Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Erdem-Yıldız bence mayista Gaza basarlar, mayis 18500 , Haziran 24000 ve temmuz 27500 hatta all current olabilir .

• @Erdem-Yıldız 15500 abartili bir sayi degil, makul. Gayet olasi; ancak 15500 case case number 36 bin'e degil 28400 civarina denk geliyor. Eylul ayinda KCC'nin hesabi kitabi bir tarafa birakip aniden yuksek bir artis yapmasi sadece DV2024'te gozlemledigimiz bir durumdu. Tekrarlanacaginin garantisi yok. O yuzden 36000 olacagini sanmiyorum. Olursa tamamen sans eseri olur.

• @Stoic-Turk sence 26000ler hangi ay current olur ?

• @Stoic-Turk 28 bin rakamı için ben temmuz ağustos olacağını eylülde ise aos yapanlar için bir şans tanınabileceğini düşünüyorum 32-36 bin arası olabilir diye düşünüyorum ama dediğiniz de haklısınız belki temmuz ağustos eylül aynı rakamla devam edebilir 52 bin kotadan kaynaklı belki eylül 28400-29 da yapabilirler

• @gurkantokgozz bence temmuz ağustos ta mülakat girersin eğer elçilik iyiyse

• ANKARA şuan 3060 civarında duruyor. CEAC verilerinden yaptığım analizlerime göre hala ANKARA bekleyen arkadaşlar için 5000. dosya numarasına ulaşılabilmesi için ANK nın EU ya yaklaşık 100 mülakat vermesi gerekiyor.

• Tiflis Büyükelçilik müthiş çalışmış.
    Şu ana kadar 283 EU case issued yapmış. Gürcistan’a başvuran bu kadar EU dosyası nerden acaba?

• 24500lerin cut off olması ağustos öncesi için olası mıdır acaba bu aralıkla ilgilenen ve araştırma yapan birisi varsa çok teşekkürler.

• @Emirhan-Baydur yapay zekaya göre, Haziran sonu veya temmuz başı mulakat tarihi alacakmis 24500 alti . Onun yalancisiyim

• @Emirhan-Baydur sizin numaranız bana göre 24-27500 numaraları current olduğunda mülakat alır tahminimce temmuz ağustos 2 aydan birinde olur

• @mas Gurcistan ve Azerbaycan'dan.

• @omerko yapay zekaya göre 194** ler ne zaman diyor 🙂

• @emr19 muhtemelen bir sonraki 21k açıklanır siz mayis veya haziranda alirsiniz diye tahmin ediyorum

• @emr19 13-16 arası yoğunluk biterse bence 21 açarlar mayısta gidersin eğer eritemezlerse yoğunluğu bu sefer 17-18 açarlar hazirana kalırsın

• EKIM-KASIM-ARALIK 2024 basılan vize dataları açıklandı.

Bu datalara göre ilk 3 ayda tüm konsolosluklarda 82 adet Türk vatandaşına vize verildi. ANK da basılan EU vize sayısı ise 46.
    Bu datalara göre ilk 3 ayda tüm konsolosluklarda 295 adet Iran vatandaşına vize verildi. ANK da basılan AS vize sayısı ise 129.
    Bu datalara göre ilk 3 ayda tüm konsolosluklarda 598 adet Özbekistan vatandaşına vize verildi. TAŞKENTTE da basılan EU vize sayısı ise 578.
    Bu datalara göre ilk 3 ayda tüm konsolosluklarda 405 adet Kırgızistan vatandaşına vize verildi. Bişkekte da basılan EU vize sayısı ise 402.

• @minnesota, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

EKIM-KASIM-ARALIK 2024 basılan vize dataları açıklandı.

Bu datalara göre ilk 3 ayda tüm konsolosluklarda 82 adet Türk vatandaşına vize verildi. ANK da basılan EU vize sayısı ise 46.
    Bu datalara göre ilk 3 ayda tüm konsolosluklarda 295 adet Iran vatandaşına vize verildi. ANK da basılan AS vize sayısı ise 129.
    Bu datalara göre ilk 3 ayda tüm konsolosluklarda 598 adet Özbekistan vatandaşına vize verildi. TAŞKENTTE da basılan EU vize sayısı ise 578.
    Bu datalara göre ilk 3 ayda tüm konsolosluklarda 405 adet Kırgızistan vatandaşına vize verildi. Bişkekte da basılan EU vize sayısı ise 402.

Ankara Türkler'e verdiği mülakatın neredeyse 3 katını İran'lılara (veya başka bir asya ülkesine) veriyor anlamına mı geliyor bu? Bu tuhaflığın sebebi nedir?

• @gouryella Hayır. Ancak 15 Şubat 2025 verilerine göre Ankara'dan verilen ASYA mülakatı sayısı 285 (605 potansiyel vize) iken, verilen EU mülakat sayısı 165 (330 potansiyel vize) .

• Haftalık veri yayınlanmış, ıssued olarak pek ilerleme olmamış gibi ne dersiniz

Ama geçen seneye göre fark -2.470 kişiye fazladan vize verilmiş benim yüksek numaralar için problem, eu bölgesinin kotası fakat yapay zeka bu kadar hızlı ilerleme yüksek cn lar için ilerlemenin iyiye gittiğini söylüyor

• Selamlar,
    Viyana en son 15788’e mülakat vermiş. 16000’e kadar ki dosyaları temizlememiş. Toplam 35 mülakat. Excel’de cutoff içinde viyanadan henüz mülakat alamayan dosyalar gözüküyor.
    Eğer ki tekrar dağıtım yapmaz ise ve böyle iletleyecekse, cutoff olmamış sonraki dosyalar için de olumsuz bir durum bu.
    Örneğin bu senaryoda ben bir sonraki bültende cutoff olsam bile mülakat alamıyorum gözüküyor..

Ayrıca bundan sonra cutoff olmuş dosyaları yoğunluk bahanesiyle kabul etmeyebilirler. Bu da kcc ile işi halletmenin önemini gösteriyor..

16000e kadar ki dosyaları temizlemezse alternatiflerime yönelmeyi düşünüyorum cutoff olmadan. Farklı düşüncesi ve hesaplamaları olanlar varsa bilmek isterim.

• @istalin dosyalar arası bosluk bu sene yüksek numaralarda daha fazla , o sebeple yüksek numaralar hızlı ilerleyecek . Tabi olay tamamen cut off a bağlı. Yani konsolosluklarin totalde performansi her şeyi belirleyecek. Onun dışında kotaya 30 binlere kadar takilacagini sanmıyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |