Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar Merhaba,
    Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Başımıza şöyle birşey geldi; ben eşimle birlikte 29 nisanda viyanada mülakata girecektim. Eşimin schengen vizesi var fakat benim vizemin süresi dolduğu için yeniden başvuracaktım. Mülakat tarihi belli olduktan sonra schengen vize randevusu için işlemlere başladım fakat en yakın randevu 7 mayısta görünüyor ve bu tarih benim mülakat tarihimi geçiyor. Bu durumda ne yapmalıyım ? kcc ya da viyanaya yazıp ileri bir tarihe randevu istemem sorun yaratır mı ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• @ugursway Önceden okuduğumda sanki bir kullanıcı adli arşiv sicil kaydı 30 gün geçerli diye yazdığını hatırlıyorum fakat şimdi aradığımda bulamadım.

• @Katzfiell_ Evet. E-devletten alinan belgelerin bazilari icin en altinda gecerlilik tarihleri yaziyor. Dogum, askerlik vs. icin guncel gerekmiyor ama adli sicil kaydi guncel olmak zorunda.

• ⭐⭐⭐⭐

@ertugrulkndmr bu başlık Schengen vize süreci ile alakalı olmadığı için konu basliginin doğru kullanılması önemli, hassasiyet göstermeniz diğer kullanıcılar için daha yararlı. Diğer EU Schengen ülkelerinin randevu müsaitliklerini kontrol etmeniz önceliğiniz olmali. Baska bir Schengen ülkesinden giriş yaparak Viyana’ya geçiş yapabilirsiniz.

• @ATS16 Schengen vize süreci ile ilgili olmadığını biliyorum fakat ben Viyana’da ki Greencard mülakatımı ileri bir tarihe ertelemem sorun olur mu diye sordum aslında. teşekkürler cevabınız için.

• @ertugrulkndmr işlemlere kendin başlarsan en yakın 7 Mayıs'a bulursun tabii randevu

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @selens1907 tamam çok tsk ederim ben kcc email attım ins sorunsuz çözülür işlemim..

• ⭐⭐⭐⭐

@ertugrulkndmr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Merhaba,
    Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Başımıza şöyle birşey geldi; ben eşimle birlikte 29 nisanda viyanada mülakata girecektim. Eşimin schengen vizesi var fakat benim vizemin süresi dolduğu için yeniden başvuracaktım. Mülakat tarihi belli olduktan sonra schengen vize randevusu için işlemlere başladım fakat en yakın randevu 7 mayısta görünüyor ve bu tarih benim mülakat tarihimi geçiyor. Bu durumda ne yapmalıyım ? kcc ya da viyanaya yazıp ileri bir tarihe randevu istemem sorun yaratır mı ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Viyana bu konuda çok anlayışlı. Durumunuzu anlatan bir e-posta gönderin (yazdığınız e-posta düzgün bir İngilizce ile kısa ve öz olsun). Size umarım ki yeni bir randevu verirler.

• @Kaan-Taşkın mülakat almadan yapmayın, aldıktan aldıktan sonra dosyanızın taşındığı yerin konsolosluğuna mail atın ve dosyanızı açmalarını rica edin düzeltme yapmanız gerektiğini söyleyin. Ben yaptım bu şekilde sonra da düzeltme yaptım diye mail attım. Her şey ok dediler.

• @zerooo kcc email atttım mulakat almadan bir sey olurmu acaba?

• Merhaba,
    2019 yılında J vizesiyle çalıştıktan sonra 2020 yılında vergi beyanı yaptım. Bunun üstüne ödediğim vergileri ve beraberinde covid yardımı da aldım. Şu an bu durum green card sürecimde bir sorun yaratır mı?

• @ertugrulkndmr merhaba, schengen vize randevusu bulabilmek için yazdığım bir bot var size yardımcı olmak isterim. Bana ulaşabilir misiniz özelden?

• @akara teşekkürler haber bekliyorum az önce ofisten geldim bende gittim içerisi çok kalabalıktı güvenliğe sordum 2 haftadır bekliyorum dedim bana yeni randevu oluşturmamı söyledi bende oluşturmadım daha da uzar diye bekliyorum bakalım

• @Ahmet-Sarıkurt Biz 2 Şubatta girdik 10 Şubatta eşimin kartı geldi benimkisi gelmedi, aynı gün Austin'de bulunan SSA ofisine gittim ve durumu açıkladım, 10 iş günü içinde gelmezse buraya randevu alarak gelin dediler, randevusuz ilgilenmiyolar sanırım yoğunluktan dolayı. Ertesi gün TR dönüş yolunda benim SSN kartımın geldiğini de öğrendim. Bu arada fark eder mi bilmiyorum ama adresi Massachusetts olarak verdik, ilk giriş Houston.

• ⭐⭐⭐

Selamlar..Dosyamız an itibariyle Ceac sisteminde Ready ve "Your Case Currently at Vienna" olarak güncellenmiştir...

• ⭐⭐⭐

@Kaan-Taşkın DS260 formunda tadilat yapmak için önce mülakat almayı bekleyiniz..:)

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐⭐

@Kaan-Taşkın, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Merhaba kısa bir sorum olucak bunla ilgili bir durum yaşayan oldumu acaba 2025 greencard kazanayım case number 177xx first name ile middle name yeri farklı ds260 formunuda aynı şekilde doldurdum hatanın yeni farkına vardım burda su an kcc email yazıp düzeltmeye çalışmak mı onemli yada mülakat zamanı açıklamaya yapıp pasaport vbg gibi evraklarla kanıtlayıp açıklama yapmakmı boyle bir durum yaşanan varsa bana açıklarsa sevinirim çok tskler kolay gelsin.

Merhaba. Sorunuzu mülakat deneyimleri başlığında sormuşsunuz ama cevabı bu doğru başlıkta veriyorum:
    DS260 formunda hatalı şekilde doldurduğunuz yerleri mülakat aldıktan sonra ilgili konsoloslukla iletişime geçerek formunuzu açtırıp düzeltebilirsiniz.

• @Flight101 gözünüz aydın

• ⭐⭐⭐⭐

@berkbulgan sıkıntı ankaradan mülakat bekliyor oluşunuz. Lütfen bu konu başlığını geçmişe dönük okuyarak sürece hakim olun şansınızı değerlendirin

• ⭐⭐⭐⭐

@ilaydadoganay hiçbir sorun yaratmaz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |