Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• EU58** Numaraya Ankara da sıra gelecek mi acaba sizin fikirleriniz ne gelir mi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ysfuncu zannediyorum ki bunu 300. kere filan yazıyorum forumda, bu başlıkta da muhtemelen 50'den fazla kere yazdım.
    bahsettiğiniz sayfalarda güncelleme olmaz, olmayacak da.

ceac zaten mülakat almadan güncellenmez,. o vize durumunuzun statüleri için. ( @evrentnrkl )
    ESC de mülakat aldığınız zaman yani 2NL maili geldiğinde güncellenir.
    dosyanızın taşındığını o sayfalara bakarak öğrenemezsiniz.

mülakat aldığınızda zaten bu bilgi size mülakat yerinizi gösteren 2NL mailinde gelecek.
    konsolosluk taşıdım dediyse taşır, telaş edeceğiniz şey vize alıp alamamak olsun bu saatten sonra.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aress normal, ona göre slot ayıracaklar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aress çocuklarınızı mülakata götürün.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ömer-A gelmez.

• ⭐⭐⭐⭐

@seymakahraman, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Öncelikle herkese merhaba. Mülakat tarihimi dün aldım, bu aşamaya kadar hiç soru sorma gereksinimi duymadım çünkü her şeyin cevabı verilmişti, bu konuda çok teşekkür ederim. Üç sorum olacak

1. ben 22 yașındayım ds260 formumu açtırıp annemle babamı eklemem gibi bi durum var mı yani onların da benimle mülakata gelip green card sahip olmaları gibi. Yoksa ben green card sahibi olduktan sonra mı onlara da başvuru yapmalıyız.
    2. Ds260 formumda Amerika’da adres gösterme kısmını boş bırakmıştım. Ama abim ve eşi orda yaşıyorlar . Sadece mülakata giderken belge götürsem kalacak yer ve abimle ilgili bu yeterli mi yoksa formu düzeltmeli miyim.
    3. Ds260 formunda Amerika’da hangi mesleği yapmayı düşünüyorsunuz kısmına `Üniversite eğitimi alıp sağlık sektöründe çalışmak´ yazmıştım. Değiştirip herhangi bi meslek seçsem mi, bu kartı alma sürecimi olumsuz etkiler mi?
      Cevaplarsanız çok sevinirim

Hayırlı olsun. Bilgilerinizi profilde imza bölümüne yazmanız gerekiyor. Her mesaj yazdığınızda alt tarafta görmeliyiz ki sorulara ona göre cevap verelim.
    Aşağıdaki bağlantıda nasıl yapıldığı anlatılıyor:
    Vize Sürecinizi İmzanıza Taşıyın

• @emirhankd Geçen sene aşıları gösterir herhangi bir resmi belgeyi kabul ettiler ve tarihlere bakmadılar.
    Benim sağlık ocağından almış olduğum tetanoz aşısını gösterir Türkçe belgeyi bile geçerli saydılar ve o aşıdan muaf oldum.

Daha önce sormuş olduğunuz sorunun yanıtını sevgili @ATS16 vermiş, ben de yineleyeyim, hastane tercüman desteği sağlıyor.

• @ATS16 teşekkürler 🙏🏼

• Merhaba, mailimi değiştirmek için kcc mail attım ve onlar bana aşağıdaki gibi geri dönüş yaptılar. Ds260 formumu açtılar yani anlayamadım

Your answers on the DS-260 application should be as accurate as possible in order to minimize the potential for confusion and delay in your case. Once submitted, a DS-260 cannot be deleted or removed. If there is an error in your DS-260 application form or if you need to make changes, the Kentucky Consular Center (KCC) can unlock the form for you so that you can make any changes required. If you would like us to unlock one or more forms in your case, please reply to this address, including your case number, date of birth (MMDDYYYY) and the names of the applicants whose forms you would like us to unlock, and an explanation as to why you need the DS-260 unlocked.

Once unlocked, if you would like for KCC to process your application, you must resubmit it. A DS-260 will not continue processing unless it is re-submitted. Unlocking an application is the only way to make changes, or to prevent a form from being processed.

• @simlidinazor
    Selamlar, mailinizi degistirmekten kastiniz nedir? Gelen cevap kalip cevaplardan birisi, dosyanizi mi actirmak istiyorsunuz?

• image.png

Merhabalar HongKong bazılarına böyle bir mail ile bilgilendirmeden sonra lise diplomasını mail ile talep etmiş bana böyle bir mail gelmedi. Ben lise diplomamı ve transkriptini tercümesi ile birlikte yanıma alıcam ama bu mail ile önceden talep etmelerinin sebebini bilen var mıdır? Bana neden böyle bir mail gelmedi?

• @finn_ mezuniyet belgesi ve diplomayı benden de istediler.

• @Burak3445 güzel sonuçlar gelir endişelenmeyin,işin sonuna geldiniz

• @ugursway gc sürecinde iletişime geçtiğim mail adresime giriş yapamıyorum. Yeni mail adresimi bildirmek istemiştim

• @simlidinazor
    Bunun icin bir aksiyon almaniz gerekmiyor, siz kisisel bilgilerinizle istediginiz e-mail adresinden formunuz ile ilgili islem yaptirip bilgi alabiliyorsunuz. Size sadece check status e-maili gelmeyecektir bu da cok onemli bir durum degil. Siz current olduktan sonra dosyaniza mulakat planlanirsa eger Greencard cekilisini kazandiginizi ogrendiginiz sayfadan kontrol ederek ogrenebilir ya da KCC’ye ilgili tarih itibari ile dosya durumunuzu sorgulayan e-mail gondererek mulakat bilgilerinize erisim saglayabilirsiniz.

• Evlilik cuzdaninda 18 yaş üstü çocuğun ekli olmamasi hem Amerika da üniversite kayıt esnasında hemde mülakat sirasinda sorun yaratır mı?

• @finn_ Merhaba, bizim de vize randevumuz 3 Nisan Hong Kong'ta. Mailde bizden de diploma göndermemiz istenmedi. Randevuya yanımızda götüreceğiz.

• Sebebini bulamadım ama sorun olacak bir durum değilmiş, bazılarından isteniyor bazılarından istenmiyor. Bende aslını, tercümesini ve fotokopilerini yanıma alacağım. Teşekkürler @gngnrnzn @Evren53

• Sevgili yol arkadaşlarım ve yolculuğumuzda bize ışık tutan değerli forum yöneticileri 🙏 küçük bir sorum var aynı soru başkalarında ışık tutması amacıyla soruyorum.
    Lise transkripti ni sonunda aldım. Ama karekodlu değil okul müdürünün imza ve kaşesi var.
    Hongkong için Bu yeterli olurmu yoksa kare kodlu olması için yeniden okula başvurmalımıyım ???

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sevgili yol arkadaşlarım ve yolculuğumuzda bize ışık tutan değerli forum yöneticileri 🙏 küçük bir sorum var aynı soru başkalarında ışık tutması amacıyla soruyorum.
    Lise transkripti ni sonunda aldım. Ama karekodlu değil okul müdürünün imza ve kaşesi var.
    Hongkong için Bu yeterli olurmu yoksa kare kodlu olması için yeniden okula başvurmalımıyım ???

Mehmet Bey,

Eğer lise mezunu iseniz aldığınız transkripti yanınızda götürün ama lisans mezunu iseniz transkripte gerek yok.

İstenen belgeler şu mesajımda mevcut:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/467884

Ayrıca mülakat aldıysanız imzanızı güncellemeniz çok iyi olur. Kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |