Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @istalin 4bülten kaldıgını düşünürsek, birsey deniyorsa kcc, bu yüksek numaralar için hüsran demek

• KCC supriz yapti. Biraz daha Özbek ve Iranli alalim diyorlar. Asya da Iranlilar ilerlemis, EU da Özbrkler ilerlemisler. Ankara bekleyenlere gecmis olsun. Ankara dan EU yu bos gecip 120 tane Asya dosyasina umarim Mayis mulakati vermezler.

• Çok üzücü

• @istalin Ne deniyor?

• ⭐⭐⭐

EU sabit AF +5000, AS +500 ilerlemiş...Burası da total vizeden gidiyor demek oluyor...

• Yeni cutoff açıklandı EU 16.000 ne düşünüyorsunuz ben 500 bile olsa artar diye tahmin ediyordum. Telaşlanmamız gereken bir durum varmıdır sizce ?

• Bültenin yavaş gitmesini veya sabit kalmasını bir bakıma tolere ettik diyelim, ama asıl beni endişelendiren bülten değil, Trump.

• @Stoic-Turk denemek yani demiyor

• Eşimle birlikte son 1 yılımız analizle geçti. Buradaki çoğu kader ortağımızın yaşadıklarını az çok tahmin ediyorum. Özellikle bu topic altındakilerin de beni çok iyi anladığını / anlayacağını varsayıyorum.

Birkaç entryi önce @dogan28 isyan etmiş. Gerçekten artık ben de isyan ediyorum.

Bir yıldır plan yapamıyorum. Viyana'ya taşıdım, daha önce defalarca aldığım Schengen vizemi uzatma isteğim iltica şüphesiyle reddedildi. Hong Kong'a taşıdık dosyamızı. Evimizi satılığa çıkardık, zaman kazanalım, Hong Kong'da paraya ihtiyaç var dedik. Nisan bülteninden o kadar umutluydum ki, dün yeni, gıcır gıcır bir dosya aldım. "Evrakları yavaştan finalize etmek gerek" diyerekten.

Çocuklarımın okul kayıtlarını yapmıyorum, çünkü "Bu bültende kesin iyi bir numara çıkar, Ağustos'ta Amerika'dayım" diyorum. Bülten ilerlemiyor. Ayın 1'inden ay ortasına kadar müptezel gibi bulletin sayfasını günde 15 defa güncelliyorum.

Kısacası bu dertlerin en büyüğüymüş dostlar. Umut Sarıkaya'nın "Montla Sıç" eserindeki adam gibi erdim. Sakallarım beyazladı. Ve ben artık pes ediyorum. Arada bir göz ucuyla bakarım, maillerimi kontrol eder geçerim. Yunus Emre olsa, Tapduk Emre olsa, Ahmet Yesevi olsa benim kadar sabretmez dergahın kapısından geri dönerdi.

• @cdevelioglu

Ben de aynı şekilde, bu bültenle artık aktif olurum diye düşündüm ama maalesef olmadı. Üstelik, haziranda aktif olsam bile askerlik tecilim de o zaman bitiyor, yani dertsiz başıma bir dert daha açılmış oldu. Ama hocam, her şeyde bir hayır vardır, gönlünüzü ferah tutun.

• @cdevelioglu Hersey olacagına varır dostum sıkma canını. Nacizane fikrim hicbirsey netleşmeden, mailboxına o mail düşmeden de tası tarağı toplama derim ben.
    Kaldı 4 bülten, sıkıntılı mı, evet sıkıntılı. Şahsen ben mayıs için 19k üstü bekliyordum, herkes ters köşe oldı. Ama haziran da ciddi bir artış olur diye düşünüyorum. Artık 20k lara gelmeli, sonucta kalan 4 bülten.
    Umarım en az 6k lık bir sıcrama ile haziranda 22 binler gelir.

• ⭐⭐

@cdevelioglu stresli bir süreçdesiniz umarım aileniz için en hayırlısı olur umarım

• Bu isin keyfi kacti cidden. Avrupada ilerleme olmamasi sadece ve sadece berbat bir durum. Heves kalmadi artik olmaz gozuyle bakiyorum.

• @cdevelioglu çok haklısınız.Bizde de büyük hüsran oldu.+1000 bile çıksa bizi kurtarır diyorduk çünkü 16binlilerdeyiz.İnşallah haziran da şöyle bir yüksek açılım olur da hepimiz Hong Kong da biraraya geliriz.Bizim için de oğlumuzun tam sınav zamanları olacak.Hepimiz için hayırlı olsun arkadaşlar

• Gerçekten çok can sıkıcı bir durum beklemek en zoru tüm bekleyenlere sabırlar diliyorum umutlarımız kırılmasın...

• 16 bin sabit Eğer önümüzdeki 2-3 bültende ciddi bir artış olmazsa, canlar yuksek cnlar için çalacak Mülakata çağrılanların çoğu vizeyi alıyor gibi bu yüzden tıkanıyor diye düşünüyorum ya da ap çoktur onunla ilgiliniyorlardır

• @istalin Tamam iste neyi deniyor tam olarak? Deneyip ne gormek istiyor?

• @cdevelioglu Tavsiyem ayin 8'inden once bulten sayfasini yenilememeniz. 8-15 arasi bir yerde guncelleniyor.

• Benim bir kehanetim var bence trump dw sürecine müdahale ediyor 16 bin de sabit kaldı çünkü 20 martta bazı ülkelerin abd girişi için ek belgeler istemişti en azından 16 500 olurdu ama hiç olmadı trump süre kazanıp bizi oyalıyor buranın adminleride zaten bir an önce abd girişin olmasını söylüyor 24 te 18 bin 23 de 30 bin current olmuş eğer 2 ay içinde yine tavaş ilerlerse süreç çıkmaza girer hepimiz yorulduk bu süreçten herkes için hayırlısı

• @Stoic-Turk 2 seçenek var ilki trump ile ilgili ya göçmenleri oyalıyorlar bütün vize türleri için ya da

Genel seyler yoğunluk

18,507 vize (alınan) + 13,758 (bekleyen) = 32,265 kişi düz hesap 32 bin olsun şimdiye kadar 32 bin olmuş vize verilmiş ve alacaklar yani ortada sadece 22,735 kişi vize kalır
    Avrupa 13 bine dayanmış avrupa kotası 18-20 k arası

2024 de bu sayı 28,698 kişi fark 3 bine kadar dayanmış burada görülüyor ki aşırı bir yoğunluk var 3 bin büyük bir rakam
    Kcc vizelerin çabuk tükenip tükenmediğine göre visa bulleti açıklar

Yalnız kafamı karıştıran şey 23 yılı oldu nissan bullet 30 bin current olmuş toplam ready ve ısseud. İse 32,876 kişi yani bu yıl ile aynı ama eylüle kadar vizeler tükenmemiş

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |