@fatmucu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
@DustyBlue, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
royal air maroc ile ucuz bilet bulabilirsiniz yasakta yok gördüğüm kadarıyla kazablanka üzerinden new yorka uçuşlar mevcut türkiyeden.
Hemen bakalim, bu arada tarihleri nasil ayarliyosunuz? Mesela skyscannerda en ucuz ay felan deyip hangi gunlerin kac lira oldugunu kapsamli bi sekilde gorebiliyoruz ama bu sirkette sadece tahmini tarihleri girebiliyorum ve sonuc cikmiyor.
Tesekkurler bilgi icin.
özel olarak royal air moroc için bakmadım new york için uçuşları incelerken klm in hemen altında bu şirketi gördüm.

Öncesinde de wat ile gitmiştim ama Fransa'da okuyacağım için üç ay falan çalışıp ayrılmıştım merak ettiğim şey şuan su, vizenin bitmesine bir iki ay kala girişte sıkıntı yaratırlar mi dönüş bileti vs göstermeliyiz gibi deneyimleyen varsa bilgi verebilir mi? On senelik vizeyi alıp on sene içinde birkez gitmiş olmam, avantaj mi olur dezavantaj mı sizce mu ki uzatma başvurusu yapsam postayla red olursa varolan vizem gitme ihtimalini dusunduyorum kafam çok karıştı bu soruların hakkında bilgi sahibi ya da deneyimi olan bilgilendirirse sevinirim