Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Ehliyet Almak

Sabitlendi Ehliyet ve Araba
2.2k 564 374.2k 438

• Merhaba arkadaşlar.Şuan B sınıfı Türk ehliyetim var.Amerikada karşılığı olan ehliyeti aldığımızda aşağıda ki gibi camsız-camlı araçları kullanabiliyor muyuz?
    Cevaplarsanız sevinirim.

https://www.hgreg.com/used-car/chevrolet-express-cargo-van-2019-for-sale-54464741

• @kngslyr06 Bizdeki B sinifi ehliyetin buradaki karsiligi Class D'dir. 26.000 pounda kadar her turlu VAN, cargo, minubus, kamyonet kullanabilirsiniz.

• @Karagoz Teşekkür ederim.

• Herkese merhaba bugün Newyork college Point DMV ofisinde Learner permit için sınava Türkçe bir şekilde girdim ofisteki bilgisayarda 20 sorudan oluşuyordu

• @Can-Uğur-0 bey merhaba newyorkta benim bildiğim İngilizce oluyormuş permit sınavı bende ehliyet için başvuracağımda bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem

• Newyork college Point DMV ofisine giderseniz size yardımcı olucaklardır ben Türkçe girdim sanırım Türkçe dili yeni başladı @atilla-04

• @Can-Uğur-0 Tesekkur ederim

• Arkadaşlar merhaba, 2 sorum olacaktı.

1- Amerika'ya 14 Şubat'ta girdim. SSN ofisi 3 Mart'a randevu verdi. Bugün BOFA dan banka hesabı açtırdım ve bana verilen kağıtlarda kaldığım adres yazılı. San Diego'dayım, banka hesap kağıdım ile ehliyete başvurabilir miyim ?

2- Amerika'ya gireli 5 gün oldu ve bugün ilk trafik cezamı yedim. Aracı park ettiğim yerlere hep dikkat ediyordum, tabelaları kontrol ediyor, park otomat makinesine de ödeme yapmıştım. Ama bugün yol kenarında araçlar park etmiş, arkasında boş yer buldum. Baktım otomat yok, tabela yok, yaya geçidi vs de yok. Ama göremediğim şey kaldırım kırmızı boyalı imiş, üzerinden herhangi bir yazı yok. Kırmızı kaldırım önüne park yasakmış, bilmiyordum, geldiğimde cama ceza kağıdı gördüm, 75$. Kaç kiralık idi, öderim sorun değil de bu sicilimde görünür mü ? Arkadaşlar kiralık araç olduğundan görünmez diyor ?

• @hDundar Olay kiralik arac olmasiyla alakali degil park cezalari sicilinizde gozukmez

• @Emre-Kurtulmuş Teşekkürler hocam, bir arkadaş 5 yıl sonra vatandaşlık sınavında soruyorlar demişti ama ?

• @hDundar demek ki kimse vatandaş olamayacak 😀 sicile işleyen ceza ile park cezası farklı şeyler

• @Emre-Kurtulmuş peki hocam banka hesabı ile ehliyete başvurabilir miyim ?

• @hDundar
    Selamlar, hos geldiniz.
    California ehliyet basvurunuz icin SSN’nizi ibraz etmeniz gerekiyor. California ehliyet gereksinierini incelediniz mi? Incelemediyseniz bu linke goz atabilirsiniz.
    Trafik cezanizin uzerinde bir due date var , arac kiralik olsa bile kiralarken bilgilerinuzi verdiniz, arkadaslariniz ne diyor bilmiyorum ama itiraz etmenizi ya da odemenizi tavsiye ederim. Itiraz icin de zaman siniri oldugunu unutmayiniz. Bol sanslar.

• @ugursway Turk ehliyetiyle kiraladigi ve SSN de vermedigi icin sicilinde gozukmez. Ama mutlaka odeyiniz, eninde sonunda arkanizdan gelir.

• @hDundar Alkollu ve drug etkisinde arac kullanmak. Cok yuksek hiz (100mph gibi) ile tehlikeli surus yapmak gibi buyuk trafik suclari vatandasliga engel olabilir.

• @Karagoz
    Selamlar, sicilinde gozukur demedim zaten. Pointsiz cezalar sicile islemez. Araci kiralarken kiraladigi sirkete kisisel bilgilerin verilmis oldugunu soyledim, o ceza doner dolasir ilgili kisiyi bulur bir sekilde.

• @hDundar dmvnin sitesinden gerekli evrakları inceleyin nelere ihtiyacınız var görürsünüz

• @gokhan34, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak

Merhabalar.New Jersey Oakland da sınava girdim ve kazandım.Yeni tip Türk ehliyetimi kabul etmediler,bu uluslararası ehliyet değil,Road teste gireceksin dediler. Ne yapmam lazım acaba?Konsolosluktan uluslararası ehliyet çıkarabilirmiyim.Bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim.

Benim ehliyet eski ehliyet bana da aynı şeyi söylediler. Nasıl çözüm buldunuz acaba başına gelip çözen oldu mu?

• Merhaba arkadaşlar nj ehliyetim kaybolduğu için yedek ehliyet istedim bugün geldi ama ehliyet veriliş tarihi değişmiş Uber hesabı açmak için 1 yıllık ehliyet istiyor onun dolmasını bekliyordum şimdi tarih 1 aylık olmuş gibi bu sorun olur mu

• @hakcaylier, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak

@gokhan34, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak

Merhabalar.New Jersey Oakland da sınava girdim ve kazandım.Yeni tip Türk ehliyetimi kabul etmediler,bu uluslararası ehliyet değil,Road teste gireceksin dediler. Ne yapmam lazım acaba?Konsolosluktan uluslararası ehliyet çıkarabilirmiyim.Bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim.

Benim ehliyet eski ehliyet bana da aynı şeyi söylediler. Nasıl çözüm buldunuz acaba başına gelip çözen oldu mu?

Merhaba arkadaşım nj den geçen ay ehliyet aldı tr ehliyetini kabul ettiler sorun olmadı sadece yazılı sınava girdi. Tüm işlemler sinav dahil 2 saat sürmedi ehliyeti geldi bile sorunsuz aldı.

Benzer Başlıklar

• New Jersey Motorsiklet ehliyeti

Ehliyet ve Araba
    5
    0 Oy
    5 İleti
    871 Bakış
    iamtarcanalI
    Evet road teste girmedim memur ehliyetimi kabul etti sansliydim
  • Ehliyet icin Seattle’de adres ariyorum.

İlan ve Duyuru seattle ehliyet wisconsin
    1
    0 Oy
    1 İleti
    720 Bakış
    Ahmet EfiloğluA
    Merhaba yesilkartforum.com Ben ve 2 arkadasim Wisconsin’da work and travel yapiyoruz. Vize suremiz bitmeden 5 yillik Us ehliyeti almak istiyoruz, bunun icinde Seattle’de adres gostermemiz gerekli. Adres konusunda yardimci olabilecek, sonrasinda ehliyeti bize gondermekte yardimci olacak ev sahibi ariyoruz. 25 Agustos’ta Seattle geliyoruz, oneri ve cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
  • Amerika'da sıfır model araba almak

Ehliyet ve Araba
    10
    1 Oy
    10 İleti
    5k Bakış
    celicaC
    Guzel hazirlanmis bir ikinci el arac onerisi tablosu. [image: fIf7a4h.jpg]
  • J1 vizesi ile ABD Ehliyeti Almak

Ehliyet ve Araba
    10
    0 Oy
    10 İleti
    3k Bakış
    M
    @Mustafa-Uğurlu , @crazycells New Jersey'den aldigim 4 yillik ehliyetimi, J1 vizesindeyken (ve grace period oncesi sadece bir ayim kalmisken) Maryland ehliyetine transfer etmek istiyorum. J1 vizesiyle uzun sureli bir ehliyet almam mumkun mudur?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k