Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.3k 953

  • @Cansu-mer , @Arya yorum için teşekkürler. Peki sanal kredi kartı mı yoksa gerçeyimi kallanmalı ben sanal kredi kartı kullanmaktan yanayım ama nasıl olur bilemedim


  • @Mehmet-ynd kart tercihi size kalmis bisey nasil uygun buluyorsaniz.ben fiziksel olani kullaniyorum

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Mehmet-ynd Booking güvenilir bir site ancak rezervasyon yaparken çok dikkat edin. Belli bir tarihe kadar ücretsiz iptal olanları tercih edin. Daha uygun bir yer bulup vazgeçebilirsiniz çünkü.
    Booking'de araştırma yapın fiyat ve yorumlara bakın. Beğendiğiniz otellerin kendi sitesini bulup fiyatları oradan da kontrol edebilirsiniz.
    Mesela hemen herkesin kaldığı Bishop Lei otel : https://www.bishopleihtl.com.hk/en/
    Biz bu site üzerinden oda satın almıştık daha uyguna gelmişti.
    Sanal kart geçiyor.
    Kesinlikle sanal kart kullanın, her alışverişte!


  • @Mehmet-ynd Bishop Lei'de kalacaksanız sanal kart değil kendi kredi kartınızı kullanın çünkü otele varınca siparişi oluştururken kullandığınız kredi kartını POS cihazından geçirmenizi istiyorlar. Bununla ilgili mesaj/bildirim gönderiyorlar zaten.
    Booking.com üzerinden değil de Bishop Lei'nin kendi sitesinden siparişi oluşturursanız kahvaltıdan da yararlanabiliyorsunuz. Deneyimimde yazmıştım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fuzuli036 imzanızı güncellemişsiniz, teşekkürler.

    Ankara’da gireceğiniz mülakatınız öncesi hazırlamanız gereken evraklar ile ilgili aşağıdaki post’u inceleyebilirsiniz. Ankara'daki ABD Konsoloslugunda mulakata girecekseniz, konsolosluga goturulecek butun belgeler ingilizce veya turkce olmalidir, eger belgelerinizin dili ingilizce yada turkcenin disinda bir dil ise ingilizceye yeminli tercuman araciligi ile tercume ettirmeniz gerekir (noter onayina gerek yok. Türkiye’den bir mahkeme kaydı beyan edecekseniz mahkeme kararının orijinal Türkçesini ve mutlaka İngilizce yeminli tercümesini götürmeniz gerekiyor).

    https://yesilkartforum.com/forum/post/430499

    Ankara konsolosluk mülakat tarihinizden 7-10 gün önce doldurduğunuz DS260 formundaki beyanınıza (yurtdışı yaşam, medeni durum, adli sicil vb) istinaden ilave evrak isteyebilir, emailinizi de takip edin lütfen.

    Ankara’dan mülakata giren diğer talihlilerin deneyimlerini de aşağıdaki konu başlığından okursanız faydanıza olacaktır. Bol şans

    DV2025 Mülakat Deneyimleri


  • @necdet2165
    Selamlar, foruma hosgeldiniz. Sizin gibi ayni sekilde dosyasini tasimis ve vizesini almis bir cok talihli mevcut. Forumun arama motoruna “Viyana” kelimesi ile arama yapabilir, DV2025 mulakat deneyimleri basliginda bulunan deneyimleri okuyabilirsiniz. Surecinizde bol sanslar.


  • @ATS16 teşekkür ederim , sağolun


  • Merhaba,
    Öncelikle yardım eden, bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim. Sağlık kurumlarının mail adresleri bile hatalı internette. Nicolson dolu olduğunu ve randevu veremeyeceğini söyledi. Biz de anderson'a mail attık ve 22 Nisan'a randevu aldık. Anderson'da sağlık raporu 2 Mayıs'a yetişir mi sizce? Mailinde rapor 14 günde çıkar demiş, ama yine de 22 Nisan'a randevu vermiş.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fatmakoc

    20.02.24 Perşembe günü sağlık muayenesine Anderson’da giren @kadirkurtgoz 03.03.24 Pazartesi tarihindeki vize mülakatına sağlık raporu hazır olarak katilmis.

    https://yesilkartforum.com/forum/post/480837

    Önceki Hong Kong deneyimlerine göz atmanız ve Anderson klinik ile cekincenizi yazılı teyit etmeniz yararınıza olacaktır zira saglik kurumunun yaniti sizi baglayacaktir forumdaki görüşlere nazaran.


  • @crazycells Merhaba, Ais kaydı oluşturmak için forumdan işlem adımlarını takip ettiğimde aile üyelerinin (Eşim ve Oğlum) DS-260 formundaki onay numaralarını girmemiz gerektiğini öğrendim. DS-260 Formunu doldururken çıktı ve pdf almadığım için onların onay numaraları elimde yoktu. Ben de bu gün itibari ile DS-260 sayfamı açıp pdf leri aldım. Fakat sayfa açıldığında kendi formumu seçtim ve gözden geçirme kısmına girdiğimde ilk çıkan kişisel bilgiler sayfamda yanlışlıkla alttaki kaydet tuşuna bastım. Sayfada herhangi bir hareket olmadı. Mülakatım 16 nisanda. Bir problem olur mu? biraz endişe ettim.


  • @fatmakoc Oradaki sekreterlik size genel olarak en uzun sürede çıkabilecek günü söylerler. Bu kısa sürede çıkmayacağı anlamına gelmez. Kişiden kişiye değişmekte olup, süreç farklı işleyebilir. Ben 20 Şubat’ta işlemleri tamamladım ve 28 Şubat‘ta raporumu alabildim.


  • @Mehmet-ynd Bookingden yaptık, hiç bir sorun yaşamadık hocam


  • Bu ileti silindi!

  • Merhabalar,
    Yakın zamanda Viyana’da mülakata gireceğim. Finansal dokümanlar için bankalardaki yatırımlarımı göstereceğim ancak daha önce buradaki arkadaşların da hazırladığı gibi bir financial cover sayfası hazırlayıp bu sayfaya araç ruhsatımı ve değerini de eklediğim dokümanları refere ederek yazmak istiyorum. Bunun yanında, yakın zamanda evlendiğim için düğünden kalan bir miktar fiziksel altın bulunuyor. Bunları da bu cover sayfasında fiziksel olarak bulunuyor şeklinde not düşerek ekleyebilir miyim sizce?


  • @ygtoktem Form düzeltmeye kapalıdır isteseniz de değişiklik yapamazsınız sadece çıktı almanıza izin verir, sorun yoktur endişe etmeyin.


  • Merhaba arkadaşlar Ds260 formunu terhis bilgilerimi girmeyi unuttuğum ve artık çalışmadığım için açtırmak istiyorum mail kalıbını aradım ama bulamadım. Yardımcısı olurmusunuz hongkong için


  • @Mehmet-ynd
    Selamlar, bu tarz duzenlemer icin formunuzu actirmaniza gerek yok. Mulakatiniz sirasinda sorulursa belirtirmeniz yeterli.


  • @Quatro onete girince nasıl bakılıyor


  • @fahriakc Bilgilendirme için çok teşekkürler🙏🏻

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kemalayldz altınların hepsi kız tarafında kalmadıysa ekleyebilirsiniz ;)
    mutlularlar ve mülakatınızda bol şans..


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    519k Bakış
    Ekto OktanE
    @excan 100k Bond konusunun amacı maalesef DV Başvurucuları değil ve DV26 Veya DV27 süreçleriyle hiç alakası yok maalesef konu biraz yanlış anlaşılmış Detaylı şekilde bu konuyu incelemiş birisi olarak WSJ'nin haberi ve diğer kaynakların belirttiği üzere Yurt Dışında DOS tarafından basılan göçmen vizelerinin büyük bir kısmı Amerikan vatandaşlarının yakınlarına ait vizelerdir. Trump yönetiminin 100 bin dolarlık bond kuralı ile hedef aldığı kategori maalesef bu bölgedir. Public charge bahanesiyle maddi gücü yetmeyen orta sınıf bir çok amerikalının aile birleşimini kesmeyi planlıyorlar yasal göçün önünü kesmek için bir fikir DV'yi dahil etme olasiliklari var bu kural çıkarsa ama bu kuralın hazırlanma amacı veya hedefi DV değil Çünkü bir çok kişininde bildiği üzere DV için her mali yılda 55.000 Vize ayrılıyor bu noktada basılan göçmen vizelerininin 500 bin ve yukarısında olduğunu düşünürsek mevcut sistemde DV vizelerinin payı %10 ancak ediyor. Bu haber hala bir dedikodu net bir duyuru yok fakat geldiğimiz noktada bunun DV yasağı ile veya DV ile bir alakası yok tamamen aile temelli göç hedef alınıyor ve orayı kesmek veya kısıtlamak istiyorlar. Saygılarımla.
  • 28 Oy
    16k İleti
    1m Bakış
    boredengB
    @Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
  • 33 Oy
    11k İleti
    786k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 43 Oy
    7k İleti
    560k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum