bin arası kota var Türkiye'den 3-4 bin kişi alınır
    Ne demek istediginiz anlasilmiyor, mesela kim alinir? Neye alinir? Acikladigim gibi, Turkiyeden 3-4 bin kisi alinmaz. Her yil 53 bin kisi de alinmaz, her yil talihli olarak secilen kisi sayisi ise kastettiginiz, bu sekilde bir istatistik yok maalesef, verdiginiz bilgiler yanlis anlasiliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin

DV-2025 döneminde tüm dünyada kazanan kişi sayısı olan 131,060 kişiden Türkiye doğumlu olan asıl talihli ve beneficiary (es ve çocuk) dahil kazanan kişi sayısı 4,194.

Her yılın dinamiği farkli ve bu yıl fam kural değişikliği kolay dosya taşıyan sayısı daha da fazla, toplam bu kişi sayısından %35-%45 arasındaki sayıda kişi göçmen vizesine kavuşabilecek tahmini. Kesin kazanan sayisini 30.09.25 tarihini takip eden ilk cumartesi günü SaveDiversityVisa sayfasından görebileceğiz.

• @ATS16 Gecen sene türkiyeden kaç kişi vize almış ceac verilerinde ülkelerin göremedim ?

• @ugursway IMG_3418.jpeg Biraz karmaşık bir durum geçen yıl ıssued sayısı 53 bin 336 yani bu sayı vize alan kişi sayısı doğru mu

2017 yılında: türkiyeden
    • 2.186 kişi seçilmiş, 1.336 kişi vize almış.
    • Yani 1.336 / 2.186 ≈ 0.611 (%61.1) oranında kişi vize almış.
    Eğer bu verilere dayanırsak ve her yıl dinamik vs değişiyorsa vs
    Yani tahmini olarak bu yıl 2.444 kişi vize alabilir. 3 bin kişi bile olabilir yani ülkemizin max alabileceği vize sayısı 3000 bin olabilir
    Gecen sene eğer net bir veri yoksa ve %7 ise 2.250 Kişi vize aldı kaldı ki gecen sene fam yasası yoktu talihliler mail atmaktan yorulmuşlardı daga fazla da alınabilirdi bu veriler birilerin işine yarayabilir cevap için teşekkürler

• Merhaba,
    2 Nisan daki randevumuz 30 Nisan tarihine ertelendi. Bayram tatili nedeniyle. Bütün 2 Nisan var mı ertelendi acaba?

• Merhaba arkadaslar. M99- basligi ile konsolosluga ikidir email atiyorum DS260 formumu actirmak icin, fakat geri donus yapmadilar. Otomatik cevap gelmedigi icin emailin iletildigini dusunuyorum. Duzeltmem gereken birkac ciddi hata var. Mulakat esnasinda duzeltme sansim olur mu? Tekrar tekrar cevap alana kadar email atmam sikinti yaratir mi? Ne yapmami tavsiye edersiniz?

• @Ege-0
    Merhabalar, duzeletmeniz gereken ciddi hata tam olarak nedir? Eger konsolosluktan donus alamadiysaniz, formunuzu actirmak icin gonderdiginiz emaillinize neden actirmak istediginizi belirtiniz ve bu emailin ciktisini alarak mualkatiniza katiliniz, eger duzeltmeniz gereken ciddi bir hataysa bu sekilde aciklama yapmaniz daha kolay olacaktir.

• Benimle aynı durumda olup belki bilmeyen veya araştıran varsa diye bu paylaşımı yapayım dedim(çünkü forumda ben bulamadım). Sağlık sebepleri ile 12 şubattaki randevuya gitmemiştim ve sıkıntılarımdan dolayı vazgeçmiştim. Daha sonra randevu kaydettiğimiz siteden(ais.usvisa-info.com) başvuruda bulunup, durumu anlatıp yeni bir randevu talep ettim, ertesi gün kabul edip randevu sistemini açtılar. (18 martta başvurdum 19 martta değerlendirip kabul ettiler) Hep sistem yoğun hatası almanın ve 1 haftalık sayfa yenilemeler sonucu tekrar randevu alabildim. Yani kabul edilebilir bir sebeple başvuru yaparsanız randevuyu kaçırma halinde veya gitmeseniz bile randevu yenileme hakkı tanınıyorlar bilginize.

• @ugursway lise diplomam mevcut degil ve high school no degree yerine high school diploma secmisim ve is kaniti ile katilacagim, anne kizlik soyadi ve evlenme tarihimiz yanlis. Bence basit hatalar sayilmaz 😊 Dediginiz mantikli son care olarak onu yapacagim sanirim. Tesekkur ederim @ugursway 🙏🏼

• @Mehmet-ynd Dr. Nicolson Boostrix Polio aşısını kabul edecektir. Aşıların ikinci doz tarihleri sağlık muayenesi gününüze göre değil, vize mülakatı gününüze göre baz alınır. 28 Mart'ta vurunursanız 2 Mayıs'tan önce 2. doz Td aşısı yaptırmanız gerektiğini söylerler.

• @Erdem-Yıldız İtalik yazı onun bir şey bildiği yok öyle boş boş konuşuyor sırf konuşmak için konuşmak
    için konusanlara gıcık oluyorum abi ya dogru bılgı verın yada susun. Dimi ama dikkat mı cekmeye calısıyolar anlamıyırum hala hala

• @ugursway verilecek vize sayısı konusunda hiç bir ülke için kota diye bir şey yoktur. %7 limittir. Kota denildiğinde sanki o kadar kişiye verilecekmiş gibi anlaşılır. Maksimum %7 kadar vize bir ülkeye verilir. Kura çekiminde 3000 tekil kişiye yada 4500 (2019 sonrası bu sayı 5500 civarında) kişi aile dahil kişiye ulaşılınca o ülkeden kazananlar artık atlanır ve böylece case nolar arasında boşluklar oluşur. Başka bir deyişle aslında kuradan çıkmış olsanız bile o sırada limit dolmuşsa bir sonraki kişi talihli olur.

• @Ongn Merhaba, bizim randevumuz da 2 Nisan’dan 30 Nisan’a alındı,

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |