Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@TARUMAR89 18 Şubatta Viyana nisan ayı dağıtımlarını yapmış ve 2nl maillerimiz bizlere ulaşmıştı..Mayıs ayı atamalarında size mülakat ataması yapılması ihtimali yüksek gibi durmaktadır.

• @gngnrnzn aynı durumdayım 🖐🏻🖐🏻

• son açıklamalardan sonra hong kong’taki marina’dan covid aşısı randevusunu iptal eden var mı?

• @Koray85 sorun teşkil etmez, benimde renkliydi tercümeler

• @Ethem-Kostak çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏

• ⭐⭐⭐

@guloo3510
    Selamlar...
    Mülakat yeriniz hangi konsolosluk?
    Antikor testi sonucunda hangi aşılarınız non reaktif çıktı?
    Aşılarla ilgili bu başlık altında yazılanları kaçırmış olmalısınız...

• Evet ve sonundaaaa 2nl mailimizi aldık. çok tuhaf bir hismiş. 🙂 ama en güzelide güzel duyguları burada paylaşmak oluyor. Hong kong 2 mayısta bizi bekliyor. inşallah hayırlısıyla vizemizide alırız.

• @Mehmet-ynd iyi strateji oldu. Tebrikler.

• @Flight101 dosyam bnk'da şuanda. A ve KKK sanırım. Hergün sayfa sayfa okuyorum ama yoğunluktan mutlaka kaçırmışımdır, bununla ilgili bir şey görmedim hiç.

• Bugün Hong Kong’ta sağlık muayenesi olduk covid aşısı zorunluluğu kalkmış artık istemiyorlar

• Hong Kong için yazıyorum.

Şuan 4 yaşında olan ve Türkiye dışında doğan (çifte vatandaş değil) çocuğumuz için e-devlette ki barkodlu formül a vs yeterli mi? Yoksa doğduğu ülkeden apostilli veya apostilsiz vs bir doğum belgesi almam gerekecek mi?

8 ay kalınan ülke için adli sicil almalı mıyım? Okuduğum mülakat deneyimlerinde Ankara bazen 6 ay üstü sormuş. Hong Kong genelde 1 yıl üstü sormuş. Birleşik Devletler sayfasında 1 yıl altı için belge alma vs diyor.

• @minnesota Benim eşim Almanya doğumlu ve 6 yaşında Tr'ye dönmüşlerdi.
    Almanya'da doğduğu İlçenin belediyesinin websitesine girip ordan adresimize formül A isteyip aldık. Ve mülakatımızda bizden iki formül a'yı da aldılar. Söyle bir durum olmuştu Eşiniz Almanya doğumlu ise nasıl Türkiye'den Formül A alabiliyor diye sormuştu konsolosluk çalışanı, Bende Alman vatandaşı değil sadece doğum yeri Almanya Türkiye vatandaşı olduğu için Türkiye'den aslen alması gerek ama biz garantiye alıp Almanya'daki belediyeye ulaşım oradan da Formül A'yı temin ettik dedim. Gülümsedi teşekkür ederim dedi iki belgeyi de bizden aldı.

• @minnesota bende Almanya dogumluyum ama vatandaşlık yok Viyana bizden istemedi.

• Kıymetli arkadaşlar, bir sorum olacak . Eski psasportum kayıp. Acaba mulakat sırasında bir sorun teşkil eder mi ? Pasaportumda abd vizesi yoktu .

• Askerlik kağıdındaki doğum tarihinin yanlış olması bugün düzeltildi, böyle bir sorun yaşayan cimer'e yazarak düzelttirebilir varsa haberi olsun. Öncesinde hem askerlik şubesine gittik hem de askerlik şubesini arayıp düzeltmelerini rica ettik fakat oradaki asker başta biz düzeltemiyoruz diyince ve başından savarcasına hareket edince cimer'e yazdık 3 gün içinde düzelttiler.

• ⭐⭐⭐⭐

@omerko içinde geçerli bir amerika vizesi yoksa sorun olmaz

• @emre-baysal Emre bey selam bu konu benim uzmanlık alanım kısa süre önce deneyimledim benimde bebek kısa süre sonra geliyor🙂
    öncelikle imzanızda randevu yerinizi vs diğer bilgilerinizi girerseniz sorularınıza daha net ve hızlı cevaplar verebiliriz.
    Şöyle ben 2 defa randevumu revize ettirdim Viyana’dan. Eşinizin hamile olduğunu söylerseniz yardımcı olurlar. Siz nerede mülakata gireceksiniz ? Kalan süreçler için benimle direk te iletişime geçebilirsiniz.

• @burakediz merhaba, ben kalça ameliyat raporumu yeminli tercümana çevirttim ve onun kopyasını aldılar.
    Doktorlarımın genel olarak raporlarının hep kopyalarını aldılar orijinaller bana lazım olur diye.
    Bilgilerinize

• ⭐⭐⭐

@guloo3510 A dediğiniz Hepatit A ise o aşının uygulama aralığı "12 Ay - 18 Yaş" tır..Bu aralığın dışındaysanız uygulatmaya gerek yoktur..KKK için Rubella - Kızamık - Kızamıkçık 3 lüsüne bakılır, birinin eksikliği durumunda KKK (MMR) uygulatılması gerekmektedir.

Bir küçük hatırlatma, tüm talihli dostlar

sitesinden yaş aralığınıza göre hangi aşılara ihtiyacınız var diye baktıktan sonra gerekli olanlar için antikor testi veriniz..

• Merhaba arkadaşlar Ds 260 formunu doldururken terhis bilgilerimi girmemişim yapılmadı olarak yanlış girmişim.Açtırayım mı yoksa Hongkong ta terhis belgelerimi verip orada düzelttirsem mi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |