Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar

N400 basvurusunu submit yaptiktan sonra fark ettim ki Turkiye de acilan davalarimi yazmamisim. Davalarim 15 sene icinde yasanmis ve hepsi kapali durumda. Bir tanesi miras hukuku davasi , digeri gorevi kotuye kullanma davasi (kurumsal bir dava). Herhangi bir ceza almadim. Davalar kendiliginden dustu. N400 uzerinde bunlari eklemem gerekli mi? Evet ise nasil gunceleme yapabilirim?

• Muslu Law Firm

@greenati, içinde söyledi: N400 Basvurusu

Merhabalar

N400 basvurusunu submit yaptiktan sonra fark ettim ki Turkiye de acilan davalarimi yazmamisim. Davalarim 15 sene icinde yasanmis ve hepsi kapali durumda. Bir tanesi miras hukuku davasi , digeri gorevi kotuye kullanma davasi (kurumsal bir dava). Herhangi bir ceza almadim. Davalar kendiliginden dustu. N400 uzerinde bunlari eklemem gerekli mi? Evet ise nasil gunceleme yapabilirim?

Sayin@greenati, davalari yazmaniz gerekebilir. Gorusmeden once bir mektup yazarak yazili olarak bunlar degismistir diyebilirsiniz. Eger online basvuruda bulundu iseniz online ekleme ihtimaliniz de olur. Gorusmeden once mutlaka bu konuyu yazili olarak USCIS gorevlisine iletin.

• Başlık ayrıldı  admin admin 
  • Kilitlendi  admin admin 

Benzer Başlıklar

• 3
  • 3
  • 2
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |