DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
-
@Ethem-Kostak hayırlı uğurlu olsun
-
@mertali harikasınız.Çok güzel haber 👏👏👏
-
case number için uzun yıllardır bu kadar yavaş ilerleyen bir bülten olmamış gibi görünüyor. 19xxx için temmuz'da numaramız aktif olsa hong kong yeterli sürede mülakat verebilir mi ki? Hatta ağustos da bile aktif olabilir gibi? 30 Eylül görüşmeler için son zaman.
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar formu okudum fakat atladığım kısımlar olmuş olabilir. Şimdi 19 binlerde olan dosyam için en kötü senaryoyu düşünmekteyim. Dosyam viyanada ve benim schengen vizem var fakat eşime o tarihe vize ayarlayamazsak ankaradan mülakat talep edebilirmiyiz. Evet çocuklar için örnekleri okudum fakat eş durumu nasıl olabilir ? Bir fikriniz varmı konu ile ilgili. Hepimize bol ve amerikalı şanslar 💫
-
Merhabalar. Suan dosyam Muscatta. Bongkok veya HK dan birine tasimak niyetindeyim. Banghok un guncel tasima sarti nedir acaba? Dosyayi tasiyabilmek icin Fiili olarak orada bulunmamiz sart mi? Tesekkurler
-
Başka bir forum kullanıcısı 26.02.25 tarihinde aşağıda paylaştığı üzere, current olduktan sonra Bangkok’a dosyasını taşımak isteyen talihliye olumsuz dönüş yapmıştı BNK konsolosluk. Yine de denemek isterseniz konsolosluk ile irtibata geçebilirsiniz, kendi tercihiz.
-
İyi akşamlar, mesai saatleri içinde ank konsolosluğuna atılan maile auto reply maili gelmediği durumlarda yeniden mail atmak gerekiyor mu konsolosluğa ? Okuduğum durumlar genelde kcc ile ilgiliydi. Yeniden maili atsam mesai saati olması ya da olmaması fark eder mi?
Güzel günler diliyorum. -
Dosyam aktif değil 16xxx dosyamı taşımayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz nereden başlayıp nasıl ilerleyeceğim konusunda bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
-
@dogukan-altn problem olmuyor diye biliyorum ama havaalımında kimlik kontrolünde turkiyede belki problem olur
-
@mustafa-özkul iletişim kurmak istemenizin nedeni nedir, dosyanız ile ilgili ne yapmak istiyorsunuz? Özel değilse ve kişisel detay vermeksizin paylaşmanız mümkün mü?
-
@docdoc58 Ben geçen senenin verilerine baktim , yine bu zamanlarda 17-18 binlerde gozukuyor agustosta 30 binleri görmüş bence endişelenecek bir durum yok gibi gozukuyor, tabi ilerde nolur bilemeyiz..
-
@İlteriş34 Merhaba, mülakat deneyimlerimde hepsini belirttim :)
Bu arada imzanızı profilinize eklerseniz daha sağlıklı bilgiler edinebilirsiniz ;) -
@MERVE-SARI sorunuzun cevabı @gucarslan beyde olabilir.
-
@Veyss00 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@MERVE-SARI siz viyana'dan kendiniz için mülakat tarihi aldıktan sonra benimle özelden iletişime geçin.
-
Mayis dagitimiyla Ankara CN3700 lere ulasti. Bu surecte Ankara dan mulakat bekleyen forumdaslardan CN3700 altinda olup numarasi atlanan yani mulakat tarihi alamayan var mi?
-
@minnesota Çoğu alt numaradaki arkadaşta panikle yurtdışına taşıdığı için bence bundan sonraki randevularda numaralar biraz yükselebilir. Arada çok boşluklar olacaktır. Tabi kişisel bir tahmin.
-
Merhaba, Dosyasını konsolosluklar vasıtası ile Viyana ya da Hongkong'a taşıyan arkadaşlara bir sorum olacak. Dosya taşıma talebinizi ilettikten sonra onay maili ve 2nl maili ortalama kaç gün sonra geliyor acaba?
-
@ATS16 evlendiğim için güncelleme yapmak istiyorum. Sabah formunuz açılmıştır diye mail geldi tekrar mail atmadan. İyi günler diliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum