Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar,
    Yakın zamanda Viyana’da mülakata gireceğim. Finansal dokümanlar için bankalardaki yatırımlarımı göstereceğim ancak daha önce buradaki arkadaşların da hazırladığı gibi bir financial cover sayfası hazırlayıp bu sayfaya araç ruhsatımı ve değerini de eklediğim dokümanları refere ederek yazmak istiyorum. Bunun yanında, yakın zamanda evlendiğim için düğünden kalan bir miktar fiziksel altın bulunuyor. Bunları da bu cover sayfasında fiziksel olarak bulunuyor şeklinde not düşerek ekleyebilir miyim sizce?

• @ygtoktem Form düzeltmeye kapalıdır isteseniz de değişiklik yapamazsınız sadece çıktı almanıza izin verir, sorun yoktur endişe etmeyin.

• Merhaba arkadaşlar Ds260 formunu terhis bilgilerimi girmeyi unuttuğum ve artık çalışmadığım için açtırmak istiyorum mail kalıbını aradım ama bulamadım. Yardımcısı olurmusunuz hongkong için

• @Mehmet-ynd
    Selamlar, bu tarz duzenlemer icin formunuzu actirmaniza gerek yok. Mulakatiniz sirasinda sorulursa belirtirmeniz yeterli.

• @Quatro onete girince nasıl bakılıyor

• @fahriakc Bilgilendirme için çok teşekkürler🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kemalayldz altınların hepsi kız tarafında kalmadıysa ekleyebilirsiniz 😉
    mutlularlar ve mülakatınızda bol şans..

• @kemalayldz bey eger 15 bin dolar cıvarında bankada paranız var ise hiçbirisine bakmıyor Viyana merak etmeyin bizim ücüncü banka hesap dökümünü bile istemedi. Bizde araba, ev değerini yapmıştık

• Teşekkürler @gucarslan Bey. Hanım sağolsun kullanmamıza müsaade ediyor. 🙂

• Teşekkürler @akara . Aslında bankada bir miktar paramız var ancak toplamda 15k dolar etmiyor. Araç değerleriyle vs 15k doları geçiyor. Üstüne bir de bu bahsettiğim varlıkları eklemeyi düşünmüştüm güvende kalmak için. Siz araçla beraber mi 15k gösterdiniz?

• @kemalayldz yok biz 4 kişilik aileyiz. Toplamda bankada 35-36 bin dolar gösterdik. Araba ve ev destekleyici olsun diye kendim malum sitelerden bir deger çıkardım altına ingilizce dolar karsılıgını yazdım ama gerek yok dediler.

• @akara Merhaba evin değerini nasıl beyan ettiniz. Belediyeden alınan rayiç bedeli gibi birşeyle mi, yoksa emlak sitelerindeki benzer evlerin ortalama değeriyle mi?

• @necdet2165 her yıl 53 bin kişi alınır Avrupa'dan 18-20 bin arası kota var Türkiye'den 3-4 bin kişi alınır, bu ayın currenti 16 bin sizin sıra 26 bin current olmadı yani daha çok var mülakat beklemek için çok erken, şansın varsa mülakat alırsın mülakkatan ziyade biraz verileri araştırman gerekiyor bana sıra gelecek mi sorusunu sormalısın

• @Cansu-mer kimse anlamadı bence, cem yılmaz tadında espri olmuş ama anlamadım

• @istalin
    Merhaba, Turkiye’den secilen kisi sayisi toplam 3-4 bin kisi zaten, nasil bir bu kadar kisi alinsin? Dogru verilere baktiginizdan emin misiniz?

• @ugursway Dünyada 52 bin civarı türkiyeden de 3-4 bin dedim zaten

• @ugursway Türkiye den en fazla 3600 kişi vize alabilir arkadaşın söylediği 4 bin yanlış bir rakam olmuş

• merhabalar bizim case numberımız 4800lerde. Bu durumda bize sıra gelmez mi yani? Acaba dosya mı taşımalıyız fakat mülakat için yeterli ingilizce dil seviyemiz yok malesef. Kafamız baya karışı anlayacağınız ne yapmamız gerektiği konusunda

• @istalin
    Selamlar, ulke bazinda maksimum verilebelecek vize sayisi toplam vize sayisi olan 55.000 ‘in %7 (3.850)iken, TR’den secilen herkesin vize almasi mumkun degildir. Kaba bir hesapla her yil dunya genelinde +100k kisi secilir, bu kisilerin aile uyeleri dahil yarisi vizelerini alabilir, TR’den secilen kisi sayisina gore de bu oran baz alinabilir. Yanisira fikir olmasi acisindan, DoS 2017 yilina kadar hangi ulkerden kac kisinin vize aldigini paylasiyordu, daha sonra bu verileri yayinlamaktan vazgectiler. Size tavsiyem bu basligin ilk iletisini dikkatli okumaniz, sayin @gucarslan ’in vermis oldugu linkleri de bos gecmemeniz yonunde, bu sekilde konu hakkinda daha detayli bilgi sahibi olabilirsiniz.

• 08.10.2024 tarihinde alınmış Antikor testi 17 Nisan muayenesinde geçerli olur mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |