[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@the-black-eagle birsey sorabilir miyim bu konular cok konusuldu da unuttum..Doktor randevusunda Amerikada yasamayi planladigimiz adrese ds260 da yazdigimiz adresi mi verecegiz ? Ki oraya gidip gitmeyecegimiz de belli degil 😏
-
@mel aynen o adres
-
@kivooo biz bi arkadasimizin adresini vermistik ama vizeden sonra belli olucak nereye gidecegimiz ..ama simdilik onu yazicaz anladigim kdriyla sonrasinda adres degisikligi olursa ulkeye giriste degistirecegiz dogru muyum?
-
@mel ülkeye girerken değiştirebilirsiniz.. ama mülakat esnasında değiştirseniz daha sağlıklı olur
-
@kivooo @crazycells daha once yasadiginiz ulkeler diye bi soru var saglik randewusunda 1 yil j1 yaptik amerika da onu yazmaliyiz degil mi?
-
@mel yazabilirsiniz
-
@kivooo son olarak kategoriyi diversity sectim dogru dimi?
-
@mel aynen doğru
-
@mel ben de emin değilim. Ds260da verdiğim adresi yazdım. Sonuçta adres kesin değil.
-
Ben randevu tarihi soruma cevap alamadım. Tarihte bir kısıt mı var. Bana en son 29 Mart çıkıyor. 30 Mart almak istiyorum. Randevusu 2 Nisan sonrası arkadaşlardan rica ederim.
-
Bir de randevu günü tahliller aç karnına falan mı yapılıyor. Kahvaltı edip mi gitmeliyiz giden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
@the-black-eagle tahlil için aç karnına gittik ne olur olmaz diye Ancak tok gidebilirsin. Farklı bir tahlil yapılıyor aç olmana gerek yok
-
Arkadaşlar hiç mülakat tarihi aldıktan sonra onu erteleyen varmı ileri bir tarihe işlerinden dolayı kolaylık sağlıyorlar mı acaba konsolosluk
-
arkadaşlar merhaba, mülakat tarihim 14 mart; unganlara randevuyu 12 martta aldım. tahlil sonuçlarının ertesi güne çıkmadığı oluyor mu ?
-
Merhabalar, bizimde randevu tarihimiz 5 nisan olarak verildi(18xxx), biz bugün eşim ve benim için unganlardan sağlık randevusu aldık ancak kızım için almadık, daha öncede bahsetmiştim kızım amerikan vatandaşı, kızımı ds 260 formunda aile bireyi olduğu için kaydettik(amerikan vatandası olarak bilgisini girdik) kızım için unganlardan randevu almama gerek varmı bilmşyorum ama yanımızda götüreceğiz ve randevu almak istediğimizde kızım zaten amrikan vatandaşı olduğu için immigrant seçmek mantıksız geldi, unganları aradık fakat 5-7 arası telefonla görüşülebiliyor. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz seviniriz. Teşekkürler
-
@redsat2000 teşekkürler.
-
@ecz-mikail sizin sağlık ve mülakat aynı hafta grubunda olduğu için herhangi bir aksilik olmadığı taktirde 13 mart öğleden sonra teslim alacaksınız. Ancak ek bir tahlil isteme durumunda veya değerler sıkıntılı olması durumunda sizi sıkıntıya sokabilir. Bu açıdan araya 1 gün daha fazla ara koyuyoruz. yani 11 mart sağlık 14 mülakat yapmak bizi daha rahatlatmaktadır.
-
@redsat2000 bugün randevuyu 30 Mart Cumartesi olarak alacaktım. Görüşmemiz 2 Nisan 07:45. Şimdi sen böyle söyleyince 29 Mart Cuma olarak aldım. Problem olursa Cumartesi gider ek tahlil falan yapılır Pazartesi rapor alınır diye düşündüm. Ne olur ne olmaz.
-
@yılmaz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar hiç mülakat tarihi aldıktan sonra onu erteleyen varmı ileri bir tarihe işlerinden dolayı kolaylık sağlıyorlar mı acaba konsolosluk
Mulakat tarihini erteleyemezsiniz, ama eger mulakata katilmadiysaniz sonrasinda yeni bir mulakat tarihi isteyebilirsiniz.
-
@bsk DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar, bizimde randevu tarihimiz 5 nisan olarak verildi(18xxx), biz bugün eşim ve benim için unganlardan sağlık randevusu aldık ancak kızım için almadık, daha öncede bahsetmiştim kızım amerikan vatandaşı, kızımı ds 260 formunda aile bireyi olduğu için kaydettik(amerikan vatandası olarak bilgisini girdik) kızım için unganlardan randevu almama gerek varmı bilmşyorum ama yanımızda götüreceğiz ve randevu almak istediğimizde kızım zaten amrikan vatandaşı olduğu için immigrant seçmek mantıksız geldi, unganları aradık fakat 5-7 arası telefonla görüşülebiliyor. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz seviniriz. Teşekkürler
bu, sizin ve esinizin sureci, kizinizin degil. Kendisinin bu surece katilmasina gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum